- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.701
Sağol canım zaten testler negatifti hep hazırlamıştım kendimi yumurtlama tembelliği var bende bir yandan üzüldüm ama bir yandan da ilaçlardan kist oluşmadı en azından diye seviniyorum.. Çok şükür 2 aydır 15. Gün tam zamanın da oluyor adetHadi ya, hakkında hayırlısı olsun canım
amin canım inşallah hayırlısıyla bakalımBiz tam bi sevgi pıtırcığı olduk portiedaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyorannemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Amin canımmvalla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkühadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Yazık enişteme yaa adam ne yazmış biz ne anladık
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Amin canımıniçiiçine atma biz hep burdayız
Zaten çatlatma 3 ay kullanım sonra aşılama diyorlar.amin canım inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırım
tedaviyi bırakma değil de en başta doktor 3 ay ilaç+çatlatma iğnesi deneriz sonra başka tedaviye geçeriz demişti ben de 3 ay deneyeyim sonra doğal akışına bırakayım diye düşünmüştüm.
bu arada bir şey sorcam propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa propolis mi?
Benimde rahmetli babamda şeker vardı..Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk portiedaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyorannemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkühadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Afyt şeker olsun balımBiz tam bi sevgi pıtırcığı olduk portiedaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor
Bnde kndmi merk ediyormSeni ileri ki günlerinde çok merak ediyorum
Sagol canimm dinleniyorumm Ramazan ikinci gun de bittii sayilir
Var az önce kırmızıları karşıladımSagol canimm dinleniyorumm Ramazan ikinci gun de bittii sayilirbende gelisme yok ayniyim sen nasilsin gelisme varmi
Tabikii evlat için herşeye değerHaha çeksinler tabi neler çekiyoruzama değer
Ayy baban cicim ayı görmedi desene
Ayy hep öyle olun larimmm
Ahaha evett yaaa anlaşılmıyor yazısı napayım
Gözün aydın canım bekletmedi en azındanKırmızılar
Sen de sağol canım benimamin canım inşallah hayırlısıyla bakalımçok sağol canım
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim vallaBenimde rahmetli babamda şeker vardı..
Ama dayanabilir miyim ona bilemiyorum inanki
Sağol bebişim sen ne yedinAfyt şeker olsun balım
CanımmmCanımsın sen kenke
Gözün aydın canım bekletmedi en azındanoruçtan da yırttın hadi
Sen de sağol canım benim
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla
Sağol bebişim sen ne yedin
Canımsın sen kenke
Gözün aydın canım bekletmedi en azındanoruçtan da yırttın hadi
Sen de sağol canım benim
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla
Sağol bebişim sen ne yedin
Kuzenim hamileyken kocasından soğumuş boşanacam diye tutturmustukızzz bndeee bu aralar çok gıcıgım erkeklere hamileyken koca düşmanı oldum çağır bni benzin döker yakarız dötünü
As canımmSelam herkesee
Rahatlarsın canım en azındanLaRisaCca evet beklemedi canım kist falan olmuyor en azından geçikipte yumurtlama tembelliğim var geçen ay da bu ay ki gibi 15. Gün olmuştu.. Tam sökülmesi kahve leke geldi biraz ama çözülür.. Oruca gelince yırtmadım kızz tam alıştım 2 gün üzüldüm de
Öyle valla canım ben zaten test yapıp hergün negatifSelam herkesee
As canımm
Rahatlarsın canım en azındansökülünce insan en azından psikolojik olarak yeni aya hazırlanıyor
Öyle valla canım ben zatenn her gün test yapıp negatif göre göre alıştımAs canımm
Rahatlarsın canım en azındansökülünce insan en azından psikolojik olarak yeni aya hazırlanıyor
Hadi hayırlısı eğer yumurtalar iyi uyarıldıysa klomenle yine klomen denir yoksa belki de femera verirSelam
Öyle valla canım ben zaten test yapıp hergün negatif
Öyle valla canım ben zatenn her gün test yapıp negatif göre göre alıştımşimdi yeni bir süreç bakalım yine klomen mi verecek napıcak cuma günü giderim doktora
Yok canım klomen iyi 2 aydır tam zamanında gelişiyor yumurtalar çatlıyorda aynı zamanda.. Ama 1 tane yumurta oluyor doktor öyle istiyor riskli fazlası diyor. Günde 1 tane alıyorum.. İlk ay iğne yapmamıştı 2. Ay yaptıHadi hayırlısı eğer yumurtalar iyi uyarıldıysa klomenle yine klomen denir yoksa belki de femera verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?