Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ya da 3.gün olması fark etmez canım. Ona göre söylersin doktora
. Öyle yaparım canım sağolasın önemli olan 5. Gün zaten nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcaz bakalım yine yani yarın biraz sohbet gibi olucak

Ayy içime su serptin ya Allah razı olsun

Kuzum ne oldu hadi güzel şeyler söyle
Yok ya bu da gol değil ağrı yumurtlama falan olabilir dedi ama 10 gündür var dedim gebelikse de çok erken ama ihtimal vermedi..
Ultrason biraz sorunluydu rahim şekli tam görünmedi ama ameliyatım iyi geçti. Kilo vermeden gelme tüp bebeğe dedi. Hatta kilo ver spontan gebe kal dedi

Hala kilo derdinde bay x

Hala kilo derdinde bay x
Bu sefer çok kızdı ya soracağım soruları soramadım kilo konuşmaktan. Geçen yıla göre 1 kilo vermişim ama herkes kilo aldı ben almadım kimse bunu konuşmuyor takviyelere devam edicem. Omega3 falan bitsin astalife a dönücem tekrar

Ben iskender yaptım ve salata
Afiyet olsun şekerim yarasınnnn
Dün 1. Gün canım
Söylemem hamlesin ya canın çekerse ben böyle şeyleri çok kafama takarım ben söyledim de yitirdi o da diye
Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inan
Aynen canım benim çok sağolasın Sen ne yaptın ne zaman gideceksin bebişleri görmeye
Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanla
Yiyemedi o da yazacağıma yitirdi o da demişim ya kış oldu LaRisaCca cım
Sorun yok tatlım
Ayy içime su serptin ya Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun canım benim
Amann bay x bugün gergin galibağğ
Hala kilo derdinde bay x
Adam taktı mı takıyor

Ben de 1ay kullanmadım pahalı diye yien başladım ilaçlara

Çalgı aleti kırıldı ondan mı acaba

Kız 1 yılda 1 kilo vermişsin adam kızar tabi

Sağol canım çok teşekkür ederim yok ya söylemiyeyim boşver amaaannn kaynanamın ki gibi yapamadım zaten

Kızlar ya ramazan girdiğindn beri iftar yapar yapmaz baş ağrısı başlıyo. Şimdi baktımda kan şekeri düşmesinden kaynaklı olabilirmiş. Bu durumda ne yapmam gerek. Zaten kullanmayo unutuyorumda matofini kullansam daha çok düşürebilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…