Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun ya Rabbim yaşarmasın bi daha
Sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın
Aminn canım . Ama senin ki yumurtlama ağrısı çok normal o. O döngüde olur yani
Asko ben tam içmişim ayy başta bilsem yarim yarim icerdim bilmedim ki
Asyam Dr nasıl söylediyse öyle içeceksin. Sisteme reçete tarifini yazıyor Dr. Eczaneden söylemeleri lazımdı. Benim Dr um öyle önermişti.

Devam eden kullanimlarda haftda 1 tam veriyorlar degilmi
Tam içmedim ben hiç, dozunu doktor ayarlamadı mı
İçinde 2 adet varmış bugün bir tane kullandım haftaya pazartesi tekrar kullanacam
2 adet var ama yarım yarım içiyodum ben, pazartesi gecesi 1 yarım perşembe gecesi 1 yarım diye ayarlamıştım öyle içiyodum, düştükten sonra her pazartesi 1 yarım içiyorum
Ayy keşke bilseydim yatarken içerdim öğlen içtim
Ay evt o sersemlik yapar, ateş basması fln da yapıyo, baş ağrısı uyku hali, böle tvye bakıyosun ama tvde ne oluyo odaklanamıyosun, 5 dklık işi yarım saatte yapıyosun fln, odaklanamıyosun yani, garip bişey, alıştıkça geçiyo ama

Ama adetime kadar geçmiyor. Hatta bu ayda öyle oldu. Yumurtlama zamanımda çok fena şişti ağrıdı. Ondan sonra hafifledi ama şimdi adetim yakın yine ağrı var ama onun gibi değil. Bu ay inişli çıkışlı oldu. Önceki aylarda yumurtlamadan adete kadar agrirdi

Prolaktin çok yüksekse göğsünden sıvı akar canım anlarsın çamaşırından

Bende bu kadar yan etki yapmamıştı mesela, bnm de tansiyon düşük ara ara baya bi düşer gün içinde yatıp dinlenme ihtiyacı fln duyarım sokaklarda bayılmışlığım bile var daha önce ama o kadar etkilemedi tansiyonumu, herkeste değişik demekkş
Tansiyonum ara sıra düşüyor devamlı ölçüm yapmıyorum da inşallah etkilemez ya
Korkma H halleycik sana da benim gibi sersemlik etkisi yapıyo galiba, ama nasıl kullanılması gerektiğini mutlaka öğren doktordan

Döt yakalım bu sefer kesmeyelim değişiklik olsun C Capanin Gururu Teyom bacıımmm yeni taktik bulduk artık döte benzin döküp yakıyoruz
bu daha iyi ya kanla uğraşmayız
Mucizemibekliyorummm kuzuşlar benim de tansiyonum hep düşüktür ama dostinex i 3 günde 1 yarım uyumadan önce içiyordum birşey olmuyordu
ben de senin gibi içiyordum.
Asko ben tam içmişim ayy başta bilsem yarim yarim icerdim bilmedim ki
Yıllardır hep yarım içtim canım. Sen de öyle yap. 2 tanesi 15 günlük zaten

Evet yapiyor canim ates basmasi ve gerginlikte yapiyordu.
Doktorum beni uyarmisti,uyumadan once hep ayni saatte ic diye
Pazartesi ve cuma iciyordum ben .
Cok yuksek oldugu ay 8 tane kullandim haftalik ikitane.
Sonra haftaya 1 e dusurduk.
Benim doktor bana mr cektirdi ve hersey yolunda cikti ve strese bagli oldugunu soyledi sonra biraktim

Bana yarım falan demedi doktor bugün birini iç haftaya pazartesi diğerini iç dedi

İçmeden sarhoş olduk desene

Bugün kardeşim de hastaneye gelmişti sürekli omuzum ağrıyor diyordu bide sürekli en ufak dusmede eli kolu bacağı ya eziliyor ya kırılıyordu sağ sol toplam belki 10dan fazla çatlamış kırılmıştır geçenlerde tencere kapağı düştü parmağı hemen zedelenmiş alçıya aldı onun için fiziğe geldik hem bana yoldaş olur diye bitanesi kemik erimesi olabilirsin dedi bitanesi boyun fıtığı olabilirsin dedi vsvs kardeşim daha 18 yaşına yeni geldi doktor görmeden masallah röntgenciler kemik ölçüm yeri yorum yaptı bile

Bide surekli hastaneye kontrolle giden biri Akdeniz anemisi var beyaz ilik kan azaliyor arada hiçbir doktor böyle bişi dememisti İstanbul Malatya derken hastane hastane bile gezdik yani ona rağmen buresella (yazım yanlışı olabilir ) testi bile yaptı oda olabilir diye

Ayyy blmyrm lariii ya çatlıcak gibi oluyorum kabızlık ta çekiyorum biraz her gün cıkmıyorum bu gittigimde söylicektim unuttum artık diğer sfere söylerim bu işe Bi çözm bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…