Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım bu demir ilacını kullanan var mı bitkisel bir ilaç bu süreçte kullanmamda sorun var mı acaba.. Ben corona geçirdim birkaç ay önce sonrasında tahlil yaptırdım hesapta yokken kansızlık çıktı biraz sonra doktoruma söyledim o da çok önemli Bi kansızlık yok ama bu ilacı kullan istersen demişti ben engeller diye kullanmadım pek

Eklentiler

• IMG_20210415_132724.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 16
hiç bilmiyorum canım.ben de aile hekiminde yazdırdım b12, demir ve çinko. Koronadan sonra ben de kullandım

daha 2-3 aylık işi var canım

Bende bakalım psikolojim ne dicek

hiç bilmiyorum canım.ben de aile hekiminde yazdırdım b12, demir ve çinko. Koronadan sonra ben de kullandım
1 ay falan oldu alalı ama kullanmadım pişman oldum şimdide keske kullansaydı doktora sormayı unutmuştum ama o kullanmasanda ciddi Bi kansızlık yok demişti kullanıcam bakalım artık.. Zaten yarın adetin 3. Günü doktora gidicem bakalım nasıl olacak bu ay

bnce yappp ne bekliceksn ztn ikili taramayı yapmıyor doktorun onun için ebruya gidicen git normal kntrolüne
Çok mantıklı
herkese tünaydınlar :)))
LaRisaCca Kuzum bu robot süpürge önermiştin, hangi marka hangi modeldi o, mesajı bulamadım...
Canım ben xaomi vacuum mop pro aldım
Ahaah hülya avşarın mimiksizliğini dün sonunda gördüm bende gerçekten serkayda öyle evet ama onu hadi biraz esrarengiz bir adam izlenimi veriyor ondan biraz mimiksizliği batmıyor
Bana çok batıyor ya
Hanımlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm hafif silik çıktı. 9. Günü Dün yaptım test negatifti acaba iğne etkisimidir yine? Bu arada bat 23. Nisan. Tecrübeleriniz nedir?
Canım gebesin inşallah çünkü negatifi görmüşsün önceden koyulaşmayı takip et
kızlar propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa arı sütü mü?
Evet canım propolis iyi diyorlar
hadi ya ne gibi numara paylaşımı, üzüldüm ya sonucunu görecektik
Sohrab mune ile tartışmış sabr sukur dua da numara paylaşmış canım
daha 2-3 aylık işi var canım
Allah kolaylık versin canım
Bacım böyleler işte. Bizde iki tarafta da sorun olduğundan çok erkekliğe vuramiyo üzüldü ama çok duygusaliz cokkk
Çok istiyo demekki

Dur lari bi dizim var ondan da soğutma beni tek izlediğimdizi. İleriki bölümlere doğru sıkcak bırakcam muhtamelen

Hanımlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm hafif silik çıktı. 9. Günü Dün yaptım test negatifti acaba iğne etkisimidir yine? Bu arada bat 23. Nisan. Tecrübeleriniz nedir?

İğne gününüde sayarsak 11. Gün ediyor.
Gunlerimiz ayni, benimde bat 23 nisan. Ben hic tesy yapmadim ama çok erken yapmışsın gibi inşallah vardir kuzum. Sadece igne mi kullandin aşılama oldu mu?

LaRisaCca canım acaba testim yanlıştı erken diye karar veremedim bi türlü Ne güzel umut verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…