- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.761
Senin de bugün yarın adet olman gerekiyor döngüyü beklemezsen bence bekleme çünkü benim geçen ayda tam 15. Gün adetim geldi bu ay daTesekkurler canim
İnşallah canımın içi :))) Sayenizde rahatım, yoksa interneti didik didik arardım, burada soruyorum cevap deneyimli güzel hanımlardan hemen geliyorKız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Ben seyrediyorum ama bu hafta izleyemedimMasumiyeti izleyen varmı kızlar. Yine karıştı olaylar yaa ne çıkcak bundan artık her hafta farklı düşünceye kapılır oldum
İzliceksen hiç spoiler vermiyim o zAmanBen seyrediyorum ama bu hafta izleyemedim
Ders çalıştım sayfaya da gelemedim o sebeptenİzliceksen hiç spoiler vermiyim o zAmanAma pek heyecan yoktu
Canim ama benim gecen ay 21inde basladi adetim. Femara verdi doktorum onu kullandim bes gun sonra 31inde igne oldum. Yani dongumun 11.gununde. Sonuc olarak karisikSenin de bugün yarın adet olman gerekiyor döngüyü beklemezsen bence bekleme çünkü benim geçen ayda tam 15. Gün adetim geldi bu ay da
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ya isin kötü tarafı benim annem yegenlerime bakıyor ve hafta sonları dinlenmek için bize geliyor ve Allah razı olsun esimden çok iyi davranıyor anneme karsi. Bazen üzülüyorum bak eşin naısl davrnaıyo sende öyle davran diye ama inan annemin bize davranışlarıyla kaynanamin bir değil annen heo yanımızda oldu bizim. Ama elimden geleni Yapıcam yine de..Gelmez hayatım gelmez . Napacak senin yanında. Rahat etmeyeceği yerde durmaz hem şimdi onun yüreği daralıyordur sığamıyordur hiçbiryere istesen de kalamaz
Canım tamam işte 21 inde adetin başladı 25 inde klomenle başladın 30 unda bitti 31 de muayene oldun iğne oldun herhalde yarın 15. Günün olacak benim hesabıma göreCanim ama benim gecen ay 21inde basladi adetim. Femara verdi doktorum onu kullandim bes gun sonra 31inde igne oldum. Yani dongumun 11.gununde. Sonuc olarak karisik
Ama gelecek bölüm tanıtımı baya heyecanlıDers çalıştım sayfaya da gelemedim o sebepten
Canım tamam işte 21 inde adetin başladı 25 inde klomenle başladın 30 unda bitti 31 de muayene oldun iğne oldun herhalde yarın 15. Günün olacak benim hesabıma göreya da dur kapatalım çıkamayız içinden
iyi gidiyor şükür.Ama gelecek bölüm tanıtımı baya heyecanlı
Allah zihin açıklığı versin teomm nasıl gidiyor
Bnde tepsi kebabı köfte corba börek ama çok az yedm yerken midem müsaade etmedi bulanmaya başladı yneCanımsın sen kenke
Gözün aydın canım bekletmedi en azındanoruçtan da yırttın hadi
Sen de sağol canım benim
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla
Sağol bebişim sen ne yedin
Ahaaa bnm sonum glbaKuzenim hamileyken kocasından soğumuş boşanacam diye tutturmustu
Bn izliyorum bbgm hatta izlerken dün uyuya kalmışım tamamlayamadım neler oldu kaçırdımMasumiyeti izleyen varmı kızlar. Yine karıştı olaylar yaa ne çıkcak bundan artık her hafta farklı düşünceye kapılır oldum
Kuzu ben izlemiyorum çünkü hülya avşarın,serkay ın o mimiksiz suratları beni benden alıyor. Sadece dursunlar diye para vermişlerMasumiyeti izleyen varmı kızlar. Yine karıştı olaylar yaa ne çıkcak bundan artık her hafta farklı düşünceye kapılır oldum
Oyy severim seniİnşallah canımın içi :))) Sayenizde rahatım, yoksa interneti didik didik arardım, burada soruyorum cevap deneyimli güzel hanımlardan hemen geliyor
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı mı?Ders çalıştım sayfaya da gelemedim o sebepten
Anlatıyorsun ya sanki bizi anlatıyorsun . O kadar aynı ki.. merak etme sen iyi ol, o gelmeyecek.İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ya isin kötü tarafı benim annem yegenlerime bakıyor ve hafta sonları dinlenmek için bize geliyor ve Allah razı olsun esimden çok iyi davranıyor anneme karsi. Bazen üzülüyorum bak eşin naısl davrnaıyo sende öyle davran diye ama inan annemin bize davranışlarıyla kaynanamin bir değil annen heo yanımızda oldu bizim. Ama elimden geleni Yapıcam yine de..
Ne zaman test yapacaksın29 ve 31 muayene oldum catlatti 31inde. 1 nisan aksami igneden tam 36 saat sonra cok sancim oldu yarim saat kadar .sonra gecti yani o gun catlama olduysa 15-16 diyebiliriz ama gelmesin
Ohh afiyet olsun canımBnde tepsi kebabı köfte corba börek ama çok az yedm yerken midem müsaade etmedi bulanmaya başladı yne
Güno bebeğimGünooooooo
Yatakta 2 tane milföy böreği keyfi yapıp yazışmaları okudum erken bitirdim aferin çok konuşmamışsınız
Günaydın canımEfenim günaydınlarr.. netfilx izlemeye dalıp geç yatarak sahura kalkamayip kocasını aç bırakan bir hatun selamı bırakayım şurayavicdanım kabız oldu sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?