- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.681
sigara içiyor günde 1 tane taş patlasın 3 tane şimdi bnde kokudan ölüyorum ya başlıyorum dırdırlanmaya git glme kötü kokuyosun içme yanaşma bu sadece bi örnek bunun gibi nicesi varayyy o ne zamanlardı
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die
bnde uykuda sararm boşluğum agırıyordu sanki kendi ypmış gibi trip atıyorum eğilemiyorum çorabımı giydir yok çorabımı çıkar ama yüzümü görsen korkarsın asabi snrli gergin komplekksliyimmmKızz sen ne ettin çok erkenden başladın.
Ben yeni yeni yatakta yatamıyorum rahat o mışıl mışıl uyuyor die kocişe sarıyorum
Teşekkür ederim güzelim benim, bu ayın regli değil diğer reglde... daha bu ayın regli sökülmedi, gelir birkaç güne :) Sanırım Mayısın ortasında iğnelere başlarım. Korku planı gibi ilaç adlarını içeren planlı listeyi göndermişler ya...Canımmm gözün aydın çok sevindimne zaman başlayacaksınız öyleyse
Sağol canım benimhadi gözün aydın cnm bnmmm
Ahahaah yaaa ne haller vallaayyy o ne zamanlardı
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die
Ay yazıkk yaaaa stres topu olmuş vallahormonlardndır kuzu biliyoruzz da kesn ama hep ona sarıyorumm en ufak bsy olsa tmm gitti
amin canım inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırımHadi bakalım güzel sonuçlar bu ay ile sonlanır inşallah.
her ilaç herkese iyi gelmiyor bu kanıtlanmış olay tedavi bırakma gibi bir düşünce no no no
Bu bdvye konu olurLaRisaCca larii şimdi 6 gün bekledim değil 6 gün bıraktım mış. Sigarayı bırakmaya çalıştığı dönemde tartışmışız büyük ihtimal ondanmış hatırlamıyormuş çok detaylı
Ay yok ben oralara hiç düşmeyimBu bdvye konu olur
Bak nasıl da anladın hemencik
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştınbayramda bebişler sende olacak
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.
Canımmm gözün aydın çok sevindimne zaman başlayacaksınız öyleyse
Hahahahporti sen yapma bari
Halloş gelmim oraya bak
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınbu ay ne yapmayı planlıyorsun
aynı durumdayız canım ben de bugün 3.denememe başladım hayırlısı olsun hakkımızda2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama
Öyle haklısın Rabbim bilsin cnm..Kız anladım ne diyorum bak bana ve eşime kaynımla bir olup yapmadığını bırakmadılar. Aynı seninki gibi yani. Biz iyilik yaptık denize atıık. Vallahi hiçbiri de sırtımızı yere getiremedi
Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk portiHamilelikte bötle düşman olunuyormu yaa
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyorafyt balım akşama da pırasa gömersn tmm
Amin canımmBabası sevmiyor ama tatlıyı
sağol canım darısı bu anları görmene.
Yarın tatanoz aşımız var.
şeker yüklemesi için henüz birşey söylemedi doktor ama ondan emin değilim gebe kalmak için uğraşırken doktor yaptırmıştı çok fena olmuştum
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkükızlarrrrr ben geldim
şimdi doktordan geliyorum.çok şükür kist mist oluşmamış yumurtalıklarda çatlamayan yumurtam yokmuş boşa değerlendirmemişiz yani
bu ay ki tedaviye başlıyorum yine bu akşam hayırlısıyla haftaya çarşamba tekrar kontrole gitcem yumurtalara bakmak için.inşallah bu ay bol bol büyüyen kaliteli yumurtalarım olur
femara ilacını da sordum o da kullanılıyomuş diye,o da hızlı çabuk büyütüyo ama sende klomen geçen ay büyütmüştü dedi.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay onu kullanırız dedi bakalım ne olcak.tam 3 ay oldu bu ay da olmazsa bırakayım diyodum
çenem düştü yine yaişte böyle kızlar başlıyoruz yine
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınTeşekkür ederim güzelim benim, bu ayın regli değil diğer reglde... daha bu ayın regli sökülmedi, gelir birkaç güne :) Sanırım Mayısın ortasında iğnelere başlarım. Korku planı gibi ilaç adlarını içeren planlı listeyi göndermişler ya...Sanırım alışayım diye :))))
LaRisaCca larii şimdi 6 gün bekledim değil 6 gün bıraktım mış. Sigarayı bırakmaya çalıştığı dönemde tartışmışız büyük ihtimal ondanmış hatırlamıyormuş çok detaylı
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama
Amin canımıniçiÖyle haklısın Rabbim bilsin cnm..
Ayy hep öyle olun larimmmBiz tam bi sevgi pıtırcığı olduk portiedaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyorannemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Amin canımmvalla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkühadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Yazık enişteme yaa adam ne yazmış biz ne anladık
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Amin canımıniçiiçine atma biz hep burdayız
Hadi ya, hakkında hayırlısı olsun canımKırmızılar
Ahhh ahhhh ne yapacaklar bunlar bizdensigara içiyor günde 1 tane taş patlasın 3 tane şimdi bnde kokudan ölüyorum ya başlıyorum dırdırlanmaya git glme kötü kokuyosun içme yanaşma bu sadece bi örnek bunun gibi nicesi vartaktım adama kesn içinden diyordur asıl yüzü bumuydu die bn kmnle evlendm
Seni ileri ki günlerinde çok merak ediyorumbnde uykuda sararm boşluğum agırıyordu sanki kendi ypmış gibi trip atıyorum eğilemiyorum çorabımı giydir yok çorabımı çıkar ama yüzümü görsen korkarsın asabi snrli gergin komplekksliyimmm
Haha çeksinler tabi neler çekiyoruzAhahaah yaaa ne haller vallaEe o kadar sıkıntıyı sen cekiyosun o kadarcıkta erkeklere olsun birde annem evlenir evlenmez abime hamile kalmış.Tabi hemen uyuklamalara başlamış. Bilmiyorrlar ya babam diyormuş kendi kendine bune böyle hep uyuyor
Ay yazıkk yaaaa stres topu olmuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?