- 18 Kasım 2015
- 13.593
- 17.101
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.661
Iste bizim öyle dğeil gecmisimizde cok üzdü beni sadece kızım konusunda da değil bi sürü şey yasadik.. Esimde bende onun için herşeyi yaptık ama gene yaranamadik. Görümcem hic yaninda olmadı onun ama hep onu korudu bize hep.. İkisi bir olup eşimi de beni de çok üzdü.. Ben 2007 de eşimle tanıştım 2008 de ailesyle.. 2013 de nisanlandik yıllardır taniyorum onu.Önemli değil canım. Detaylıyı anlatmadın neyaptın merak ettim hep onu sordum ama hiç görmedin
Hep aynıydı ben eşimle 10 yıldır sosyal arkadaşım. Evlerine de gittim 1 kere bir doğum gününde ama kaynanamı sadece o gün görmüştüm . Eşimle 1 hafta sevgili olduk 2. Hafta iş yerimden ayrılacaktım tazminat alayım diye nikah işlemleri yaptık ve beni istemeye geldilder. Nişandan 1 gün sonra kayınbaba m kalp krizi geçirdi beyne pıhtı attı. Kaynanamı sürekli hastane koridorlarında görüp kaynımla bir olup bize saçma sapan hareketler yaparken tanıdım. Hep o anki durumu na verdim. Dayanamayıp ciddi kavgalar ettiğim evliliğimin uçurumu gördüğü de oldu, topiktekiler bilir. Ama ben iyi niyetimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimse için değil Allah rızası için. Allah gönlüme göre versin diye..
Vallaa bitmelii yoksa bitircek beniiYav ne zaman taburcu olacağı belli mi ki? Zaten bugün bir , yarın gelse banyo yapar 2 gün yorgunluğunu atar 3 olur e zaten oruçsunuz 4. Gün akşama kadar bitersin
Evet Detaylıya girdik canım. 05 Nisanda herşey çok yolunda dedi doktor.Önemli değil canım. Detaylıyı anlatmadın neyaptın merak ettim hep onu sordum ama hiç görmedin
Hep aynıydı ben eşimle 10 yıldır sosyal arkadaşım. Evlerine de gittim 1 kere bir doğum gününde ama kaynanamı sadece o gün görmüştüm . Eşimle 1 hafta sevgili olduk 2. Hafta iş yerimden ayrılacaktım tazminat alayım diye nikah işlemleri yaptık ve beni istemeye geldilder. Nişandan 1 gün sonra kayınbaba m kalp krizi geçirdi beyne pıhtı attı. Kaynanamı sürekli hastane koridorlarında görüp kaynımla bir olup bize saçma sapan hareketler yaparken tanıdım. Hep o anki durumu na verdim. Dayanamayıp ciddi kavgalar ettiğim evliliğimin uçurumu gördüğü de oldu, topiktekiler bilir. Ama ben iyi niyetimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimse için değil Allah rızası için. Allah gönlüme göre versin diye..
Kız anladım ne diyorum bak bana ve eşime kaynımla bir olup yapmadığını bırakmadılar. Aynı seninki gibi yani. Biz iyilik yaptık denize atıık. Vallahi hiçbiri de sırtımızı yere getiremediIste bizim öyle dğeil gecmisimizde cok üzdü beni sadece kızım konusunda da değil bi sürü şey yasadik.. Esimde bende onun için herşeyi yaptık ama gene yaranamadik. Görümcem hic yaninda olmadı onun ama hep onu korudu bize hep.. İkisi bir olup eşimi de beni de çok üzdü.. Ben 2007 de eşimle tanıştım 2008 de ailesyle.. 2013 de nisanlandik yıllardır taniyorum onu.
Ama dediğin gibi insanlık bende kalsın diyorum dikkatli davranıyorum ama sadece korktuğum böyle yapıyorum diye cok sık gelip huzurumu bozmasi..
