Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunlerimiz ayni, benimde bat 23 nisan. Ben hic tesy yapmadim ama çok erken yapmışsın gibi inşallah vardir kuzum. Sadece igne mi kullandin aşılama oldu mu?
Klomenle iğne canım ben her gün yaptım dün negatifti yok denecek kadar hatta ama bugün silikleşti

En güzeli Edho vurdulu kırdılı macera hiç bitmiyor herkes birbirinin kafasına sıkıyor
Ahahah ay öyle diyince 1 2 ay önce the walking izledik. 5 sezon falan hiç ara vermeden. Artık kan görmek vurdu kırdı görmek istemiyorum

Herkese Selam Kızlar. LaRisaCca bugün 3 boyutlu ultrasona girdim. Doktorum birde tüp bebek uzmanı bir doktoru çağırdı hsg filmine baktılar. Sonra ultrasona girdiğimde de detaylı 10 15 dakika incelediler. Bende hafif arkuat(kavisli) rahim varmış. Ameliyata gerek yokmuş herhangi bir perde vs yokmuş. Aynı zamanda polikistik over değilmişim Bende hocam öbür doktor öyle dedi demiştim. Hayır polikistik over değilsin dedi. Herşeyim çok güzelmiş yumurtalık, rahim, yumurta rezervim vs. Doktor tam 1 seneyi bekleyelim eğer olmazsa ufak ilaçlara başlarız dedi. Eşimin sperm tahlili yaptırdığımız yerin yanıltıcı olabileceğini söyledi tüp bebek doktoruda kendi doktorumda. Çünkü morfoloji %26 yazıyordu. İkiside biz hayatımızda böyle bir oran görmedik dediler. Başka bir laboratuvarda spermiyogram yeniletin, eğer eşinde bir problem yoksa senin doğal yolla hamile kalmaman için bir problem yok dedi. İçim rahatladı en azından Ama şey üzücü doktorların bazı teşhislerde fikir ayrılığı olması, biri pko diyor biri yok diyor.

hiç kafana takıp da moralini bozma canım. hamişlikte büyük etkileri yok

Gözün aydın canım. O zaman kafan rahat şekilde normal denemelere devam

Ben normalde de kışın dondurma yerim ama bu sefer bayağı arttı her güne geçtik

Merhaba Lariş , ben de sabah Ebru hanım kliniğini aradım, dün akşam yine çarpıntım oldu nabzım 117 ye çıktı..10 gündür takip ediyordum zaten hep yüksekti, küçük tansiyonum da yüksekti..Ebru hanımla telefonla görüştürdüler , kardiyoloji görsün seni dedi.. Medline hastanesine gittim orada bir Prof. önerdi yani Ebru hanım hastalarımı ben ona yönlendiriyorum dedi , gittim.EKG &EKO yapıldı sorun görmüyorum ikiz Gebelikte 120 ye kadar normal kabul ediyoruz ilaca gerek yok, dinlen bol su iç , tuzu azalt , takibe devam et dedi ..Benim de yarın kontrolüm inşallah kanama alanım geçmiştir son 2 kontrolde kanama alanı var demişti progestan devam ediyorum bakalım ultrason da bakacak ense kalınlığı inşallah iyileridir bebişler sen de bir sıkıntı hissediyorsan İskenderun’daki doktoruna git istersen canım ama 1 hafta varmış içini ferah tut

ilk defa kustummm şimdi iş yerinde koku alıyorum sürekli bu sfer kokuya dayanamadm
Geçmiş olsun canım ..ben de ilk kez hafta sonu kusmuştum ..Hafta içi bulantılar devam ediyor ama kusma olmadı şükür inşallah devamı gelmez , sarı leblebi de tavsiye ederim mide suyunu çekiyor rahatlatıyor beni gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…