Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bir tek igneyle mahvoldu ben gobekten vuruom da pruluton kalcadan vurdm odem kipkirmizi suan
Bana bi göbekten oksapar verdi birde kalçadan progestan verdi progestan çok garip vurulduğunda hiçbişey yok yarım gün sonra ağrısı vuruyor prulutonda mı öyle

Bana bi göbekten oksapar verdi birde kalçadan progestan verdi progestan çok garip vurulduğunda hiçbişey yok yarım gün sonra ağrısı vuruyor prulutonda mı öyle
yok kuzu proluton fenaaa acıtıyor yakıyorr progestan iğnesi ne verdi sana prolutex vuruldm ben ama göbekten kalp atışından sonra bıraktırdı bana onu şimdi tek oksapar kullanıyorum birde progestan fitil

Bakalım canım o cesareti bulursam ve eşimi ikna edersem yaparım oda dün beni deniyor test yapalım mı diye olur dedim kızdı
Sen de sen benimle dalga mı geçiyorsun deyip hrmrn kızacaksın tribe gireceksin o zamsn test getir barışayım diceksin

Gözümüzle gördüğümüze inanırız biz

Hicim litfin bi çikirmisiniz yiksi kindimi biçiklirim
Merhaba siz bana aşılamadaki belirtilerinizi atmistiniz benim bugün aşılamanın 12. Günü göğüs uclarimda sızlama var ve göğsümde de çok az ağrı bel ağrım var ara ara kasıklarımda batma yarın test yapsam çıkar mı acaba sonuç

yok kuzu proluton fenaaa acıtıyor yakıyorr progestan iğnesi ne verdi sana prolutex vuruldm ben ama göbekten kalp atışından sonra bıraktırdı bana onu şimdi tek oksapar kullanıyorum birde progestan fitil
Progestan 50lik ampul verdi kuzum birde fitilini verdi sabah akşam birde oksapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…