- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.541
Litfin hocam litfin.
Yok hayatım şuan gebe değil karıştırdın sanırım20 haftalık yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ya o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştürValla eşi ne alkol ne madde kullanmıyor diyovücudunda da bişey yokmuş kesik falan. Dün birisi farklı ilişki olabilirmi yazmış ya senin durumuna. O olabilirmi diye aklıma gelmedi değil benimde ama oda adli tıpta belli olurmuyduki
Dün yaptığım biraz daha koyuydu kuzumm bi yarım saat aonra falan yapıcam bugünkinide bakalım ne cıkcak
Benim de bugün 13. Günüm test yaptım negatif çıktıKizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu
13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.
sizce hamilemiyimdir ?
Bolovia adı hala hamilelik takvimi var Allah korusun düşük falan mı yaptı yoksa başından beri mi zaten yoktuİyi güldüm
Yok hayatım şuan gebe değil karıştırdın sanırım
Pardon canım ben teoyu sorduğunu sandımBolovia adı hala hamilelik takvimi var Allah korusun düşük falan mı yaptı yoksa başından beri mi zaten yoktu
Hadi hayırlısı canımcanım 2 aydır klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım bu ay da 3.deneme için gidicem
Kuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..Aynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canımzaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimo dediğini yaşamayan yok @Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol
Hahah hoşgeldin canım
Canım test yapacak mısın bugünheyecanla seni bekliyorum
İnternette bir sürü ödem attırıcı tarif dolaşıyor onlara baksana
Günaydın canımamin inşallah
Asko iyim oruç yemeye devamkee
Yok canım aşılama ben yapmicamKorkunun ecele faydası yokki canım zaten adet olursan aşılama yapmayacakmısın ? B planın hazır
Keşke bizim de öyle Bi mucizemiz olsa ama sanmıyorum
İyiyim
Canım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiii@Heart of Gold canm sen napıyosun
yaaa bi kişiyi de karştırma allasennn
kuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana idiKuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de
evet canımBenim ki gibi mi yani canım
bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyimMüge anlı var şimdi o açıkinsta açmış follow to follow diyor
bööööööööööööööSevilmez mi ya pırasa candır gazdan ölürüm artık
aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.teşekkürler canım cevaplar için
Topik resmen Tüpçüler topiği olmuş ya
neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrrPazartesi kan testi günüöncesinde yapar mıyım düşünme aşamasındayım vücutsal belirti olarak tek ilk 2 gün gaz oldu diğer günler bişey yok canım arada batma sadece bakalım benimleler mi hala
eh biraz, başım ağrıyor bugünGünaydın bebişim dinlenebildin mi
aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa
Yok canım aşılama ben yapmicamLumix yapacak yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir
Evet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bendeYa o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştür
henüz hiç koyulaşmamış niye acabaEvet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende
bugünki testim
Eki Görüntüle 2824963
Faydası oldum canım bende kökünü alayım o zamanBn kökünü almıştım aktarcı kökü daha iyi demişti kendim kaynatıyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?