- 30 Nisan 2023
- 426
- 147
- 33
- 31
- Konu Sahibi Arwen Gafy
-
Orası da, anlaşmalı olduğu merkez lerin hastanesine veriyor ben merkez ismi söyleyince verdi telefınsa yok demiştiOnur eczanesine gitmenız yeterli olacaktır sakin olun tedavi sürecinde kendınıze stres yapmayın
Novafertil merkezinin hastasıyım desin geçsin o zaman . Tedaviyi riske etmektense ufak bi pembe yalan söylenebilir .Orası da, anlaşmalı olduğu merkez lerin hastanesine veriyor ben merkez ismi söyleyince verdi telefınsa yok demişti
Medovanın karşısından ki eczanelere de sorabilirsinizArkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyimTemin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Onu söylemek için yazmuştım zatenNovafertil merkezinin hastasıyım desin geçsin o zaman . Tedaviyi riske etmektense ufak bi pembe yalan söylenebilir .
biz öyle bi cümleyle karşılaşmadık
A Arwen Gafy aklında olsun novafertilden yönlendirildim dersin .
Sizde mi novafertilde tedavi gördünüzOnu söylemek için yazmuştım zatendediğiniz gibi novafertil hastasıyım sabah yapmam gerekiyor, felan dersin
Görmeye devam ediyorumSizde mi novafertilde tedavi gördünüz
Doktorunuz kim ayy konuyu sabote etmiş gibi oluyor özelden yazın bari adınıGörmeye devam ediyorum
Ben medovanın oradaki eczaneden temin ettim akdenizdiArkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyimTemin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar buldunuz mu iğneyiSevgili arkadaşlar,
bizde 68. il Aksaray da yaşıyoruz. acil olarak Ovitrelle 250 gerekli. bulamıyoruz. lütfen yardımcı olun
Telefon numarası bırakıyorum. +90 552 3215124
Sevgili Arkadaşlar banada Ovitrelle 250 lazım. hangi konya ve çevre illerde hangi eczanede var bilen v
ilçelere baktınız mıMerhaba konyada bulabildiniz mi? benim de ihtiyacım var
ar mı acaba. telefon numarası yazıyorum +905523215124
İlçelere baktınız mı? Bu iğnenin üretimi durdurulmuşMerhabalar buldunuz mu iğneyi
Bulasildiniz miSevgili arkadaşlar,
bizde 68. il Aksaray da yaşıyoruz. acil olarak Ovitrelle 250 gerekli. bulamıyoruz. lütfen yardımcı olun
Telefon numarası bırakıyorum. +90 552 3215124
Merhaba bulabildiniz mi hala arıyorsanız elimde var yardımcı olmak isterimArkadaşlar merhaba,
İğneyi bulamadıysanız elimde var yardımcı olabilirimMerhaba konyada bulabildiniz mi? benim de ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?