Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy o ne zamanlardı
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die
sigara içiyor günde 1 tane taş patlasın 3 tane şimdi bnde kokudan ölüyorum ya başlıyorum dırdırlanmaya git glme kötü kokuyosun içme yanaşma bu sadece bi örnek bunun gibi nicesi var taktım adama kesn içinden diyordur asıl yüzü bumuydu die bn kmnle evlendm

Kızz sen ne ettin çok erkenden başladın.
Ben yeni yeni yatakta yatamıyorum rahat o mışıl mışıl uyuyor die kocişe sarıyorum
bnde uykuda sararm boşluğum agırıyordu sanki kendi ypmış gibi trip atıyorum eğilemiyorum çorabımı giydir yok çorabımı çıkar ama yüzümü görsen korkarsın asabi snrli gergin komplekksliyimmm

Canımmm gözün aydın çok sevindim ne zaman başlayacaksınız öyleyse
Teşekkür ederim güzelim benim, bu ayın regli değil diğer reglde... daha bu ayın regli sökülmedi, gelir birkaç güne :) Sanırım Mayısın ortasında iğnelere başlarım. Korku planı gibi ilaç adlarını içeren planlı listeyi göndermişler ya... Sanırım alışayım diye :))))

ayyy o ne zamanlardı
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die
Ahahaah yaaa ne haller valla Ee o kadar sıkıntıyı sen cekiyosun o kadarcıkta erkeklere olsun birde annem evlenir evlenmez abime hamile kalmış.Tabi hemen uyuklamalara başlamış. Bilmiyorrlar ya babam diyormuş kendi kendine bune böyle hep uyuyor
hormonlardndır kuzu biliyoruzz da kesn ama hep ona sarıyorumm en ufak bsy olsa tmm gitti
Ay yazıkk yaaaa stres topu olmuş valla

Hadi bakalım güzel sonuçlar bu ay ile sonlanır inşallah.
her ilaç herkese iyi gelmiyor bu kanıtlanmış olay tedavi bırakma gibi bir düşünce no no no
amin canım inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırım
tedaviyi bırakma değil de en başta doktor 3 ay ilaç+çatlatma iğnesi deneriz sonra başka tedaviye geçeriz demişti ben de 3 ay deneyeyim sonra doğal akışına bırakayım diye düşünmüştüm.

bu arada bir şey sorcam propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa propolis mi?

2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama

2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama
aynı durumdayız canım ben de bugün 3.denememe başladım hayırlısı olsun hakkımızda

Kız anladım ne diyorum bak bana ve eşime kaynımla bir olup yapmadığını bırakmadılar. Aynı seninki gibi yani. Biz iyilik yaptık denize atıık. Vallahi hiçbiri de sırtımızı yere getiremedi
Öyle haklısın Rabbim bilsin cnm..

Hamilelikte bötle düşman olunuyormu yaa
Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor
afyt balım akşama da pırasa gömersn tmm
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Amin canımm valla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Yazık enişteme yaa adam ne yazmış biz ne anladık
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Öyle haklısın Rabbim bilsin cnm..
Amin canımıniçi içine atma biz hep burdayız

Ayy hep öyle olun larimmm
Ahaha evett yaaa anlaşılmıyor yazısı napayım

Ahhh ahhhh ne yapacaklar bunlar bizden
Kız kardeşim yatağa almadı

Seni ileri ki günlerinde çok merak ediyorum

Haha çeksinler tabi neler çekiyoruz ama değer
Ayy baban cicim ayı görmedi desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…