Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ikinizin de sağlığı için en doğrusu bu olacak yoksa gönül isterki böyle olmasın

Zırt bitirirsin 4. Ayı kilo almadan ben toplamda 2 kg aldım şuan dün tartıldım

Aynen kuzum zaten üstüne görmede bu kadar kanama yada benzeri akıntılar olmaz hiç sanmam daha tedavinin ilk ayı kocam dahil herkes çok ümitlenmis. Aciksasi benim hiç umudum yoktu. Olmadida. Daha güçlü dursaydim kimsenin haberi olmasaydı keşke hiç paylaşmamiz gerekmeseymis. Aileleride ayrı ayrı uzuyoruz. Geç anladım

Canım klomenle doğal döllenme oluyor yani normal birliktelik . İhtimal daha çok değil o yüzden bunu eşine de anlatırsan o da çok ümitlenmez ama olursa ne ala hoşgeldi sefa geldi
ama 32. hfatadan sonra yapmaları dhaa doğru olurmuş bu durumu saçmalık 32. den snra geri işe gelmek buldukça bunayangillerden namıdeğer duygu
Ben o açıklamadan sonra senin hala çalışmana da şaşırdım. Cumhurbaşkanı hamileler idari izne çıkarılacak dedi hafta iletmedi çünkü

bndeee 2 kilo aldımmm tmm mı kme hava atıyosunnn hala tartılıyorum 64 aç karnınaa
Yok kız ben senle aynı kalayım diye dua ediyorum çünkü geçeceğim net
hem seninde böyle bitireceğin ne malummm LaRisaCca
Kız ben sana hep demiyor muyum üzülme ben seni geçerim diye beni geçmen mümkün değil bi kere 2. Bebeğin kilosu ve plasentası bile sana eşit

işte bize geelen yazıda ilk madde de direkkk yazmışlar gebeliğin 24.32 hafta arası olanlar die bizim kurum böyle ne yazıkki yükü ağır saglık gibi blrsn

bisey olmaz doğuncaaa hooppp gidiyor kilolar bnm az bsy göbegm cıktı sen ne durumdasın

işte bize geelen yazıda ilk madde de direkkk yazmışlar gebeliğin 24.32 hafta arası olanlar die bizim kurum böyle ne yazıkki yükü ağır saglık gibi blrsn
Bilmez olur muyum canım benim 3 aya kadar aşılanmayı tamamlayabilirler mi bilmem ama aşılanma olursa sen çalışırsın gibi geliyor bana

bisey olmaz doğuncaaa hooppp gidiyor kilolar bnm az bsy göbegm cıktı sen ne durumdasın
Benimki hiç de az değil kalçam ayrılıyor sanki penguen gibiyim ama şükür ki bu ikizlerde siyatik uzun sürmedi ve karpal tünel sendromu başlamadı. Öteki ikizlerimde yaşamıştım çok zordu benim için

Aynen canım bizde öğreniyoruz daha staj süresindeyiz. İnşallah tez zamanda olurda hamile kalma süreciyle değil hamilelik sürecine dair ihtisası tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…