- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.141
İnşallahhh canım benimhadi inşallah bizdeki gibi ilerliyor belirtilerin rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kuzumm bnmmmolumsuz olmayacak inşallah güzel günler yakınn allahın izni ilee
edermm bbgm kaçta randevunnEvet nur umm inşallah
Söylerim teyzoşumuz
Yansın gecelerrrrrrrr beybiiiiii
İnşallah duyguş ya dua et bana
oluyordu tbii bn transfer öncesi çok umutsuzdum olmayabilr die ama o his içine geliyor gibi glmiyor gibi belirsizlik içindesin sürekliiİnşallahhh canım benimRabbim burdaki herkese hayırlısını versin peki sizde de oluyor muydu arada böyle umutsuzluk
canım eğer kısa protokol uygulanacaksa hemen yumurta toplama işleminden sonra transfer oluyorsun 5 gün içinde. eğer ohss olma riskin olursa veya uzun protokol uygulanacaksa ya 1 adet yada 2 adet beklemen oluyor yumurtalar donduruluyortüp bebek 2 ay mı sürüyor? yani yumurta dondurma sonrası transfer bir sonraki ay mı yapılıyor?
ne demek canm bnm rica ederim birşey yapmadım sen görüştün mü doktorla kısa protokol uzun protokol die herhangi birşey söyledimi@edaecoo ya neler var bilmediğimiz teşekkür ederim canım
bir dahaki ay başlayacağız ama onunla ilgili herhangi birşey söylemedine demek canm bnm rica ederim birşey yapmadım sen görüştün mü doktorla kısa protokol uzun protokol die herhangi birşey söyledimi
Evet canım aynen öyle bi oldu diyorum bi yok ya olmadı diyorum bakalımoluyordu tbii bn transfer öncesi çok umutsuzdum olmayabilr die ama o his içine geliyor gibi glmiyor gibi belirsizlik içindesin süreklii
Bebeğim evet devam ediyor birseyler ama ben çok artik belirti gözüyle bakmak istemiyorum ( belirti arayip durduLaRisaCca foto bkliyorum simgolii ona göreee
Skrkz17 kuzuş nasılsın ne durumdasn belirtilerin kendini nasıl hissediyorsun
S Spagetti bolonez bbgmmm sen nasılsınn herşey yolunda mı belirtilerin devm ediyormuş die okudum hadi bakalım daha haftaya cuma mı yapıcaksın test
Amin canım inşallah
İnşallah gösterir anneciklerini merakta bırakmazlar porti
Bekliyoruz bebişim heyecanla
Beni çok umutlandırıyorsun inşallah bebişin seninledir kuzucum
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canımevet bunlar normal ovitrellede hcg hormonu var ve bu yüzden tüm gebelik belirtileri ni yaşayabilirsin o yüzden vücudunu dinlememeni öneririm
Selam canım folik asiti günün herhangi bir saatinde aç ya da tok içmende sakınca yok o ilaç değil vitamin takviyesi
Hahahahgünaydınnn teo teyze anlaşıldı tamammm
Merhaba canım ,doğru, ovitrelle De HCG hormonu olduğundan bir süre testini pozitif çıkarır ovülasyon testin de pik görünür. test yaptığında iğne etkisi olduğunu düşünmemek için 9. Gün bir test yap negatifi gör ki sonradan yapacağın testlerde çizgi görürsen iğneden mi diye düşünme. İğne genelde 12. Günde etkisini yitiriyor ancak bu bünyeye göre değişiyor. 14. Güne kadar geçmeyen de oluyor. Dediğim gibi 9. Gün bir test yap geçip geçmediğini gör rahatla..
Heyecanla bekliyorum muhakkak yaz bana
Oyy ne mübarek insanlar bu işi severek yapanlar
Güno beyb
daha söyler canım hakkında hyrlısı olsun inşallahbir dahaki ay başlayacağız ama onunla ilgili herhangi birşey söylemedi
yok yok kaçırmadın ben mutlu haberi aldımmm ama kendisi söylesin gelinceeee
öyle olur kuzuş az kaldı ztn hepmiz braz daha sabredicezEvet canım aynen öyle bi oldu diyorum bi yok ya olmadı diyorum bakalım
biz ve belirti aramamak ikisi yan yana gelince çok komik oluyorBebeğim evet devam ediyor birseyler ama ben çok artik belirti gözüyle bakmak istemiyorum ( belirti arayip durdu) 23 nisan 14. Gün oluyor testim de yok elimde ne zaman alirsam haftaya yapmaya baslayabilirim
Haydi bekliyoruzzAmin canım inşallah
İnşallah gösterir anneciklerini merakta bırakmazlar porti
Bekliyoruz bebişim heyecanla
Beni çok umutlandırıyorsun inşallah bebişin seninledir kuzucum
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canımevet bunlar normal ovitrellede hcg hormonu var ve bu yüzden tüm gebelik belirtileri ni yaşayabilirsin o yüzden vücudunu dinlememeni öneririm
Selam canım folik asiti günün herhangi bir saatinde aç ya da tok içmende sakınca yok o ilaç değil vitamin takviyesi
Hahahahgünaydınnn teo teyze anlaşıldı tamammm
Merhaba canım ,doğru, ovitrelle De HCG hormonu olduğundan bir süre testini pozitif çıkarır ovülasyon testin de pik görünür. test yaptığında iğne etkisi olduğunu düşünmemek için 9. Gün bir test yap negatifi gör ki sonradan yapacağın testlerde çizgi görürsen iğneden mi diye düşünme. İğne genelde 12. Günde etkisini yitiriyor ancak bu bünyeye göre değişiyor. 14. Güne kadar geçmeyen de oluyor. Dediğim gibi 9. Gün bir test yap geçip geçmediğini gör rahatla..
Heyecanla bekliyorum muhakkak yaz bana
Oyy ne mübarek insanlar bu işi severek yapanlar
Güno beyb
ayy kuzum amin inşallahhadi hadiii gelsin gelecekte olan artık olmazsa bile yolun belli kuzum tüp bebişle belkide anne olacaksın vesile olacak sana o bizim gibi hayırlısı allahtan yarabbim şu mübarek günde kalbinizden geçen güzellikleri nasip etsin sizlere
bende iim kuzum bulantılarım arada devm ediyor valla tam geçmiş değil bu ara özellikle akşam yemekleri yerken midem kabul etmiyor gibi genelde yarım kalkıyorum masadan ama diğer ögünlerde iiyim bazı yiyeceklere karşı tiksintim var idare ediyoruzz iştee
Ben kabul etmiyorum bu haksızlıkdaha söyler canım hakkında hyrlısı olsun inşallah
yok yok kaçırmadın ben mutlu haberi aldımmm ama kendisi söylesin gelinceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?