Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca günaydın canım. geldim buradayım bakıyorum yazdıklarınıza :) ilaç ve işlem raporunu da dün çıkardık ama bir de dosya doldurma aşaması varmış. 29'una gün verdiler maalesef bu adetimde yapamiycaz. diğerinde nasip olursa

hadi inşallah bizdeki gibi ilerliyor belirtilerin rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kuzumm bnmmm olumsuz olmayacak inşallah güzel günler yakınn allahın izni ilee
İnşallahhh canım benim Rabbim burdaki herkese hayırlısını versin peki sizde de oluyor muydu arada böyle umutsuzluk

tüp bebek 2 ay mı sürüyor? yani yumurta dondurma sonrası transfer bir sonraki ay mı yapılıyor?
canım eğer kısa protokol uygulanacaksa hemen yumurta toplama işleminden sonra transfer oluyorsun 5 gün içinde. eğer ohss olma riskin olursa veya uzun protokol uygulanacaksa ya 1 adet yada 2 adet beklemen oluyor yumurtalar donduruluyor

ne demek canm bnm rica ederim birşey yapmadım sen görüştün mü doktorla kısa protokol uzun protokol die herhangi birşey söyledimi
bir dahaki ay başlayacağız ama onunla ilgili herhangi birşey söylemedi

Bebeğim evet devam ediyor birseyler ama ben çok artik belirti gözüyle bakmak istemiyorum ( belirti arayip durdu ) 23 nisan 14. Gün oluyor testim de yok elimde ne zaman alirsam haftaya yapmaya baslayabilirim

İnşallah inşallah kuzum.
Bekliyorum güzel haberleriniiii

Evet canım aynen öyle bi oldu diyorum bi yok ya olmadı diyorum bakalım
öyle olur kuzuş az kaldı ztn hepmiz braz daha sabredicez
Bebeğim evet devam ediyor birseyler ama ben çok artik belirti gözüyle bakmak istemiyorum ( belirti arayip durdu ) 23 nisan 14. Gün oluyor testim de yok elimde ne zaman alirsam haftaya yapmaya baslayabilirim
biz ve belirti aramamak ikisi yan yana gelince çok komik oluyor hadi al bi an önce başlarız pazrtesinden itibaren yapmaya

Haydi bekliyoruzz

günaydınnn

ayy kuzum amin inşallah ayyy güzelll bulantılar bunlar boşverr hamişliğin tadını çıkar kuzucumm sonu güzel olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…