Ovitrelle arıyorum acil! Konya

Arwen Gafy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
7
3
1
39
Arkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyim Temin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyim Temin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ya resmen bilerek vermiyorlar inşallah bulursunuz

Evet asıl fahiş fiyattan satamıyor devlet de bunlardan para kesiyor ya kafayı yiyorlar birinin hayır duasını alırız diye
Gerçekten çok üzücü. Ovitrelle ararken oradan oraya 5 eczane gezdim sonunda buldum ama o yaşadığım psikoloji anlatılmaz. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz bir de ilacı bulamazsam korkusu daha kötü yapıyor.

Fatih bozkır eczanesine sorabilirsiniz. Bugün cumartesi ama kapanmış

yağmurda, soğukta kaç eczane gezdim bilmiyorum

Evet zaten artık hep bu şekilde olduğu için tüp bebek ünitesinde ki hemşireler bile bulmak çok zor biran önce aramaya başlayın diye uyarıyor çok saçma ve iprenç bi süreç gerçekten. Rabbim bu süreçte olan herkese her konuda kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…