Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştür

Benim de bugün 13. Günüm test yaptım negatif çıktı keşke sizinki gibi mucize olsa adet belirtisinin hepsi var şuan

Kuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de

L Limonlu Su sen nasılsın canım ne yaptın
burcusami biraz daha iyi misin canım
Insolsun naber canım
Asko iyim oruç yemeye devamkee nasipse iki güne kadar oruç tutarım clife başladım bu sabah bir hafta on gün kullanır bırakırım o zamanda kontrole denk geliyor hemen hemen doktora sormayı düşünüyorum yumurtalarım ne durumda bakarmisiniz diye inşallah bakar

Korkunun ecele faydası yokki canım zaten adet olursan aşılama yapmayacakmısın ? B planın hazır
Yok canım aşılama ben yapmicam Lumix yapacak yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir

Canım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiii güzel haberi ver de bana da umut ol inşallah nasıl hissediyorsun

kuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana idi tutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol

Benim ki gibi mi yani canım
evet canım
Müge anlı var şimdi o açık insta açmış follow to follow diyor
bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim
Sevilmez mi ya pırasa candır gazdan ölürüm artık
böööööööööööööö
teşekkürler canım cevaplar için
Topik resmen Tüpçüler topiği olmuş ya
aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.
Pazartesi kan testi günü öncesinde yapar mıyım düşünme aşamasındayım vücutsal belirti olarak tek ilk 2 gün gaz oldu diğer günler bişey yok canım arada batma sadece bakalım benimleler mi hala
neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr
Günaydın bebişim dinlenebildin mi
eh biraz, başım ağrıyor bugün
Pardon canım ben teoyu sorduğunu sandım Bolovia hamile maşallah doğru
aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa
Yok canım aşılama ben yapmicam Lumix yapacak yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir
LaRisaCca ve karıştırmak imkansızzz huu LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan

Ya o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştür
Evet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende

bugünki testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…