Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İftardan sahura sürahi yanımda. Gece ciş yapmaktan uyuyamıyorum sonrada öğlen uyanıyorum zatenn kuzumm

E ne yapayım sen söyle
İftardan sahura sürahi yanımda. Gece ciş yapmaktan uyuyamıyorum sonrada öğlen uyanıyorum zatenn kuzumm
İçtin mi matofin i
İyi akşamlar kızlar ben bu ay ganol f 900 günlük 100 kullandım adetin üçünçü günü bügün dokuzuncu gündü gittim hiç yumurtan yok dedi aranızda kullanan varmı. Hala inanamıyorum
Nasıl yok ya öyle şey mi olur amh kaç

Oh bsy ckmamasına çok sevndm cnım bnmm inşallah kanama alanı da geçmiştir bnde pazartesi gidicm ense kalınlııgı için bakalım ne Dick bizide haberdar et

Canım arada muhakkak çağırması lazımdı. Yumurtanın gelişimini, iğnenin dozunu nasıl devam edecek diye. Yumurta erken büyüyüp çatlamış olmalı. Yumurta gelişmemiş dese anlarım, yok demek çok saçma. Tamamen doktor hatası

Doğru diyorsun gülüm belki çatladı fark etmedim oda 7 gün sonra gel dedi bugün gittim ben

Git tabiki duyguş senin üstüne 2.yi gidecek nerdeyse
Evet tabi ya bak işte gördün mü gitmeliyim
Amh hiç bakmadım canım hiç yumurta görülmedi çok üzgüm
Canım ara kontrol için çağırmalıydı ben adetin 3. Gününden 12. Gününe kadar çağrılmayan çok az gördüm. Büyümemesi mümkün değil yumurtan uyarılmış ve çstlamıştır. Progesterona baktı mı? Çatlayıp çatlamadığını anlamak için

Sagol bbgm bnmde bazen oluyor bulantılarım hele ki Bi koku alıyorsam beni bitiriyor kokulara karşı aşırı hassasiyet var hala hiç azalma olmadı onda.. Aman aman olmasın kusma ztn vallahi çok zor çünkü kusmak Allah kusanların yardımcısı olsun ben sarı leblebi hiç sevmem kuzuş o yzdn tuzlu cubuk yiyorum genelde kurtarıcım o oluyor iş yerindeki çekmece mi doldurmuş durumdayım

Hiç bir tahlil yapmadı gülüm adetin üçüncü günü başlattı dokuzuncu günü yani bugün gittim hiç yumurta yok dedi tedavi yi iptal etti çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…