Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aylardır uyku problemi yaşıyorum aslında yarulmusum herhalde. Bide bu relg olupta olamamak yordu. Erken başladı erken kesildi dün duş alıp yatınca iyice uykuya dalmışım. Kocamda alarm kurulu kız hiç birini hatırlamıyorum duyduysam bile. Kocam duymaz kulaklarda problem var hele uykusuzken top atsan duymaz

Neyse bugün lük de böyle idare edecek artık napıcaksın

Neyse bugün lük de böyle idare edecek artık napıcaksın
Aynen bu saatten sonra mecburen idare edecek. Allah'tan erken çıkıyoruz ramazan ve vuris saatleri baya değiştirdi. Laricim adetim çok erken kesildi az oldu doğru durust kanama gelmedi bide göğüs altında batmalar devam. Kist falan yok demisti doktor yumurtan çatlamış demişti ama terslik olabilir mi ilaç etkileri geçmiş olması gerekmez miydi şimdiye kadar

Canımbazen bazı aylarda öyle oluyor hepimize. Stres de yapabilir bunu. Normaldir endişe etme

Ah kuzum inşallah
Klomen tedavisi tutmadı annem hala garibim belki tutmuştur kanaması olup hamileligi devam edenlerden annemde garibim belki vardir diyo umutlaniyo iyice üzülüp stres yapıyorum .
Çok nadir yaşanan birşey üstüne adet görme. Üstelik sen doktora da gittin eğer ultrasonda normalden fazla bir rahim kalınlığına denk gelseydi dr un hcg isterdi. Ayrıca kontrollü çatlama olduğu için böyle bir ihtimal sıfır kuzum

evet kuzuş yaptımmm karnımı doyurdum öğlene allah kerimmm snde yap geç kalma

LaRisaCca artık mesailerimiz 16:00 da sona ericek. ama hamilelik izni bana vurmadı 24.hafta ile 32. hafta olanlara vurdu. bu arada mdürüm 24.haftada seni göndercem dedi bnde yaaaa dedm beklemiyordum böyle biseyi böyle kalırsa zorundayım kanunlar böyle dedi sevndm dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…