- 18 Kasım 2015
- 13.593
- 17.101
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.841
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ay ne cok bunalmisim demi icime döktüm size iyiki varsınızKuzu ben izlemiyorum çünkü hülya avşarın,serkay ın o mimiksiz suratları beni benden alıyor. Sadece dursunlar diye para vermişler
Oyy severim seni
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı mı?
Anlatıyorsun ya sanki bizi anlatıyorsun . O kadar aynı ki.. merak etme sen iyi ol, o gelmeyecek.
Ne zaman test yapacaksın
Ohh afiyet olsun canımyarasın bebişine
Güno bebeğimkahvaltımı da ettim diyorsun yani
Günaydın canıme kocan da alarm kursaymış niye kurmamış ? Bak benim de çiş alarmım var, hergün olduğu gibi aynı saatte uyandım annemi sahura kaldırdım geri uyudum yarım saat önce sonra değişebiliyor bazen ama o aralıkta hep gelir hiç şaşmaz
Yaaa olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. Beklemek zor tabi anlıyorum seni. İkili test için gidecektin dimi?Off şimdi aradılar26 nisan saat 10:00 a alındı randevum
TV keyfi yapıyorum canım. Bugün yatma yuvarlanma günüm dersim yok. Dün yüz yüze vardı 8. Sınıflara gitmişken rica ettim bugün olan dersleri de dün girip yaptım
Bazı kokular tetikliyor insanı o hassaslık hep devam ediyor bence. Mesela bizim de merdivenleri çok kokulu bir temizleyici ile siliyorlar. O gün resmen evin kapısını açmamaya çalışıyorumkuzuş mide bulantım yoktu koridor kötü birsey kokuyor onun kokusunu aldım bi anda başladım öğürmeye sonunda da kustum ztnhem de 3.ayda
nedn öne almadılar da pazrtesiye verdilerrr dötlerini keseliimmm miiiOff şimdi aradılar26 nisan saat 10:00 a alındı randevum
bnm başından beri var kuzu koku hassasiyetm ama hep öğürdüm kuru kusmam olmadı bugn kustumBazı kokular tetikliyor insanı o hassaslık hep devam ediyor bence. Mesela bizim de merdivenleri çok kokulu bir temizleyici ile siliyorlar. O gün resmen evin kapısını açmamaya çalışıyorum
Bak bunu düşünmedik evet öne de alabilirlerdi 21 Nisan 22 Nisannedn öne almadılar da pazrtesiye verdilerrr dötlerini keseliimmm miii
Haklısın canım sınavların olduğunu bilmiyorduk öyleyse pazartesi yi bekliyoruzTest yapmamaya karar verdim canım eşimle konuştuk dün neden yapmamı istemediğini dediğinde hak verdim hafta sonu sınavlarım var olumsuz çıkarsa sınavlarımda etkilenir ister istemez 2 gün daha sabredicem
Ameliyat lar varmışdaha önceeye alsn o zmnnn
Bitmesi gerekenler yeni başlıyorkuzuş mide bulantım yoktu koridor kötü birsey kokuyor onun kokusunu aldım bi anda başladım öğürmeye sonunda da kustum ztnhem de 3.ayda
Hangimizin bazen öyle biriktiği zamanlar olmuyor kiİnş cnm inş dediğin gibi olur.. Ay ne cok bunalmisim demi icime döktüm size iyiki varsınız
Evet ikiliye gideceğim. 14. Haftaya kadar sorun olmaz da zaten en son 25 martta gittim adanaya şimdi 26 nisan olunca süre çok uzun geldi
Yaaa olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. Beklemek zor tabi anlıyorum seni. İkili test için gidecektin dimi?
