Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşırı bi kilonda yokmuş aslında seçoo ama sen biraz vermeye çalış elbet vardır bir bildigi

Canım çok bi belirtim yok açıkçası hala biraz gaz arada kasık ağrısı şuan pazartesi kan vericem nasip olursa ama kendimi her türlü sonuca hazırladım

Ayy canim hepimizinki insallah saglilkla gelir. Hayirlisiyla da buyuturuz insallah.
Amin canım inşallah
Ay maşallah ne güzel ismide olmuş o zaman seninde ihtimal var lari dur bakalım yarın gösterir inşallah bebişlerr
İnşallah gösterir anneciklerini merakta bırakmazlar porti
23 nisanda bekleyin beni canlaaaar Allah nasip ederse tam bi bayram havası olacak
Bekliyoruz bebişim heyecanla
Beni çok umutlandırıyorsun inşallah bebişin seninledir kuzucum
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canım evet bunlar normal ovitrellede hcg hormonu var ve bu yüzden tüm gebelik belirtileri ni yaşayabilirsin o yüzden vücudunu dinlememeni öneririm
Selam canım folik asiti günün herhangi bir saatinde aç ya da tok içmende sakınca yok o ilaç değil vitamin takviyesi
LaRisaCca günaydın ben uyanana kadar cücüşler gör de gel tamam mı
Hahahah günaydınnn teo teyze anlaşıldı tamammm
Meraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolar
Merhaba canım ,doğru, ovitrelle De HCG hormonu olduğundan bir süre testini pozitif çıkarır ovülasyon testin de pik görünür. test yaptığında iğne etkisi olduğunu düşünmemek için 9. Gün bir test yap negatifi gör ki sonradan yapacağın testlerde çizgi görürsen iğneden mi diye düşünme. İğne genelde 12. Günde etkisini yitiriyor ancak bu bünyeye göre değişiyor. 14. Güne kadar geçmeyen de oluyor. Dediğim gibi 9. Gün bir test yap geçip geçmediğini gör rahatla..
Günaydın canimcim
İnşallah canımsın bakalım yarın doktor görüşmemiz de neler olacak.
Heyecanla bekliyorum muhakkak yaz bana
Engelli bakımı ve rehabilitasyon
Oyy ne mübarek insanlar bu işi severek yapanlar
Güno beyb

Canım çok bi kilon yok gibi aslında boyun kaç peki

bebişim napıyosunn nasılsınnnn
kuzuucm günaydın günleri değerlendiriyorum napıım bu sefer çok istikrarlıyız işte yoğun mesailerimizde değişiklik olmadı eve git yemek yap duş al yat sahur bu moddayım sen nasılsın minnoşun nasıl bulantıların devam ediyormu

Canım çok bi belirtim yok açıkçası hala biraz gaz arada kasık ağrısı şuan pazartesi kan vericem nasip olursa ama kendimi her türlü sonuca hazırladım
hadi inşallah bizdeki gibi ilerliyor belirtilerin rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kuzumm bnmmm olumsuz olmayacak inşallah güzel günler yakınn allahın izni ilee

hadi hadiii gelsin gelecekte olan artık olmazsa bile yolun belli kuzum tüp bebişle belkide anne olacaksın vesile olacak sana o bizim gibi hayırlısı allahtan yarabbim şu mübarek günde kalbinizden geçen güzellikleri nasip etsin sizlere

bende iim kuzum bulantılarım arada devm ediyor valla tam geçmiş değil bu ara özellikle akşam yemekleri yerken midem kabul etmiyor gibi genelde yarım kalkıyorum masadan ama diğer ögünlerde iiyim bazı yiyeceklere karşı tiksintim var idare ediyoruzz iştee

günaydın canım doktora gidicekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz ..
Evet nur umm inşallah
Günaydın canım kontrolün iyi geçer inşallah bebişlere bizden selamlar
Söylerim teyzoşumuz
Yansın gecelerrrrrrrr beybiiiiii
merakla bekliyorummm inşalllahhh cinsiyette tahmn ederrr
İnşallah duyguş ya dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…