Nazara inanmazdım ama kızım doğduktan sonra inandım ,bence var nazar diye birşey fakat,sürekli şimdi ne olacak,daha kötü ne olacak diye düşünmekte bu olayların peşpeşe olmasına sebep oluyor.
Bak bir örnek vereyim,kızım hareketli bir çocuktur, anaokuluna başladığı sene,ilk hafta her gün bir yeri morarmış halde geliyordu,sandalyeye çarpti,düştü vs diye öğretmeni beni korka korka arıyordu.(başka birşey yok,şiddet vs zira kamera vardı) neyse son aramasinda eşimde evdeydi ve başlarım böyle işe diyerek bir hışımla okula gittik,öğretmeni, okul müdüru hepimiz odadayız,öğretmeni dedi ki ben artık korkuyorum her an birşey olacak diye,tetikteyim ama kaşla göz arasında oluyor,çok üzülüyorum ve hep bu kaygıyla geliyorum okula. Kadın şartlanmış artık düşecek diye,gözünden okunuyor o kadar belli. Döndüm dedim ki bunlar çocuk olabilir,düşe kalka büyüyorlar,ben size kızmıyorum ,sizde düşecek diye şartlamayin bu kadar kendinizi,biraz rahat olmaya çalışın. İnan o günden sonra kızım tabi ki ufak tefek sorunlar yasadı ama düşmedi.
Kendimde de denedim,ne zaman,of daha kötü ne olacak acaba şimdi diye düşünmeye başlasam oluyor muhakkak birşeyler ters giden. Biraz akişına bırakmak lazım,çok düşünmemek gerek bu gibi şeyleri,çağırmamak.
Geçmiş olsun hepinize,Allah beterinden saklasın. İyi düşün iyi olsun.