Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hanımlarrr bugünün menülerini alayımmm
Ayy Bn ancak geldim bugn evmizdeydk yemk yapayım dedim kocişime belki düzelir aramız ama yok şimdide kendi bana trip atıyo lazm oldukça konuşmuyo ben yeşil fasulye şehriye li bulgur pilavı ayran ve az bsy kısır yaptım bbgm kocişimin canı çekmiş kısırı siz neler yednz

Yaaa benm anlamadıgım sen kaç kilosun anam takmış kiloya Snde

Canım gün boyu susuz da kalıyor bünye oda yapar baş agrısı çok normal bol Bol su içmeye çalış

Kızlar ablamın testi son adet tarihi 28 Mart 25-26 gün döngüm diyor sonradan çıkmış böyle acaba olabilir mi ki daha adetine var gerçi sonradan çıkınca emin olamadık sizce

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-15-20-39-59-61.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 36
Yok larim içmedim o daha çok düşmeyi sağlamazmı eğer düşerse kan şekerim
Canım sen söyledin ya şekerden mi diye o yüzden sordum
Hiç bir tahlil yapmadı gülüm adetin üçüncü günü başlattı dokuzuncu günü yani bugün gittim hiç yumurta yok dedi tedavi yi iptal etti çok üzgünüm
Çok üzüldüm canım benim inşallah bu ay gebe kalırsın
Ben de bulgur pilavı salata yaptım et haşladım pilav üzerine öyle yedik bugün
İyi seyirler cnm bende TV izliyorum
İyi seyirler kuzum. Sen hiç ateş böceği gördün mü vardı bi bakayım dedim ona
Kızlar ablamın testi son adet tarihi 28 Mart 25-26 gün döngüm diyor sonradan çıkmış böyle acaba olabilir mi ki daha adetine var gerçi sonradan çıkınca emin olamadık sizce
Canım baya koyu çıkmış maşallah gebelik gibi duruyor

Himm Netflix dizisi mi

Evet koyu baya ama hemen çıkmamış bklm hayırlısı saol cnm
Yarın ilk idrarla yine yapabilirse daha iyi olacak aslında madem hemen çıkmamış hatta kan verse.. idrara geldiyse kanda vardır çünkü
Canım film bu. İzledim bitti sevimli bir filmdi beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…