- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.941
Dün akşamı saymıyayım mı gerçi mecbur yarın gidicem bugünü sayarsam 1 diye 3. Gün cumartesi oluyor doktor yerinde yok ve yasak var zatenNiye saçma olsun kuzum. Bugünü 1 say
2 ya da 3.gün olması fark etmez canım. Ona göre söylersin doktoraDün akşamı saymıyayım mı gerçi mecbur yarın gidicem bugünü sayarsam 1 diye 3. Gün cumartesi oluyor doktor yerinde yok ve yasak var zaten
. Öyle yaparım canım sağolasın önemli olan 5. Gün zaten nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcaz bakalım yine yani yarın biraz sohbet gibi olucak2 ya da 3.gün olması fark etmez canım. Ona göre söylersin doktora
Ayy içime su serptin ya Allah razı olsunBenim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimpco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince @Halfteacher
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum
Eee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Ben 30 gibi bir değer bekliyordum canım. Kim dediyse hiç kulak asma senAyy içime su serptin ya Allah razı olsun
Yaa ayy iyiki sizler varsınız yoksa korkardım olmamış diyeBen 30 gibi bir değer bekliyordum canım. Kim dediyse hiç kulak asma sen
Yok ya bu da gol değilKuzum ne oldu hadi güzel şeyler söyle
Hala kilo derdinde bay xYok ya bu da gol değilağrı yumurtlama falan olabilir dedi ama 10 gündür var dedim gebelikse de çok erken ama ihtimal vermedi..
Ultrason biraz sorunluydu rahim şekli tam görünmedi ama ameliyatım iyi geçti. Kilo vermeden gelme tüp bebeğe dedi. Hatta kilo ver spontan gebe kal dedi
Doktora gittim okumuş adam, biraz az ye diyemedi zayıfla dediEee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Bu sefer çok kızdı yaHala kilo derdinde bay x
Afiyet olsun şekerim yarasınnnnBen iskender yaptım ve salata
Dün 1. Gün canımKızlar bir sorum var
Aslında çok basit bir sorum şimdi ben dün akşam saat 8 buçuk 9 gibi adet oldum..ama tam sökülmesi bugün söküldü ( (bence sayılmalı çünkü sonuçta başlamış oluyor)) Dün ü 1. Gün diye sayıcam dimi normalde hep gün içinde ya da sabah olurdu kafam karıştı ı sorumu saçma bulabilirsiniz belki ama kafam karıştı doktora gidicem 3. Gün her zamanki gibi
Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inanSöylemem hamlesin ya canın çekerse ben böyle şeyleri çok kafama takarımben söyledim de yitirdi o da diye
Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanlaAynen canım benim çok sağolasınSen ne yaptın ne zaman gideceksin bebişleri görmeye
Sorun yok tatlımYiyemedi o da yazacağıma yitirdi o da demişim ya kış oldu LaRisaCca cım
Senden de Allah razı olsun canım benimAyy içime su serptin ya Allah razı olsun
AmannYok ya bu da gol değilağrı yumurtlama falan olabilir dedi ama 10 gündür var dedim gebelikse de çok erken ama ihtimal vermedi..
Ultrason biraz sorunluydu rahim şekli tam görünmedi ama ameliyatım iyi geçti. Kilo vermeden gelme tüp bebeğe dedi. Hatta kilo ver spontan gebe kal dedi
Adam taktı mı takıyorHala kilo derdinde bay x
Ben de 1ay kullanmadım pahalı diye yien başladım ilaçlaraBu sefer çok kızdı yasoracağım soruları soramadım kilo konuşmaktan. Geçen yıla göre 1 kilo vermişim ama herkes kilo aldı ben almadım kimse bunu konuşmuyor takviyelere devam edicem. Omega3 falan bitsin astalife a dönücem tekrar
Çalgı aleti kırıldı ondan mı acabaAfiyet olsun şekerim yarasınnnn
Dün 1. Gün canım
Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inan
Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanla
Sorun yok tatlım
Senden de Allah razı olsun canım benim
Amannbay x bugün gergin galibağğ
Adam taktı mı takıyor
Kız 1 yılda 1 kilo vermişsin adam kızar tabiBu sefer çok kızdı yasoracağım soruları soramadım kilo konuşmaktan. Geçen yıla göre 1 kilo vermişim ama herkes kilo aldı ben almadım kimse bunu konuşmuyor takviyelere devam edicem. Omega3 falan bitsin astalife a dönücem tekrar
Benim de aklıma o geldiÇalgı aleti kırıldı ondan mı acaba
Sağol canım çok teşekkür ederimAfiyet olsun şekerim yarasınnnn
Dün 1. Gün canım
Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inan
Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanla
Sorun yok tatlım
Senden de Allah razı olsun canım benim
Amannbay x bugün gergin galibağğ
Adam taktı mı takıyor
Ben nazar ettim ellammBenim de aklıma o geldi
Aslında bana karşı iyi niyetinden bu kadar zorluyor sanırım.. başkası tüp bebeği yapar kenara geçerdiAmannbay x bugün gergin galibağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?