Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
İnşallah canımın içi :))) Sayenizde rahatım, yoksa interneti didik didik arardım, burada soruyorum cevap deneyimli güzel hanımlardan hemen geliyor

Senin de bugün yarın adet olman gerekiyor döngüyü beklemezsen bence bekleme çünkü benim geçen ayda tam 15. Gün adetim geldi bu ay da
Canim ama benim gecen ay 21inde basladi adetim. Femara verdi doktorum onu kullandim bes gun sonra 31inde igne oldum. Yani dongumun 11.gununde. Sonuc olarak karisik

Gelmez hayatım gelmez . Napacak senin yanında. Rahat etmeyeceği yerde durmaz hem şimdi onun yüreği daralıyordur sığamıyordur hiçbiryere istesen de kalamaz
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ya isin kötü tarafı benim annem yegenlerime bakıyor ve hafta sonları dinlenmek için bize geliyor ve Allah razı olsun esimden çok iyi davranıyor anneme karsi. Bazen üzülüyorum bak eşin naısl davrnaıyo sende öyle davran diye ama inan annemin bize davranışlarıyla kaynanamin bir değil annen heo yanımızda oldu bizim. Ama elimden geleni Yapıcam yine de..

Canim ama benim gecen ay 21inde basladi adetim. Femara verdi doktorum onu kullandim bes gun sonra 31inde igne oldum. Yani dongumun 11.gununde. Sonuc olarak karisik
Canım tamam işte 21 inde adetin başladı 25 inde klomenle başladın 30 unda bitti 31 de muayene oldun iğne oldun herhalde yarın 15. Günün olacak benim hesabıma göre ya da dur kapatalım çıkamayız içinden

29 ve 31 muayene oldum catlatti 31inde. 1 nisan aksami igneden tam 36 saat sonra cok sancim oldu yarim saat kadar .sonra gecti yani o gun catlama olduysa 15-16 diyebiliriz ama gelmesin

Bnde tepsi kebabı köfte corba börek ama çok az yedm yerken midem müsaade etmedi bulanmaya başladı yne

Masumiyeti izleyen varmı kızlar. Yine karıştı olaylar yaa ne çıkcak bundan artık her hafta farklı düşünceye kapılır oldum
Kuzu ben izlemiyorum çünkü hülya avşarın,serkay ın o mimiksiz suratları beni benden alıyor. Sadece dursunlar diye para vermişler
İnşallah canımın içi :))) Sayenizde rahatım, yoksa interneti didik didik arardım, burada soruyorum cevap deneyimli güzel hanımlardan hemen geliyor
Oyy severim seni
Ders çalıştım sayfaya da gelemedim o sebepten
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı mı?
Anlatıyorsun ya sanki bizi anlatıyorsun . O kadar aynı ki.. merak etme sen iyi ol, o gelmeyecek.
29 ve 31 muayene oldum catlatti 31inde. 1 nisan aksami igneden tam 36 saat sonra cok sancim oldu yarim saat kadar .sonra gecti yani o gun catlama olduysa 15-16 diyebiliriz ama gelmesin
Ne zaman test yapacaksın
Bnde tepsi kebabı köfte corba börek ama çok az yedm yerken midem müsaade etmedi bulanmaya başladı yne
Ohh afiyet olsun canım yarasın bebişine
Günooooooo

Yatakta 2 tane milföy böreği keyfi yapıp yazışmaları okudum erken bitirdim aferin çok konuşmamışsınız
Güno bebeğim kahvaltımı da ettim diyorsun yani
Efenim günaydınlarr.. netfilx izlemeye dalıp geç yatarak sahura kalkamayip kocasını aç bırakan bir hatun selamı bırakayım şuraya vicdanım kabız oldu sabah sabah
Günaydın canım e kocan da alarm kursaymış niye kurmamış ? Bak benim de çiş alarmım var, hergün olduğu gibi aynı saatte uyandım annemi sahura kaldırdım geri uyudum yarım saat önce sonra değişebiliyor bazen ama o aralıkta hep gelir hiç şaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…