Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım klomenle doğal döllenme oluyor yani normal birliktelik . İhtimal daha çok değil o yüzden bunu eşine de anlatırsan o da çok ümitlenmez ama olursa ne ala hoşgeldi sefa geldi
Kuzum valla anlattimda Bizimki pek duygusal pek bı minnoş. Yavrum yazık umutlanmis kendince. Dedim ama olması zor.

Günaydın bebişim
Aynen canım bizde öğreniyoruz daha staj süresindeyiz. İnşallah tez zamanda olurda hamile kalma süreciyle değil hamilelik sürecine dair ihtisası tamamlarım
Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah canım bu ramazan hürmetine
Gunaydin guzeller
Günaydın canımıniçi
Kuzum valla anlattimda Bizimki pek duygusal pek bı minnoş. Yavrum yazık umutlanmis kendince. Dedim ama olması zor.
İrkekler anlamıyorlar pek kocişin de haklı. Bir de direk erkekliğe vuruyorlar nasıl olmaz diye

Ahaaa bnm sonum glba adam bana küstü gerekmedikçe mmuhattap olmuyor bnmle bnde diorm nie konuşmuyosun bnmle konuşunca bin ah işitiyom böylesi iyi dio
Hahaha asko yaa bı kaç aya gecerr kuzenimden biliyorum

Yok kiz ben 31martta oldum igneyidoktor da normal bat i baz al dedi ne bileyimya oyle iste
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir
ilk defa kustummm şimdi iş yerinde koku alıyorum sürekli bu sfer kokuya dayanamadm
Aboo duyguş medpamid al yanında bulunsun her bulantı başladığında iç canım

Ya iki gündür ben de dondurma yemeye başladım bu zamana kadar canım hiçbir şey istememişti. Havaların ısınmasını beklemişim demek ki her gün bir tane yiyorum Yüzlerini göstermiyorlar cidden. Güzel geçmesine çok sevindim.

Benimde rahmetli babamda şeker vardı..
Ama dayanabilir miyim ona bilemiyorum inanki
Bence düşünüp fazla dert etme ben yaptırdım. Bildiğin elmalı soda gibiydi tadı sadece hızlı içtiğin için şeker mideyi biraz yakıyor. Kendini şartlamadan yaptır derim ben. Bir de aile de varmış önerir doktorun zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…