Vallaa bitmelii yoksa bitircek benii
Doktor yarin yuzde 70 demis
İstatistiklerle konusmaya basladi
Ehh erkek çocuğu tatlı severrrEvet Detaylıya girdik canım. 05 Nisanda herşey çok yolunda dedi doktor.
Çok hareketli kıpır kıpır oğluşum babası gibi yaramaz olacakmış..
Fotoğraf çekilmeyi sevmiyor hep yüzü kapalı
tek huyu dondurmayı çok seviyor her akşam dondurma yiyoruz
güzelll fikirrrGe kız kızgın bişeyler koyalım oturcağı yere de. Oturunca bi zıplasın
afyt balım akşama da pırasa gömersn tmmSabah 2 biberli gömdüm öğlen 1 kase yoğurt yedim aç değildim eşime eşlik etmedim sonra 4 tane medine hurması yedim yarım saat önce pırasamı yedim yulaf süt var sırada bekliyorum çok arka arkaya olmasın diye suya yükleniyorum biberli içimi yaktı
Babası sevmiyor ama tatlıyıKadın mı demiştin dr a
Ehh erkek çocuğu tatlı severrrçok sevindim gözün üz aydın darısı doğuma inşallah. Şimdi sadece şeker yüklemen kaldı sonra bir şey yok galiba
suya düştü adamın umutlarıRegli oldumm bendee fenalardaymmm
Basim tuttuu
o mu seviyor sen miEvet Detaylıya girdik canım. 05 Nisanda herşey çok yolunda dedi doktor.
Çok hareketli kıpır kıpır oğluşum babası gibi yaramaz olacakmış..
Fotoğraf çekilmeyi sevmiyor hep yüzü kapalı
tek huyu dondurmayı çok seviyor her akşam dondurma yiyoruz
kız adamın her hareketi bana batıyor töbe yarabbim cocugu görüp bulup adamdan sogudumHamilelikte bötle düşman olunuyormu yaa
2 mizde seviyoruz ben yaz kış yerim ama oğluşum dondurma yerken daha kıpır kıpır hareketli mşallaho mu seviyor sen mi
Ahahahaha yaaa yazııkkkız adamın her hareketi bana batıyor töbe yarabbim cocugu görüp bulup adamdan sogudumoda sesini çıkarmıyor bi köşede sinmiş gibi oturuyo cvp vermiyo bana
Aramız da pek iyi değil kısmetbaşarılar cnmm inşşalh iman kuvvetiyle geçersinn
Hadi bakalım güzel sonuçlar bu ay ile sonlanır inşallah.kızlarrrrr ben geldim
şimdi doktordan geliyorum.çok şükür kist mist oluşmamış yumurtalıklarda çatlamayan yumurtam yokmuş boşa değerlendirmemişiz yani
bu ay ki tedaviye başlıyorum yine bu akşam hayırlısıyla haftaya çarşamba tekrar kontrole gitcem yumurtalara bakmak için.inşallah bu ay bol bol büyüyen kaliteli yumurtalarım olur
femara ilacını da sordum o da kullanılıyomuş diye,o da hızlı çabuk büyütüyo ama sende klomen geçen ay büyütmüştü dedi.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay onu kullanırız dedi bakalım ne olcak.tam 3 ay oldu bu ay da olmazsa bırakayım diyodum
çenem düştü yine yaişte böyle kızlar başlıyoruz yine
Kızz sen ne ettin çok erkenden başladın.kız adamın her hareketi bana batıyor töbe yarabbim cocugu görüp bulup adamdan sogudumoda sesini çıkarmıyor bi köşede sinmiş gibi oturuyo cvp vermiyo bana
ayyy o ne zamanlardıAhahahaha yaaa yazııkkHormonlardan olduğunun farkındadır oda annemde hamileyken babam kokarmış hep yanına yaklaşmıyomuş
hormonlardndır kuzu biliyoruzz da kesn ama hep ona sarıyorumm en ufak bsy olsa tmm gittiAhahahaha yaaa yazııkkHormonlardan olduğunun farkındadır oda annemde hamileyken babam kokarmış hep yanına yaklaşmıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?