- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.021
Valla bnce çok bekledin seni tebrik ediyoruz alkış grubu nirdesinizz C Capanin Gururu Teyom H halleycik
Canım bu enfeksiyondan da olabilir. Akıntı ve idrar ı gebeliğe yormak yanıltıyor ama evet gebelikte de öyle olurHanımlar sarımsı akıntı hamilelikle ilgili olabilir mi? Ve koyu idrar
Kötü birşey olmaz histeroskopi den de interneti filan mı yok acabaİnşAllah kötü birşey yoktur canım herşey yolundadır bende merak ettim
Buyur gel kuzumOffff ellerine sglık senin bu ara menülerin güzl gidiyor beni de davet eder misin litfenn aplaaaa
Tamam cnm haklsin ya bende bulursam izleyimYarın ilk idrarla yine yapabilirse daha iyi olacak aslında madem hemen çıkmamışhatta kan verse.. idrara geldiyse kanda vardır çünkü
Canım film bu. İzledim bitti sevimli bir filmdi beğendim.
Cok bile dayandiiiValla bnce çok bekledin seni tebrik ediyoruz alkış grubu nirdesinizz C Capanin Gururu Teyom H halleycik
Yok kuzum az kaldı 9 ay 3 günlük oldu
Ben bugün sanki hiç oruclu değilmişim gibi bi dalmışım tvyeEvet hanımlarrr bugünün menülerini alayımmm
Ayy canın görüş günümü çektii git git bakalım nabıyor minnoşlarrKarar verdim yarın dr a gidip bebelerimi görcemdayanamıyom gayrı
çıktımı eşin canım hadi gözün aydınTansiyon dusuklugu yapti bugun esimde
Onu pek yalniz birakamadim kizlar
Çok üzüldüm canım benim inşallah bu ay gebe kalırsın
Ben de bulgur pilavı salata yaptım et haşladım pilav üzerine öyle yedik bugün
İyi seyirler kuzum. Sen hiç ateş böceği gördün mü vardı bi bakayım dedim ona
Canım baya koyu çıkmış maşallah gebelik gibi duruyor
İyi gecelerr kuzucum tatlı rüyalarrBenm çok uykm geldi minnoşlar ben kaçıyorum ii gcler
Zabaha kdr çok konuşmayın sakın
LaRisaCca hamilelik nasil gidiyor cnm
Maşallah büyüdü bebişko Allah esirgesinYok kuzum az kaldı 9 ay 3 günlük oldu
Sizi de görecezCok bile dayandiii
En bilmediğim konuBen bugün sanki hiç oruclu değilmişim gibi bi dalmışım tvyesaate bakmamla mutfağa koşmam bir oldu yemek yapmaya başladığımda telden ezana yarım saat kaldı bildirimi gelmişti
hemen tavuk bacağı attım tavaya. Makarna, salata birde biber kavurup yoğurtladım. Yetişti çok şükür
Ayy canın görüş günümü çektii git git bakalım nabıyor minnoşlarr
çıktımı eşin canım hadi gözün aydın
Canım gün boyu susuz da kalıyor bünye oda yapar baş agrısı çok normal bol Bol su içmeye çalış
İçiyorum aslında ama daha da içmeye calışayım canım bakalım wcden cıkamıcam@edcoo
Canım sen söyledin ya şekerden mi diye o yüzden sordum
Aslında şöyle sormak istemiştim larimm ;
yazdım googlede yemek yedikten sonra kan şekeri düştüğü için diye yazıyor. Bn zaten matofini unutuyorum içmeyide. İçsem o dengelermi daha mı çok düşürür acaba
İyi gecelerr kuzucum tatlı rüyalarr
Dayanamadığım anda alıcam bitanem şimdi hafif var
Anlıyorum canım yine bir belirsizlik en iyisi zamana bırakmakCanım bu enfeksiyondan da olabilir. Akıntı ve idrar ı gebeliğe yormak yanıltıyor ama evet gebelikte de öyle olur
Kötü birşey olmaz histeroskopi den de interneti filan mı yok acaba
Profil foton güzel olmuş canım
Ultrasyon cihazi alicizSizi de görecez
Canım oruç zor zanaat rabbim hepinizin oruçlarını kabul etsin inşallahDayanamadığım anda alıcam bitanem şimdi hafif var
Benimde basim agrir ilk haftaa heppDayanamadığım anda alıcam bitanem şimdi hafif var
Kuzucum inşallah bebişin seninledir inşallah bu ay gebe kalırsınAnlıyorum canım yine bir belirsizlik en iyisi zamana bırakmak
Enişten tam alıyodu el doopler i ben müsade etmedim bütün gün kafayı yerimUltrasyon cihazi aliciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?