- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.921
En ufak bişeyi acaba ondan mı olmadı diyoruz be canım napalmhiç kafana takıp da moralini bozma canım. hamişlikte büyük etkileri yok
Bundan sonrası önemli inşallah vardır canim yarin hemen yenile testi de at burayaKlomenle iğne canım ben her gün yaptım dün negatifti yok denecek kadar hatta ama bugün silikleşti
Ciktii canimmm sukur
Aminn canimmGözün aydın canım Allah tekrar yaşatmışsın
Yaa çok teşekkür ederim ins sağlıkla artar öyle dediler de moralim düşmüştü birazyok kuzum gayet iyi. Hayırlı olsun inşallah
İnşallah canım ya bu stres insanı öldürürBundan sonrası önemli inşallah vardır canim yarin hemen yenile testi de at buraya
Olsun olsun ye canın çekiyorsa ılık su içmeyi de unutma. Gerçi kışın da yiyorsan bünyen alışkındır bayaBen normalde de kışın dondurma yerim ama bu sefer bayağı arttı her güne geçtik
Kuzum ne oldu hadi güzel şeyler söyleDoktora geldim benim sıram geldi almadılar çok heyecanlıyım alsanıza
Gözün aydın olsun, çok şükürCiktii canimmm sukur
Tamitamina 15.gun
Benim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeAynen canım soylemiyo ama tavırlarından belli napalim olmazsa olmasın diyo ama ağzı başka yüreği başka konusuyo. İçine atiyo çoğu erkek gibi işte
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsinKan sonucum 65.37 aşılama gününü de sayarak 13. Günüm adet günüm 17 su yada 18 i değer iyi mi sizce bir kişi düşük geldi dedi
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimHerkese Selam Kızlar.LaRisaCca bugün 3 boyutlu ultrasona girdim. Doktorum birde tüp bebek uzmanı bir doktoru çağırdı hsg filmine baktılar. Sonra ultrasona girdiğimde de detaylı 10 15 dakika incelediler. Bende hafif arkuat(kavisli) rahim varmış. Ameliyata gerek yokmuş herhangi bir perde vs yokmuş. Aynı zamanda polikistik over değilmişim Bende hocam öbür doktor öyle dedi demiştim. Hayır polikistik over değilsin dedi. Herşeyim çok güzelmiş yumurtalık, rahim, yumurta rezervim vs. Doktor tam 1 seneyi bekleyelim eğer olmazsa ufak ilaçlara başlarız dedi. Eşimin sperm tahlili yaptırdığımız yerin yanıltıcı olabileceğini söyledi tüp bebek doktoruda kendi doktorumda. Çünkü morfoloji %26 yazıyordu. İkiside biz hayatımızda böyle bir oran görmedik dediler. Başka bir laboratuvarda spermiyogram yeniletin, eğer eşinde bir problem yoksa senin doğal yolla hamile kalmaman için bir problem yok dedi. İçim rahatladı en azından Ama şey üzücü doktorların bazı teşhislerde fikir ayrılığı olması, biri pko diyor biri yok diyor.
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günüYaaaa kızlar fark ettim de yada ben hep o anlara denk geldim..
Niye hiç test görmüyoruz
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorumMerhaba Lariş , ben de sabah Ebru hanım kliniğini aradım, dün akşam yine çarpıntım oldu nabzım 117 ye çıktı..10 gündür takip ediyordum zaten hep yüksekti, küçük tansiyonum da yüksekti..Ebru hanımla telefonla görüştürdüler , kardiyoloji görsün seni dedi.. Medline hastanesine gittim orada bir Prof. önerdi yani Ebru hanım hastalarımı ben ona yönlendiriyorum dedi , gittim.EKG &EKO yapıldı sorun görmüyorum ikiz Gebelikte 120 ye kadar normal kabul ediyoruz ilaca gerek yok, dinlen bol su iç , tuzu azalt , takibe devam et dedi ..Benim de yarın kontrolüm inşallah kanama alanım geçmiştir son 2 kontrolde kanama alanı var demişti progestan devam ediyorum bakalım ultrason da bakacak ense kalınlığı inşallah iyileridir bebişlersen de bir sıkıntı hissediyorsan İskenderun’daki doktoruna git istersen canım ama 1 hafta varmış içini ferah tut
Eee sonuççççDoktora geldim benim sıram geldi almadılar çok heyecanlıyım alsanıza
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Ben iskender yaptım ve salataEvet hanımlarrr bugünün menülerini alayımmm
Söylemem hamlesin ya canın çekerse ben böyle şeyleri çok kafama takarımEvet hanımlarrr bugünün menülerini alayımmm
Aynen canım benim çok sağolasınBenim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimpco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günüSkrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince S Spagetti bolonez
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum
Eee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Niye saçma olsun kuzum. Bugünü 1 sayKızlar bir sorum var
Aslında çok basit bir sorum şimdi ben dün akşam saat 8 buçuk 9 gibi adet oldum..ama tam sökülmesi bugün söküldü ( (bence sayılmalı çünkü sonuçta başlamış oluyor)) Dün ü 1. Gün diye sayıcam dimi normalde hep gün içinde ya da sabah olurdu kafam karıştı ı sorumu saçma bulabilirsiniz belki ama kafam karıştı doktora gidicem 3. Gün her zamanki gibi
Yiyemedi o da yazacağıma yitirdi o da demişim ya kış oldu LaRisaCca cımEvet hanımlarrr bugünün menülerini alayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?