- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.101
Cok ara verince sessizce okuyup kaçıyorum larim. Bi de bu ara mayis ayini takipteyim yine sessizce. Dogumlar baslamis bende artik biraz basima gelecekleri kestireyim diye okuyorum. Siz neler yapiyorsunuz var mi yeni gelismeler .Yok bebişim yorma kendinisen sessiz takipte kal
Oyy sana çok az kaldıCok ara verince sessizce okuyup kaçıyorum larim. Bi de bu ara mayis ayini takipteyim yine sessizce. Dogumlar baslamis bende artik biraz basima gelecekleri kestireyim diye okuyorum. Siz neler yapiyorsunuz var mi yeni gelismeler .
Kızımı oldu sonraa tuttumuYengem diyor ki bana yapmıştı hemen avcuma bakmıştım,kızın olacak demişti
Hic korkma kuzucum. Allahin izniyle hersey yolunda gidecek . Guzel haberler alacaksin. Icin rahat olsun.bizim dananin normal sartlarda haziranin ilk hafta gelmesi bekleniyor ama onden gidiyorm o yuzden bayramdan sonrasi icin hazirlik yapiyorum. Acelesi var tosuncugunOyy sana çok az kaldıben yarı n dr a gidecem 2 li tarama için inşallah güzel haberler alırım iyi yapıyorsun canım insan bilince hazırlıklı da olur her duruma
Evet kız yeğenim oldu,berenKızımı oldu sonraa tuttumu
Annesine kavuşmak için sabırsız tosuncuk beyHic korkma kuzucum. Allahin izniyle hersey yolunda gidecek . Guzel haberler alacaksin. Icin rahat olsun.bizim dananin normal sartlarda haziranin ilk hafta gelmesi bekleniyor ama onden gidiyorm o yuzden bayramdan sonrasi icin hazirlik yapiyorum. Acelesi var tosuncugun
Ayy canim hepimizinki insallah saglilkla gelir. Hayirlisiyla da buyuturuz insallah.Evet kız yeğenim oldu,beren
Annesine kavuşmak için sabırsız tosuncuk beysağlıkla gelsin inşallah çok severim tospik bebek
Ay maşallah ne güzel ismide olmuşEvet kız yeğenim oldu,beren
Annesine kavuşmak için sabırsız tosuncuk beysağlıkla gelsin inşallah çok severim tospik bebek
23 nisanda bekleyin beni canlaaaarBenim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimpco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince S Spagetti bolonez
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum
Eee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Allah bi daha ayırmasın kuzumCiktii canimmm sukur
Tamitamina 15.gun
Hahahha testim olsa benimde uapasım geldi
Ohhh ohh maşallah gelsin poztif ler yalnız sadece bebiş için testteBenim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimpco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince S Spagetti bolonez
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum
Eee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Merhaba doktorum bana Imom OMEGA diye folik asit yazdı birde progestan kullanıyorum doktorum ona devam et dedi bu folik asiti eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi ben progestanı akşam alıyordum zaten böyle ikisini aynı zaman kullanan var mı acaba folik asite hemen başlayım mı doktorum söyledi ama o an heyecandan unuttum herşeyiKız 1 yılda 1 kilo vermişsin adam kızar tabi
Merhaba canım ben Progestanı akşam alıyordum folik asiti sabah kahvaltidan sonra hemen başlayabilirsin bı sıkıntı olmazMerhaba doktorum bana Imom OMEGA diye folik asit yazdı birde progestan kullanıyorum doktorum ona devam et dedi bu folik asiti eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi ben progestanı akşam alıyordum zaten böyle ikisini aynı zaman kullanan var mı acaba folik asite hemen başlayım mı doktorum söyledi ama o an heyecandan unuttum herşeyi
Çok teşekkür ederimMerhaba canım ben Progestanı akşam alıyordum folik asiti sabah kahvaltidan sonra hemen başlayabilirsin bı sıkıntı olmaz
Meraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolarMerhaba doktorum bana Imom OMEGA diye folik asit yazdı birde progestan kullanıyorum doktorum ona devam et dedi bu folik asiti eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi ben progestanı akşam alıyordum zaten böyle ikisini aynı zaman kullanan var mı acaba folik asite hemen başlayım mı doktorum söyledi ama o an heyecandan unuttum herşeyi
Ayın birinde çatlatma iğnesi vurulmuştum ben bugün 16 sı dün kan testim pozitif çıktı bakalım hayırlısıMeraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolar
Benim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?