Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay misafir varkende çok zor olurrrr ama sen halldersin sonuçta herşey bebiş için
Bebek emojisi çok tatlı geldi nedense bakalım halledebiliriz veya bu ayı es geçecem kocamın görevleri de başladı iftardan sonra gidip sabaha karşı gelecek

Amann ben başlarsın diye heyecan yaptım geç olsun güç olmasın canımıniçi
İnşallahhh canım benim Rabbim burdaki herkese hayırlısını versin peki sizde de oluyor muydu arada böyle umutsuzluk
Ooo olmaz mı edayla ben çok ağladık gebeliği öğrenince inanmıyorduk
Güno bebeğim
Günaydın aşkolar

LaRisaCca mesajlari atlamadan baktım kaçırırim falan diye ama daha resim gelmemiş
Canımm müsait olamadım bir türlü geldim geldimm
Günaydın herkese
Ben doktora gidiyorum
Günaydın canım haberleri bekliyoruz
İnşallah inşallah kuzum.
Bekliyorum güzel haberleriniiii
Geldimmm
Haydi bekliyoruzz

günaydınnn
Günaydın bebişim
yanıyor yanmasınada duş almaktan tenim beyazladı
Sukuşu nur
Günaydınlarrrr
Günaydın aşkooo

Bugün iğneden sonra 11. Günüm negatif çıktı sanırım olmayacak bu ayda..
Canım o belli olmaz iğne etkisi yeni geçmiştir daha idrara geçmemiştir 14. Güne kadar değişebilir
Kız ben ne demiştimmmm
Ayy evet dedin valla duyguşla biz ilk kese olduğunda keseye göre tahmin etmiştik bir kız bir erkek diye

Teyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ
Yaaaaaaaa allahım rabbim ne kadar büyüksün ama demiştim bende demiştim bi kız bir erkek diyee ayy yaaaa ne kadar güzel bir haber cuma gününün güzelliği şu mübarek günde nasıl mutlu oldum. sağlıkla gelsinler inşallah anacığının kucağına ikiside.. yaaa duygusal bir ponçiğim şu an göz yaşım pııtt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…