- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.201
SIra senin heyecanına ortak olmaya canımsimge de erkek diyor kuzu yani ilk kese tahminlerini öyle yapmıştık biz peş peşe ögrenince bakalım erkek olursa da kız olursa da baş tacıbelki benmkinide pazrtesi tahmn eder doktor
inşallah kuzuş rabbim hepinize nasip etsn bu duyguları yaşatsın inşallahSIra senin heyecanına ortak olmaya canım
GeldimmAmann ben başlarsın diye heyecan yaptımgeç olsun güç olmasın canımıniçi
Ooo olmaz mı edayla ben çok ağladık gebeliği öğrenince inanmıyorduk
Güno bebeğim
Canımm müsait olamadım bir türlü geldim geldimm
Günaydın canım haberleri bekliyoruz
Geldimmm
Günaydın bebişim
Sukuşu nur
Günaydın aşkooo
Archi cim sen bana söylemiştinnlariimmm hayırlı olsun bebişim. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. haberini bekliyodum valla bilgisayar başında.. bu arada söylememiş olsamda içimde bi kız bi erkek geçiyodu.
Yaaaayyy canım maşallah. çok sevindim ben de ikiz eşiyim kardeşim erkek. sağlıkla kucağına al inşallah
KızSesli ohaa dedim çok sevindim aşkoo yaa rabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallahAyyyy ne güzel Allah ımmmSağlıklı mutlu huzurlu ömürler ver Ya rabbim.. Çok sevindim canım çok güzel çoooook
Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahYaaaaaaaa allahım rabbim ne kadar büyüksün ama demiştim bende demiştim bi kız bir erkek diyee ayy yaaaa ne kadar güzel bir haber cuma gününün güzelliği şu mübarek günde nasıl mutlu oldum. sağlıkla gelsinler inşallah anacığının kucağına ikiside.. yaaa duygusal bir ponçiğim şu an göz yaşım pııtt..
Valla ben kesede hiç yanılmadımo zmn bnmkine de erkek derse şaşırmamm kese tahminleri tam doğru çıkar
Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsinallahımmmm sana şükürler olsun bu günleride gördükkk darısı doğumlarına saglıkla inşallah bbgmm
Evet canım hissetmiştinYaaaa ilk hamile kaldığında içime doğmuştu ve demiştim canımgözün aydın Sağlıcakla al kucağına inşallah çoooook çoooookkk sevindim
Portiiii aminnnAllahımm yaa maşallah maşallahsağlıcakla gelsinlerrr biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın şarkısı dilimde
Ahahahah ağlayarak bize koş sen deBende şuan hamile olduğunu duysam inanmayabilirim yaniii
Ben de öyle hissediyorum archi koduyguş senin de erkek gibi geliyor. keseyi bilmem ama bana öyle geliyor.
Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucumayy canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallah
Canımm benimmAmaninnnnnn
Ne diyorsun sen yaaaaa
Tam çıldırmalık Allahimmm
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kuzum maşallahçok sevindim
Canımmm çok teşekkür ederimAyyyy maşallah larim çok sevindim Allahim ya maşallah
Teo mayyyyyyyyyyy çok güzellll. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyimKızın adı halloş, oğluşun adı Teobaşka ad koyarsan @LaRisaCca
Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallahSağlıcakla doğsunlar inşallah. Ne güzel maşallah
Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninleBol şans canım benim dualarım seninle :))))
Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuksimge de erkek diyor kuzu yani ilk kese tahminlerini öyle yapmıştık biz peş peşe ögrenince bakalım erkek olursa da kız olursa da baş tacıbelki benmkinide pazrtesi tahmn eder doktor
Her zaman kalbimiz sizinle
Canımıniçiiyaaa harikaaa. Çok güzel bir haber bu :))) Ay çok sevindim kuzum, sağlıkla al kucağına
Kuzu kese yuvarlaksa kız elipsse erkek oluyor geneldeKese tahmini nasıl oluyor kuzum :)
Canım yeni tedavin hayırlı olsun. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz o yüzden strese gerçekten lüzum yok. Biliyorum bu zor biz de hep stres yaptık ama sonuç değişmedi. Bu tedavi dönemini stressiz geçirirsen prolaktinin de yükselmez yumurtaların da sağlıkla büyür . Lütfen yürüyüş yapmaya çalış,örgü ör birşeyler yap ve bu süreci düşünmeden geçir. İnşallah gebelik haberini alırızGeldimmLaRisaCca mmm.. Önce doktor seni bu ay dinlendirelim dedi.. Sonra adetin peki düzenli oldum dedi oldu dedim.. Sonra düşündü.. Düşündü klomen verdi yine dostinex vermedi bu kez 5. Gün başlıycam işte.. Bir de eşimede bitkisel bişeyler verdi.. Dana önce bana koklamak için bişeyler vermişti stres azaltıcı onları koklamaya devam et dedi çünkü ben çok stes yapıyorum
Maşallahı içimden dedim asko yazmayı unuttum yani çok iyi anlamında bı kız bı erkek olmasıArchi cim sen bana söylemiştinnrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaabir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin
Kızoha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallahduacınız güzel teyzoşumuz
Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Valla ben kesede hiç yanılmadımbak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar
Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsin
Evet canım hissetmiştininşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı
Portiiii aminnndarısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum
Ahahahah ağlayarak bize koş sen de
Ben de öyle hissediyorum archi ko
Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum
Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallahduacınız
Canımm benimminşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum
Canımmm çok teşekkür ederiminşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım
Teo mAllah ım sen konuyu biliyorsun, amin
Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim
Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah
Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninle
Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuk
Canımıniçiisenin haber de yakın daa
Kız ben hiç kötü anlamadım zaten takılıyorum sana güzel teyzoşumuzMaşallahı içimden dedim asko yazmayı unuttum yani çok iyi anlamında bı kız bı erkek olması
İnşallah canım çok sağol çokkk aminnArchi cim sen bana söylemiştinnrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaabir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin
Kızoha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallahduacınız güzel teyzoşumuz
Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Valla ben kesede hiç yanılmadımbak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar
Portiiii aminnndarısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum
Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum
Canımm benimminşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum
Canımmm çok teşekkür ederiminşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım
Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim
Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah
Aslında prolaktinim çok yüksek değil canım ama dostinex vermişti geçtiğimiz aylarda stresten yükseliyor herhalde bu hormon birazda.. İnşallah en hayırlı ay olur bu ay Ramazan gibi inşallahKuzu kese yuvarlaksa kız elipsse erkek oluyor genelde
Canım yeni tedavin hayırlı olsun. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz o yüzden strese gerçekten lüzum yok. Biliyorum bu zor biz de hep stres yaptık ama sonuç değişmedi. Bu tedavi dönemini stressiz geçirirsen prolaktinin de yükselmez yumurtaların da sağlıkla büyür . Lütfen yürüyüş yapmaya çalış,örgü ör birşeyler yap ve bu süreci düşünmeden geçir. İnşallah gebelik haberini alırız
CanımTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ
Bende sizi seviyorumKız ben hiç kötü anlamadım zaten takılıyorum sana güzel teyzoşumuzseni seviyoruz
Aynen tatlım bu şekilde sürecin daha pozitif ilerler inşallahAslında prolaktinim çok yüksek değil canım ama dostinex vermişti geçtiğimiz aylarda stresten yükseliyor herhalde bu hormon birazda.. İnşallah en hayırlı ay olur bu ay Ramazan gibi inşallahyürüyüş yapmıyorum hiç ama bu ay yapıcam kısmetse.. Örgü falan dediğin gibi kafamı başka şeylerle meşgul etmem lazım
Canımmüthiş bir şey bu Çok sevindim oyyyyy Allah nazarlardan saklasın sağ Salim kucağına al cücüşlerini
Yaaaa bir kiz bir oglan mi geliyor cok sevindim cok guzel bir haber canim benimKuzu kese yuvarlaksa kız elipsse erkek oluyor genelde
Canım yeni tedavin hayırlı olsun. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz o yüzden strese gerçekten lüzum yok. Biliyorum bu zor biz de hep stres yaptık ama sonuç değişmedi. Bu tedavi dönemini stressiz geçirirsen prolaktinin de yükselmez yumurtaların da sağlıkla büyür . Lütfen yürüyüş yapmaya çalış,örgü ör birşeyler yap ve bu süreci düşünmeden geçir. İnşallah gebelik haberini alırız
Yaaa beyazgülüm benimmmYaaaa bir kiz bir oglan mi geliyor cok sevindim cok guzel bir haber canim benimgozunuz aydinn
ayy nasıl olmayacskın bir kaç gündü giremiyordum sonra bugün sabah bakayım dedim sonra baktım bu kız cinsiyet öğrenecek anammm hemen hızlı hızlı geçtim ve taaaa taammmmmmArchi cim sen bana söylemiştinnrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarımdan çıkmıyorsunuz ki hep dualarımdasınızayy nasıl olmayacskın bir kaç gündü giremiyordum sonra bugün sabah bakayım dedim sonra baktım bu kız cinsiyet öğrenecek anammm hemen hızlı hızlı geçtim ve taaaa taammmmmmçok şükür bin şükür kuzumm gerçekten muhteşem bi duygu bu rabbim bize isteyen herkese yaşatsın inşallah sen bol bol et sende 2 bebe var
İnşAllah canımcımmEvet canım hissetmiştininşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı
Koşarım koşarım inşallah olsundaAhahahah ağlayarak bize koş sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?