- 13 Ocak 2020
- 329
- 175
- 53
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.881
Propolis ari sutu kariisimlari var canim onlardqn al istersenkızlar propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa arı sütü mü?
bir arkadaşım da propolis damla var hiç açılmamış istesersen al kullanırsan dedi faydası varsa alayım diye düşündüm. ama arı sütü daha faydalıysa almayayım hiçPropolis ari sutu kariisimlari var canim onlardqn al istersen
ben 4lü karışım kullandım bir ara. Ama ben doğal satan birinden aldım.bir arkadaşım da propolis damla var hiç açılmamış istesersen al kullanırsan dedi faydası varsa alayım diye düşündüm. ama arı sütü daha faydalıysa almayayım hiç
hadi ya ne gibi numara paylaşımı, üzüldüm ya sonucunu görecektikC Capanin Gururu Teyom , @Sohrab ve @Sabr-Sukur-Dua nın üyelikleri iptal olmuşkazen iptal etmiş. Numara paylaşımından ötürü
hiç bilmiyorum canım.ben de aile hekiminde yazdırdım b12, demir ve çinko. Koronadan sonra ben de kullandımCanlarım bu demir ilacını kullanan var mı bitkisel bir ilaç bu süreçte kullanmamda sorun var mı acaba.. Ben corona geçirdim birkaç ay önce sonrasında tahlil yaptırdım hesapta yokken kansızlık çıktı biraz sonra doktoruma söyledim o da çok önemli Bi kansızlık yok ama bu ilacı kullan istersen demişti ben engeller diye kullanmadım pek
daha 2-3 aylık işi var canımKuzu ben izlemiyorum çünkü hülya avşarın,serkay ın o mimiksiz suratları beni benden alıyor. Sadece dursunlar diye para vermişler
Oyy severim seni
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı mı?
Anlatıyorsun ya sanki bizi anlatıyorsun . O kadar aynı ki.. merak etme sen iyi ol, o gelmeyecek.
Ne zaman test yapacaksın
Ohh afiyet olsun canımyarasın bebişine
Güno bebeğimkahvaltımı da ettim diyorsun yani
Günaydın canıme kocan da alarm kursaymış niye kurmamış ? Bak benim de çiş alarmım var, hergün olduğu gibi aynı saatte uyandım annemi sahura kaldırdım geri uyudum yarım saat önce sonra değişebiliyor bazen ama o aralıkta hep gelir hiç şaşmaz
İrkekler anlamıyorlar pek kocişin de haklı. Bir de direk erkekliğe vuruyorlar nasıl olmaz diye
Bende bakalım psikolojim ne dicekCanımsın sen kenke
Gözün aydın canım bekletmedi en azındanoruçtan da yırttın hadi
Sen de sağol canım benim
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla
Sağol bebişim sen ne yedin
1 ay falan oldu alalı ama kullanmadım pişman oldum şimdide keske kullansaydı doktora sormayı unutmuştum ama o kullanmasanda ciddi Bi kansızlık yok demişti kullanıcam bakalım artık.. Zaten yarın adetin 3. Günü doktora gidicem bakalım nasıl olacak bu ayhiç bilmiyorum canım.ben de aile hekiminde yazdırdım b12, demir ve çinko. Koronadan sonra ben de kullandım
Çok mantıklıbnce yappp ne bekliceksn ztn ikili taramayı yapmıyor doktorun onun için ebruya gidicen git normal kntrolüne
Canım ben xaomi vacuum mop pro aldımherkese tünaydınlar :)))
LaRisaCca Kuzum bu robot süpürge önermiştin, hangi marka hangi modeldi o, mesajı bulamadım...
Bana çok batıyor yaAhaah hülya avşarın mimiksizliğini dün sonunda gördüm bende gerçektenserkayda öyle evet ama onu hadi biraz esrarengiz bir adam izlenimi veriyor ondan biraz mimiksizliği batmıyor
Canım gebesin inşallah çünkü negatifi görmüşsün öncedenHanımlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm hafif silik çıktı. 9. Günü Dün yaptım test negatifti acaba iğne etkisimidir yine? Bu arada bat 23. Nisan. Tecrübeleriniz nedir?
Evet canım propolis iyi diyorlarkızlar propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa arı sütü mü?
Sohrab mune ile tartışmış sabr sukur dua da numara paylaşmış canımhadi ya ne gibi numara paylaşımı, üzüldüm ya sonucunu görecektik
Allah kolaylık versin canımdaha 2-3 aylık işi var canım
Çok istiyo demekkiBacım böyleler işte.Bizde iki tarafta da sorun olduğundan çok erkekliğe vuramiyo üzüldü ama çok duygusaliz cokkk
Dur lari bi dizim var ondan da soğutma beni tek izlediğimdizi. İleriki bölümlere doğru sıkcak bırakcam muhtamelenÇok mantıklı
Canım ben xaomi vacuum mop pro aldım
Bana çok batıyor ya
Canım gebesin inşallah çünkü negatifi görmüşsün öncedenkoyulaşmayı takip et
Evet canım propolis iyi diyorlar
Sohrab mune ile tartışmış sabr sukur dua da numara paylaşmış canım
Allah kolaylık versin canım
Çok istiyo demekki
Hanımlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm hafif silik çıktı. 9. Günü Dün yaptım test negatifti acaba iğne etkisimidir yine? Bu arada bat 23. Nisan. Tecrübeleriniz nedir?
Gunlerimiz ayni, benimde bat 23 nisan. Ben hic tesy yapmadim ama çok erken yapmışsın gibiİğne gününüde sayarsak 11. Gün ediyor.
Çok mantıklı
Canım ben xaomi vacuum mop pro aldım
Bana çok batıyor ya
Canım gebesin inşallah çünkü negatifi görmüşsün öncedenkoyulaşmayı takip et
Evet canım propolis iyi diyorlar
Sohrab mune ile tartışmış sabr sukur dua da numara paylaşmış canım
Allah kolaylık versin canım
Çok istiyo demekki
Yarın sabah ilk idrarla yap canım anlarız
En güzeli EdhoDur lari bi dizim var ondan da soğutma beni tek izlediğimdizi. İleriki bölümlere doğru sıkcak bırakcam muhtamelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?