- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.121
canım Rabbim birdaha ayrılık vermesin gözün aydınEsim geldii
aşırı bi kilonda yokmuş aslında seçoo ama sen biraz vermeye çalış elbet vardır bir bildigiEvdeki tartıya göre 67 klinikte 69 çıktıyumurtaların çoğu boş çıktı diye kilo vermemi istiyor. Reklam için mi bilmiyorum ama bazı doktorlar folikullerin boş çıkmasının yanlış protokolden olduğunu söylüyorlar. Yani böyle sorun yaşayan hastalar kendilerine gitsin diye söylüyor olabilirler
Engelli bakımı ve rehabilitasyonAllah zihin açıklığı versin canım güzel düşünmüşsün bölüm neydi
bebişim napıyosunn nasılsınnnncanım Rabbim birdaha ayrılık vermesin gözün aydın
Canım çok bi belirtim yok açıkçası hala biraz gaz arada kasık ağrısı şuan pazartesi kan vericem nasip olursa ama kendimi her türlü sonuca hazırladımLaRisaCca foto bkliyorum simgolii ona göreee
Skrkz17 kuzuş nasılsın ne durumdasn belirtilerin kendini nasıl hissediyorsun
S Spagetti bolonez bbgmmm sen nasılsınn herşey yolunda mı belirtilerin devm ediyormuş die okudum hadi bakalım daha haftaya cuma mı yapıcaksın test
Amin canım inşallahAyy canim hepimizinki insallah saglilkla gelir. Hayirlisiyla da buyuturuz insallah.
İnşallah gösterir anneciklerini merakta bırakmazlar portiAy maşallah ne güzel ismide olmuşo zaman seninde ihtimal var lari dur bakalım yarın gösterir inşallah bebişlerr
Bekliyoruz bebişim heyecanla23 nisanda bekleyin beni canlaaaarAllah nasip ederse tam bi bayram havası olacak
Beni çok umutlandırıyorsun inşallah bebişin seninledir kuzucumYaa bi sürü konuşulmuş bugün cok girmedimkısa bi özete hayir demem
Benim normalde bugun adet tarihim, bel ağrım kasik ağrım vee tabiki göğüs ağrım devam. Duphaston da son bi tane kaldı,uyku halim biter en azından
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canımMerhaba kızlar ben pazar günü çatlatma iğnesi yaptım üzerinden 4 gün geçti kasıklarıma aniden giren kramplar nefesimi kesiyor normal mi sizce? Ayakta kalınca daha çok ama uzanırken uyurken de hatta ağrısından uyanıyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullanan bu konuda tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi normal bi durum mu kafam karıştı heralde gebelik belirtisi olamaz 4 günde
Selam canım folik asiti günün herhangi bir saatinde aç ya da tok içmende sakınca yok o ilaç değil vitamin takviyesiMerhaba doktorum bana Imom OMEGA diye folik asit yazdı birde progestan kullanıyorum doktorum ona devam et dedi bu folik asiti eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi ben progestanı akşam alıyordum zaten böyle ikisini aynı zaman kullanan var mı acaba folik asite hemen başlayım mı doktorum söyledi ama o an heyecandan unuttum herşeyi
Hahahah
Merhaba canım ,doğru, ovitrelle De HCG hormonu olduğundan bir süre testini pozitif çıkarır ovülasyon testin de pik görünür. test yaptığında iğne etkisi olduğunu düşünmemek için 9. Gün bir test yap negatifi gör ki sonradan yapacağın testlerde çizgi görürsen iğneden mi diye düşünme. İğne genelde 12. Günde etkisini yitiriyor ancak bu bünyeye göre değişiyor. 14. Güne kadar geçmeyen de oluyor. Dediğim gibi 9. Gün bir test yap geçip geçmediğini gör rahatla..Meraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolar
Heyecanla bekliyorum muhakkak yaz banaGünaydın canimcim
İnşallah canımsın bakalım yarın doktor görüşmemiz de neler olacak.
Oyy ne mübarek insanlar bu işi severek yapanlarEngelli bakımı ve rehabilitasyon
Güno beybgünooooooooooo
Duyguşum hemencik şipşak göndereceğimLaRisaCca foto bkliyorum simgolii ona göreee
Skrkz17 kuzuş nasılsın ne durumdasn belirtilerin kendini nasıl hissediyorsun
S Spagetti bolonez bbgmmm sen nasılsınn herşey yolunda mı belirtilerin devm ediyormuş die okudum hadi bakalım daha haftaya cuma mı yapıcaksın test
günaydın canım doktora gidicekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz ..GÜ N O
Canım çok bi kilon yok gibi aslında boyun kaç pekiEvdeki tartıya göre 67 klinikte 69 çıktıyumurtaların çoğu boş çıktı diye kilo vermemi istiyor. Reklam için mi bilmiyorum ama bazı doktorlar folikullerin boş çıkmasının yanlış protokolden olduğunu söylüyorlar. Yani böyle sorun yaşayan hastalar kendilerine gitsin diye söylüyor olabilirler
Günaydın canım kontrolün iyi geçer inşallahGÜ N O
kuzuucm günaydın günleri değerlendiriyorum napıım bu sefer çok istikrarlıyızbebişim napıyosunn nasılsınnnn
merakla bekliyorummm inşalllahhh cinsiyette tahmn ederrrDuyguşum hemencik şipşak göndereceğim
hadi inşallah bizdeki gibi ilerliyor belirtilerin rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kuzumm bnmmmCanım çok bi belirtim yok açıkçası hala biraz gaz arada kasık ağrısı şuan pazartesi kan vericem nasip olursa ama kendimi her türlü sonuca hazırladım
hadi hadiii gelsin gelecekte olan artık olmazsa bile yolun belli kuzum tüp bebişle belkide anne olacaksın vesile olacak sana o bizim gibi hayırlısı allahtan yarabbim şu mübarek günde kalbinizden geçen güzellikleri nasip etsin sizlerekuzuucm günaydın günleri değerlendiriyorum napıım bu sefer çok istikrarlıyızişte yoğun mesailerimizde değişiklik olmadı eve git yemek yap duş al yat sahur bu moddayım sen nasılsın minnoşun nasıl bulantıların devam ediyormu
Evet nur umm inşallahgünaydın canım doktora gidicekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz ..
Söylerim teyzoşumuzGünaydın canım kontrolün iyi geçer inşallahbebişlere bizden selamlar
Yansın gecelerrrrrrrr beybiiiiiikuzuucm günaydın günleri değerlendiriyorum napıım bu sefer çok istikrarlıyızişte yoğun mesailerimizde değişiklik olmadı eve git yemek yap duş al yat sahur bu moddayım sen nasılsın minnoşun nasıl bulantıların devam ediyormu
İnşallah duyguş ya dua et banamerakla bekliyorummm inşalllahhh cinsiyette tahmn ederrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?