Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok ara verince sessizce okuyup kaçıyorum larim. Bi de bu ara mayis ayini takipteyim yine sessizce. Dogumlar baslamis bende artik biraz basima gelecekleri kestireyim diye okuyorum. Siz neler yapiyorsunuz var mi yeni gelismeler .
Oyy sana çok az kaldı ben yarı n dr a gidecem 2 li tarama için inşallah güzel haberler alırım iyi yapıyorsun canım insan bilince hazırlıklı da olur her duruma

Oyy sana çok az kaldı ben yarı n dr a gidecem 2 li tarama için inşallah güzel haberler alırım iyi yapıyorsun canım insan bilince hazırlıklı da olur her duruma
Hic korkma kuzucum. Allahin izniyle hersey yolunda gidecek . Guzel haberler alacaksin. Icin rahat olsun.bizim dananin normal sartlarda haziranin ilk hafta gelmesi bekleniyor ama onden gidiyorm o yuzden bayramdan sonrasi icin hazirlik yapiyorum. Acelesi var tosuncugun

Kızımı oldu sonraa tuttumu
Evet kız yeğenim oldu,beren
Annesine kavuşmak için sabırsız tosuncuk bey sağlıkla gelsin inşallah çok severim tospik bebek

Evet kız yeğenim oldu,beren

Annesine kavuşmak için sabırsız tosuncuk bey sağlıkla gelsin inşallah çok severim tospik bebek
Ay maşallah ne güzel ismide olmuş o zaman seninde ihtimal var lari dur bakalım yarın gösterir inşallah bebişlerr

23 nisanda bekleyin beni canlaaaar Allah nasip ederse tam bi bayram havası olacak

Merhaba kızlar ben pazar günü çatlatma iğnesi yaptım üzerinden 4 gün geçti kasıklarıma aniden giren kramplar nefesimi kesiyor normal mi sizce? Ayakta kalınca daha çok ama uzanırken uyurken de hatta ağrısından uyanıyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullanan bu konuda tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi normal bi durum mu kafam karıştı heralde gebelik belirtisi olamaz 4 günde

Ohhh ohh maşallah gelsin poztif ler yalnız sadece bebiş için testte

Kız 1 yılda 1 kilo vermişsin adam kızar tabi
Merhaba doktorum bana Imom OMEGA diye folik asit yazdı birde progestan kullanıyorum doktorum ona devam et dedi bu folik asiti eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi ben progestanı akşam alıyordum zaten böyle ikisini aynı zaman kullanan var mı acaba folik asite hemen başlayım mı doktorum söyledi ama o an heyecandan unuttum herşeyi

Merhaba canım ben Progestanı akşam alıyordum folik asiti sabah kahvaltidan sonra hemen başlayabilirsin bı sıkıntı olmaz

Meraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolar

Meraba çatlatma ignesinin etkisi geçtimi hemen .testlerde pozitif çıkartıyormuş bildigm kadarıyla sizin kacınca gününüz testi 14.gün yapın diyolar
Ayın birinde çatlatma iğnesi vurulmuştum ben bugün 16 sı dün kan testim pozitif çıktı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…