- 28 Mayıs 2025
- 7
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Arwen Gafy
-
Böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ya resmen bilerek vermiyorlar inşallah bulursunuzArkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyimTemin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Eczane depolarını arastırınArkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyimTemin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Deepweb'de mi arayalım, uluslararası mafyalara mı gidelim bu nedir böyle?!! Çok öfkeliyimBöyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ya resmen bilerek vermiyorlar inşallah bulursunuz
teşekkür ederimMeram eğitim araştırma karşısı onur eczanesi ordan alabılırsınız
Fatih bozkır eczanesine sorabilirsiniz. Bugün cumartesi ama kapanmıştırArkadaşlar merhaba,
Onur eczanesine gitmenız yeterli olacaktır sakin olun tedavi sürecinde kendınıze stres yapmayınDeepweb'de mi arayalım, uluslararası mafyalara mı gidelim bu nedir böyle?!! Çok öfkeliyim
Aslında bu mağduriyeti yaşayan herkes eczacılar odasına cimere şikayet etsek işe yarar mı bilmiyorum ki Allah belasını versin saklayanlarınDeepweb'de mi arayalım, uluslararası mafyalara mı gidelim bu nedir böyle?!! Çok öfkeliyim
Hele raporun olunca vermeyi hiç istemiyorlar.Aslında bu mağduriyeti yaşayan herkes eczacılar odasına cimere şikayet etsek işe yarar mı bilmiyorum ki Allah belasını versin saklayanların
Evet asıl fahiş fiyattan satamıyor devlet de bunlardan para kesiyor ya kafayı yiyorlar birinin hayır duasını alırız diyeHele raporun olunca vermeyi hiç istemiyorlar.
pazartesi ilk iş gideceğim çok teşekkürlerOnur eczanesine gitmenız yeterli olacaktır sakin olun tedavi sürecinde kendınıze stres yapmayın
Gerçekten çok üzücü. Ovitrelle ararken oradan oraya 5 eczane gezdim sonunda buldum ama o yaşadığım psikoloji anlatılmaz. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz bir de ilacı bulamazsam korkusu daha kötü yapıyor.Evet asıl fahiş fiyattan satamıyor devlet de bunlardan para kesiyor ya kafayı yiyorlar birinin hayır duasını alırız diye
Ben mayısın başında gitmiştim Onur eczanesinde yoktu. Orada bulamazsanız Fatih bozkırı arayıp sorun.pazartesi ilk iş gideceğim çok teşekkürler
Fatih bozkır eczanesine sorabilirsiniz. Bugün cumartesi ama kapanmış
yağmurda, soğukta kaç eczane gezdim bilmiyorumGerçekten çok üzücü. Ovitrelle ararken oradan oraya 5 eczane gezdim sonunda buldum ama o yaşadığım psikoloji anlatılmaz. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz bir de ilacı bulamazsam korkusu daha kötü yapıyor.
Pazartesi günü kolaylıkla bulursunuz inşaallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın süreciniz kolay olsunyağmurda, soğukta kaç eczane gezdim bilmiyorum
Bugün açık şansınıza nöbetçi eczane :) telefonda sormayın çok dışardan arıyorlar kargo talep ediyorlar die yok diyip geçiyorlarpazartesi ilk iş gideceğim çok teşekkürler
çok teşekkür ederimPazartesi günü kolaylıkla bulursunuz inşaallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın süreciniz kolay olsun
Evet zaten artık hep bu şekilde olduğu için tüp bebek ünitesinde ki hemşireler bile bulmak çok zor biran önce aramaya başlayın diye uyarıyor çok saçma ve iprenç bi süreç gerçekten. Rabbim bu süreçte olan herkese her konuda kolaylık versin inşallahGerçekten çok üzücü. Ovitrelle ararken oradan oraya 5 eczane gezdim sonunda buldum ama o yaşadığım psikoloji anlatılmaz. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz bir de ilacı bulamazsam korkusu daha kötü yapıyor.
Bugün açık şansınıza nöbetçi eczane :) telefonda sormayın çok dışardan arıyorlar kargo talep ediyorlar die yok diyip geçiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?