- 8 Kasım 2019
- 20.815
- 36.862
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.041
Evet larimm valla zor cidden ben bu zamana kadar hiç tam tutmadım. Tuttuktan snra illa bi miğde rahatsızlığı gecirdim ama bu sene tam tutmak istiyorum artık nolursa. İnşallah nasip olursaCanım oruç zor zanaat rabbim hepinizin oruçlarını kabul etsin inşallahgerçekten süper birşey yapıyorsunuz ama vücut yoruluyor sürece alışana kadar birkaç gün o yüzden bence normal ağrı
İnşallah canım benim sende inşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsınKuzucum inşallah bebişin seninledir inşallah bu ay gebe kalırsın
Enişten tam alıyodu el doopler i ben müsade etmedim bütün gün kafayı yerim
Nasip olacak inşallah sen iradeli bir insansın rabbim de bu iradenin mükafatını sana verecektirEvet larimm valla zor cidden ben bu zamana kadar hiç tam tutmadım. Tuttuktan snra illa bi miğde rahatsızlığı gecirdim ama bu sene tam tutmak istiyorum artık nolursa. İnşallah nasip olursa
Dimi yaa netlik yokKuzucum büyüyorlar, darısı sana inşallah
Canım akıntı meselesi tam bir muamma regl öncesinde de artar gebelikte de yani kesinlik taşımıyor malesef
Yaptım kız dünle aynı hemen hemen. Acaba bu testler yetcekmi ben yumurtlayana kadar yaa sanki hiç olmucakEn bilmediğim konuovülasyon testi yaptın mı bugün porti
O zaman normal bişey dayanıp sabrediyim bendeBenimde basim agrir ilk haftaa hepp
Aaaminnnn İsramİnşallah canım benim sende inşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın
Olabilir canım onun belki neti yokturbirşey olmaz histeroskopi den de interneti filan mı yok acaba
Profil foton güzel olmuş canım
Canım bu konuştuğumuza göre yok ama test yaparsanDimi yaa netlik yok
Yetmez mi diyorsunYaptım kız dünle aynı hemen hemen. Acaba bu testler yetcekmi ben yumurtlayana kadar yaa sanki hiç olmucak
O zaman normal bişey dayanıp sabrediyim bende
Sınavlar ne zaman şimdi? Ne sınavı buOlabilir canım onun belki neti yoktur
Teşekkür ederim canım
Ayy hadii inşallah çok güzel gazlıyosun canım kenkeemmNasip olacak inşallah sen iradeli bir insansın rabbim de bu iradenin mükafatını sana verecektirportim benim
Ay inşallah yeter inşallah 10 günde olurr larimm sana inanıyorumm tecrübelerine güveniyorummCanım bu konuştuğumuza göre yok ama test yaparsan
Yetmez mi diyorsunyok ya ben hala 10 gün içinde diyorum
Aynen cnm vala daha dün doğdu gibiydi büyüdü senin miniklerde iyidir insAllah oyyy minicikler daha cinsiyet tahmini yapılmamıştır daha snrm dimi nasılsın aserme halsizlik falan oluyor muMaşallah büyüdü bebişko Allah esirgesinzaman ne kadar hızlı geçiyor. Benimkiler de şuana kadar iyiydi, yarın bir gidip göreceğim bakalım neler yapıyorlar umarım iyilerdir
Nefsin en güzel terbiye edildiği nokta bence böyle ibadetlerAyy hadii inşallah çok güzel gazlıyosun canım kenkeemm
Yalnız irade konusunda hiç öyle değilimde. Başladığım işi illa yarın bırakırımAma bu konuda kendimi törpülemeye calışıyorum. Kendimi şartlandırmaya çalışıyorum valla bişeye başladıysan bitcek diyorum artık kendime
Canım bu konuştuğumuza göre yok ama test yaparsan
Açıköğretim kuzum cumartesi pazar pazartesi 3 gün ben cumartesi pazar girip bitirmek istiyorum inşallahSınavlar ne zaman şimdi? Ne sınavı bu
Olur gibi bence ya kasık ağrın da var çünkü akıntın da var bunlar hep yumurtlama döneminde olurAy inşallah yeter inşallah 10 günde olurr larimm sana inanıyorumm tecrübelerine güveniyorumm
İşte yarın tam 12 haftalık oluyoruz. Ben normalde hep 12. Haftada cinsiyet öğrenebilmiştim ama bakalım..sağlıklı olsunlar da kucağıma alabileyim de her iki cinsiyet de benim ömrümde çiçekler açtıracakAynen cnm vala daha dün doğdu gibiydi büyüdü senin miniklerde iyidir insAllah oyyy minicikler daha cinsiyet tahmini yapılmamıştır daha snrm dimi nasılsın aserme halsizlik falan oluyor mu
Ehh evett evet çok güzel açıklamışsın valla biyandan da kendi irademi terbiye ediyorum bu sayedeNefsin en güzel terbiye edildiği nokta bence böyle ibadetleroruç kadar güzel nefsine hakim oldurabilecek pek az şey var ve pek tabi iradene. . o yüzden sen bu ay bi nevi kendini ispatlıyorsun kendine
Kasık ağrım ilk zamanlar kadar yok sanki azaldı ama akıntım yoğunlaştı bakalım hadi beklicez ne zaman olursa kısmetOlur gibi bence ya kasık ağrın da var çünkü akıntın da var bunlar hep yumurtlama döneminde olur
İşte yarın tam 12 haftalık oluyoruz. Ben normalde hep 12. Haftada cinsiyet öğrenebilmiştim ama bakalım..sağlıklı olsunlar da kucağıma alabileyim de her iki cinsiyet de benim ömrümde çiçekler açtıracak
Yiaaaa yapp kurtul sabah ilk idrarla varsa dünyalar bizim olsun yoksa da biliriz ki adet gelecek belirti aramayız kafamız rahat olur canım bediyosun kararsizim canim yarın ola hayrola
Allah zihin açıklığı versin canım güzel düşünmüşsün bölüm neydiAçıköğretim kuzum cumartesi pazar pazartesi 3 gün ben cumartesi pazar girip bitirmek istiyorum inşallah
Seni seviyorum portimEhh evett evet çok güzel açıklamışsın valla biyandan da kendi irademi terbiye ediyorum bu sayede
Eh tamam geliyor gelmekte olan. Böyle silik çıkıp aniden pik de olabilir yavaş yavaş koyulaşma olmuyor kimilerinde bunu da unutmaKasık ağrım ilk zamanlar kadar yok sanki azaldı ama akıntım yoğunlaştı bakalım hadi beklicez ne zaman olursa kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?