Ohh keyfin bol olsun canım bugün dinlenme gününTV keyfi yapıyorum canım. Bugün yatma yuvarlanma günüm dersim yok. Dün yüz yüze vardı 8. Sınıflara gitmişken rica ettim bugün olan dersleri de dün girip yaptım
Ben anında bunu düşündüm çünkü işime gelen oBak bunu düşünmedik evet öne de alabilirlerdi 21 Nisan 22 Nisan
Aslında normali ayda bir gitmek tabi ikiliden sonra öyle çağırır muhtemelen herhangi bir problem görmezse takip gerekmezse. Ama biz sabırsızlar her gün de olsa gideriz yaniHaklısın canım sınavların olduğunu bilmiyorduk öyleyse pazartesi yi bekliyoruz
Ameliyat lar varmış
Bitmesi gerekenler yeni başlıyor
Hangimizin bazen öyle biriktiği zamanlar olmuyor kisen de iyi ki varsın canım
Evet ikiliye gideceğim. 14. Haftaya kadar sorun olmaz da zaten en son 25 martta gittim adanaya şimdi 26 nisan olunca süre çok uzun geldibu hafta bitsin de kontrole gideyim diye sabırsızlanıyordum şimdi 1 haftanın daha bitmesi için bekleyeceğim
Ohh keyfin bol olsun canım bugün dinlenme günün
Okuyunca anladım şimdiBen anında bunu düşündüm çünkü işime gelen oameliyatlar varmış
İçimizden geçtiperaares sınav nasıl geçti
İkizlerde ikili mi bi şey yapılmıyordu doğru sonuç vermiyordu sanki.. neydi oHaklısın canım sınavların olduğunu bilmiyorduk öyleyse pazartesi yi bekliyoruz
Ameliyat lar varmış
Evet ikiliye gideceğim. 14. Haftaya kadar sorun olmaz da zaten en son 25 martta gittim adanaya şimdi 26 nisan olunca süre çok uzun geldibu hafta bitsin de kontrole gideyim diye sabırsızlanıyordum şimdi 1 haftanın daha bitmesi için bekleyeceğim
Hayatım tek ve risksiz gebelikse haklısın ancak ikiz ve öncesi tekrarlayan düşük olan bir gebelikte 2 haftada 1 görülmem lazım. Olası bir endikasyonu ayda 1 gördüğü n hastada tespit edemezsin ki. Mesela ilk ikizlerimde 8. Hafta kontrolümden sonra 10. Haftada gittiğimde kanama alanı oluştuğu ve bebeklerden birinin hasta olduğunu tespit ettik. 12. Haftada gitseydim o kanama sürpriz olsaydı daha kötü şeyler olabilirdiAslında normali ayda bir gitmek tabi ikiliden sonra öyle çağırır muhtemelen herhangi bir problem görmezse takip gerekmezse. Ama biz sabırsızlar her gün de olsa gideriz yaniTeşekkür ederim canım evet evet bugün dinleneyim.
Geçmiş olsun canım inşallsh finallerde geçersinİçimizden geçtikimse yetiştiremedi falan. Finale bakicaz artık
Doğru canım ikizlerde ikili tarama sağlıklı sonuç vermiyormuşİkizlerde ikili mi bi şey yapılmıyordu doğru sonuç vermiyordu sanki.. neydi o
Ya doğru tabi. Daha erken bir zamana alamıyorlar hep mi ameliyat yaniHayatım tek ve risksiz gebelikse haklısın ancak ikiz ve öncesi tekrarlayan düşük olan bir gebelikte 2 haftada 1 görülmem lazım. Olası bir endikasyonu ayda 1 gördüğü n hastada tespit edemezsin ki. Mesela ilk ikizlerimde 8. Hafta kontrolümden sonra 10. Haftada gittiğimde kanama alanı oluştuğu ve bebeklerden birinin hasta olduğunu tespit ettik. 12. Haftada gitseydim o kanama sürpriz olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi
Geçmiş olsun canım inşallsh finallerde geçersin
Doğru canım ikizlerde ikili tarama sağlıklı sonuç vermiyormuş
aklımda bulunsun kuzu şimdi süt aldım tuzlu cubuk oldum onları gömücem midem kazındı bi andaAynen ben de hiç sevmem iki kere falan kustum bende birinde tavuk kokusu çok ağır geldi birinde de evden çıkıyorduk o detarjan kokusuçok rahatsız olursan prilam kullananları duymuştum. O mide bulantısı hissi gelince
sende hemen iskenderundaki doktora git bu hfta kuzuHaklısın canım sınavların olduğunu bilmiyorduk öyleyse pazartesi yi bekliyoruz
Ameliyat lar varmış
Aman evet gelmesin bence gelmiycek zaten testte de kıpkırmızı çizgiler çıkacak bak gör29 ve 31 muayene oldum catlatti 31inde. 1 nisan aksami igneden tam 36 saat sonra cok sancim oldu yarim saat kadar .sonra gecti yani o gun catlama olduysa 15-16 diyebiliriz ama gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?