Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ay ne cok bunalmisim demi icime döktüm size iyiki varsınız

kuzuş mide bulantım yoktu koridor kötü birsey kokuyor onun kokusunu aldım bi anda başladım öğürmeye sonunda da kustum ztn hem de 3.ayda
Bazı kokular tetikliyor insanı o hassaslık hep devam ediyor bence. Mesela bizim de merdivenleri çok kokulu bir temizleyici ile siliyorlar. O gün resmen evin kapısını açmamaya çalışıyorum

Bazı kokular tetikliyor insanı o hassaslık hep devam ediyor bence. Mesela bizim de merdivenleri çok kokulu bir temizleyici ile siliyorlar. O gün resmen evin kapısını açmamaya çalışıyorum
bnm başından beri var kuzu koku hassasiyetm ama hep öğürdüm kuru kusmam olmadı bugn kustum hiçte sevmem kusmayı kendmi tuhaf hssedyrm

Aynen ben de hiç sevmem iki kere falan kustum bende birinde tavuk kokusu çok ağır geldi birinde de evden çıkıyorduk o detarjan kokusu çok rahatsız olursan prilam kullananları duymuştum. O mide bulantısı hissi gelince

Test yapmamaya karar verdim canım eşimle konuştuk dün neden yapmamı istemediğini dediğinde hak verdim hafta sonu sınavlarım var olumsuz çıkarsa sınavlarımda etkilenir ister istemez 2 gün daha sabredicem
Haklısın canım sınavların olduğunu bilmiyorduk öyleyse pazartesi yi bekliyoruz
daha önceeye alsn o zmnnn
Ameliyat lar varmış
kuzuş mide bulantım yoktu koridor kötü birsey kokuyor onun kokusunu aldım bi anda başladım öğürmeye sonunda da kustum ztn hem de 3.ayda
Bitmesi gerekenler yeni başlıyor
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ay ne cok bunalmisim demi icime döktüm size iyiki varsınız
Hangimizin bazen öyle biriktiği zamanlar olmuyor ki sen de iyi ki varsın canım

Yaaa olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. Beklemek zor tabi anlıyorum seni. İkili test için gidecektin dimi?
Evet ikiliye gideceğim. 14. Haftaya kadar sorun olmaz da zaten en son 25 martta gittim adanaya şimdi 26 nisan olunca süre çok uzun geldi bu hafta bitsin de kontrole gideyim diye sabırsızlanıyordum şimdi 1 haftanın daha bitmesi için bekleyeceğim
TV keyfi yapıyorum canım. Bugün yatma yuvarlanma günüm dersim yok. Dün yüz yüze vardı 8. Sınıflara gitmişken rica ettim bugün olan dersleri de dün girip yaptım
Ohh keyfin bol olsun canım bugün dinlenme günün

Aslında normali ayda bir gitmek tabi ikiliden sonra öyle çağırır muhtemelen herhangi bir problem görmezse takip gerekmezse. Ama biz sabırsızlar her gün de olsa gideriz yani Teşekkür ederim canım evet evet bugün dinleneyim.

İkizlerde ikili mi bi şey yapılmıyordu doğru sonuç vermiyordu sanki.. neydi o

Hayatım tek ve risksiz gebelikse haklısın ancak ikiz ve öncesi tekrarlayan düşük olan bir gebelikte 2 haftada 1 görülmem lazım. Olası bir endikasyonu ayda 1 gördüğü n hastada tespit edemezsin ki. Mesela ilk ikizlerimde 8. Hafta kontrolümden sonra 10. Haftada gittiğimde kanama alanı oluştuğu ve bebeklerden birinin hasta olduğunu tespit ettik. 12. Haftada gitseydim o kanama sürpriz olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi
İçimizden geçti kimse yetiştiremedi falan. Finale bakicaz artık
Geçmiş olsun canım inşallsh finallerde geçersin
İkizlerde ikili mi bi şey yapılmıyordu doğru sonuç vermiyordu sanki.. neydi o
Doğru canım ikizlerde ikili tarama sağlıklı sonuç vermiyormuş

Ya doğru tabi. Daha erken bir zamana alamıyorlar hep mi ameliyat yani mesela pazartesi günü falan araya sıkışırım ben deseydin

aklımda bulunsun kuzu şimdi süt aldım tuzlu cubuk oldum onları gömücem midem kazındı bi anda

sende hemen iskenderundaki doktora git bu hfta kuzu

29 ve 31 muayene oldum catlatti 31inde. 1 nisan aksami igneden tam 36 saat sonra cok sancim oldu yarim saat kadar .sonra gecti yani o gun catlama olduysa 15-16 diyebiliriz ama gelmesin
Aman evet gelmesin bence gelmiycek zaten testte de kıpkırmızı çizgiler çıkacak bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…