Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kist mist yapar durduk yere şimdi başına iş açma

Sen benim dötümü kesen ekipteki halloş değil misin
Ay tamam git git şeytan git
Ben bunu yaptım 2 ay ama doktorum femarada takibe gerek yok dediği için kullanmıştım. Son 1 aylık ilacım var ama kilo vermeden boşuna kullanma dedi
Öylemiymiş takibe gerek yokmuymuş e kist yapmıyor o zamann.
Kilo vermeden etkisimi olmuyor acaba

LaRisaCca bana sanki senin ilk ultrasın görüntüsünden beri biri kız biri erkek gibi geliyo larimmm
Bugün köyde bi teyze elini kesmişsin geçmiş olsun dedi hemen ellerime baktım , senin 2 oğlun olacak dedi 2 elimin de avucuna değil üstüne bakmışım

Al tabi yaaa test candır

Aaa bunu daha önce söylememiştin e ne olacak şimdi
22 folikulden 4 yumurta çıktı 4 de 5. Güne gitti. Birkaç kere yazmıştım da denk gelmemiştir. Hem kilo vericem hem protokol değişecek. Büyüme hormonu falan verecek ama bugün tedaviyle ilgili hiç konuşmadık. Kilo ver spontan gebe kal öyle gel diyor

Ay tamam git git şeytan git

Öylemiymiş takibe gerek yokmuymuş e kist yapmıyor o zamann.
Kilo vermeden etkisimi olmuyor acaba
Yani bütün yumurtlama tedavileri düşük kiloda daha etkili bir de bu ilaçları uzun süre ve gereksiz kullanmamak gerekiyor. Bende klomen kist yaptı femara yapmadı. Genel olarak da kist yapmıyor diye biliyorum

Bugün köyde bi teyze elini kesmişsin geçmiş olsun dedi hemen ellerime baktım , senin 2 oğlun olacak dedi 2 elimin de avucuna değil üstüne bakmışım
Aa buda değişik bi yöntemmiş eskiler hep böylemi tahmin ederdi acaba
Banada bi teyze altın kolyeyle bişey yaptı biliyomusun onu bilmiyorum avucumun içine doğru kolyeyi sallıyor ordan kolyenin hareketlerine göre bişeyler diyo. İlk 2 tane düşük olcak dedi bana. Birinciyi biliyo olabilir ikinciyi bilmesi imkansızdı Sonrasında 6 tane olcak dedi 4ü erkek 2si kızmıydı neydi

Yani bütün yumurtlama tedavileri düşük kiloda daha etkili bir de bu ilaçları uzun süre ve gereksiz kullanmamak gerekiyor. Bende klomen kist yaptı femara yapmadı. Genel olarak da kist yapmıyor diye biliyorum
Evet canım kilo çok etkili cidden. Zaten bana da ver dedi. Ama birkaç mesaj yukarlardaki irademi bu yönde hala kullanmaya çalışıyorum benimde evde var bir kutu dolu ordan aklıma geldide. Kullanmam zaten ya kist yapmıyosa ama bi aklımda bulunsun

4 yumurta olduğunu biliyordum da ben daha çok onlar boş değildi ama yeterli olgunlukta ve ya kalitede değildi diye düşünmüştüm ama sen boş çıktı diyorsun,şaşırdım vallahi. Yalnız hoca sana kafayı taktı seço geçmiş olsun
Abooo sen basketbol tk kurmuşsun porti Allah sabır versin

Nm88326 kuzum topik nasıl gidiyor hikayeler geliyor mu yeni
Teşekkürler kuzum, geliyor tabi ki :)))

Yeniler varsa beklerim

Ahahah kız doğru oluyormu bunlarr senin yarın belli olurmu bakalım doğruluğunu teyit edicezz

Arada bir gönder buraya bu linki kuzu bizde hikaye çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…