- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.801
Canım ikinizin de sağlığı için en doğrusu bu olacak yoksa gönül isterki böyle olmasınLaRisaCca artık mesailerimiz 16:00 da sona ericek. ama hamilelik izni bana vurmadı 24.hafta ile 32. hafta olanlara vurdu. bu arada mdürüm 24.haftada seni göndercem dedi bnde yaaaa dedm beklemiyordum böyle biseyi böyle kalırsa zorundayım kanunlar böyle dedi sevndm dedimm
evet evet deyzesiii ama annesi her zmn iştahlı ve fit bir kadındıAnası gibi iştahlı senin tosuncuk
Hemen yetişeyimAz kaldi 10.05 gece basliyor bende anca kahvalti hazrliyom tam saatinde kuruluyoruz tv karsina
Zırt bitirirsin 4. Ayı kilo almadanevet evet deyzesiii ama annesi her zmn iştahlı ve fit bir kadındıuzun süredir şu kilomu görmemiştim ama hala kilo almadıgıma sevnyrm allah nasip ederse 4. aayı böyle bitirebilrmym merk edyrm sen tartıldın mı kuzuş hiç
Aynen kuzum zaten üstüne görmede bu kadar kanama yada benzeri akıntılar olmaz hiç sanmamÇok nadir yaşanan birşey üstüne adet görme. Üstelik sen doktora da gittin eğer ultrasonda normalden fazla bir rahim kalınlığına denk gelseydi dr un hcg isterdi. Ayrıca kontrollü çatlama olduğu için böyle bir ihtimal sıfır kuzum
ama 32. hfatadan sonra yapmaları dhaa doğru olurmuş bu durumu saçmalık 32. den snra geri işe gelmekCanım ikinizin de sağlığı için en doğrusu bu olacak yoksa gönül isterki böyle olmasın
bndeee 2 kilo aldımmm tmm mı kme hava atıyosunnnZırt bitirirsin 4. Ayı kilo almadanben toplamda 2 kg aldım şuan dün tartıldım
Canım klomenle doğal döllenme oluyor yani normal birliktelik . İhtimal daha çok değil o yüzden bunu eşine de anlatırsan o da çok ümitlenmez ama olursa ne ala hoşgeldi sefa geldiAynen kuzum zaten üstüne görmede bu kadar kanama yada benzeri akıntılar olmaz hiç sanmamdaha tedavinin ilk ayı kocam dahil herkes çok ümitlenmis. Aciksasi benim hiç umudum yoktu. Olmadida. Daha güçlü dursaydim kimsenin haberi olmasaydı keşke hiç paylaşmamiz gerekmeseymis. Aileleride ayrı ayrı uzuyoruz. Geç anladım
Ben o açıklamadan sonra senin hala çalışmana da şaşırdım. Cumhurbaşkanı hamileler idari izne çıkarılacak dedi hafta iletmedi çünküama 32. hfatadan sonra yapmaları dhaa doğru olurmuş bu durumu saçmalık 32. den snra geri işe gelmekbuldukça bunayangillerden namıdeğer duygu
bndeee 2 kilo aldımmm tmm mı kme hava atıyosunnnhala tartılıyorum 64 aç karnınaa
Kız ben sana hep demiyor muyum üzülme ben seni geçerim diye
işte bize geelen yazıda ilk madde de direkkk yazmışlar gebeliğin 24.32 hafta arası olanlar die bizim kurum böyle ne yazıkki yükü ağır saglık gibi blrsnCanım klomenle doğal döllenme oluyor yani normal birliktelik . İhtimal daha çok değil o yüzden bunu eşine de anlatırsan o da çok ümitlenmez ama olursa ne ala hoşgeldi sefa geldi
Ben o açıklamadan sonra senin hala çalışmana da şaşırdım. Cumhurbaşkanı hamileler idari izne çıkarılacak dedi hafta iletmedi çünkü
bisey olmaz doğuncaaa hooppp gidiyor kilolarYok kız ben senle aynı kalayım diye dua ediyorum çünkü geçeceğim net
Kız ben sana hep demiyor muyum üzülme ben seni geçerim diyebeni geçmen mümkün değil bi kere 2. Bebeğin kilosu ve plasentası bile sana eşit
Bilmez olur muyum canım benim 3 aya kadar aşılanmayı tamamlayabilirler mi bilmem ama aşılanma olursa sen çalışırsın gibi geliyor banaişte bize geelen yazıda ilk madde de direkkk yazmışlar gebeliğin 24.32 hafta arası olanlar die bizim kurum böyle ne yazıkki yükü ağır saglık gibi blrsn
Benimki hiç de az değilbisey olmaz doğuncaaa hooppp gidiyor kilolarbnm az bsy göbegm cıktı sen ne durumdasın
glba kuzu oda şans olur artık bn yine bu virüsün btmesine razıyım işe gelirim yeter ki sağlık olsunnn bi an önce kurtulalım bu illettennnBilmez olur muyum canım benim 3 aya kadar aşılanmayı tamamlayabilirler mi bilmem ama aşılanma olursa sen çalışırsın gibi geliyor bana
Amin duyguşum inşallahglba kuzu oda şans olur artık bn yine bu virüsün btmesine razıyım işe gelirim yeter ki sağlık olsunnn bi an önce kurtulalım bu illettennn
çok şküürr kuzum rabbim yaşatmasn bir dahaBenimki hiç de az değilkalçam ayrılıyor sanki penguen gibiyim ama şükür ki bu ikizlerde siyatik uzun sürmedi ve karpal tünel sendromu başlamadı. Öteki ikizlerimde yaşamıştım çok zordu benim için
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederinşallah bu ay sana da bana da isteyen herkese de nasip olur kuzum
Aynen canım bizde öğreniyoruz daha staj süresindeyiz.Çok nadir yaşanan birşey üstüne adet görme. Üstelik sen doktora da gittin eğer ultrasonda normalden fazla bir rahim kalınlığına denk gelseydi dr un hcg isterdi. Ayrıca kontrollü çatlama olduğu için böyle bir ihtimal sıfır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?