- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.241
Kızz ya sizde hamişsiniz yaa aslında canınız ceker diye ben söylemeye çekiniyorum bazenhadi soralımmmm en sevdiğim konu
menüleri alayımmmmmmmmmmmm
Sen alttan alttan başkalarını gaza getiren kendi akıllı oturan kızsınama en yaramazları seçerler genelde, ben gayet akıllı usluyum
Erkek bebek kesesi aşko maşallah Allah sağlıkla ilerletsin inşallahAyy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
Oval tatlım oval
Evet tatlımm soralımmmAminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsin
larii menüleri erkenden sorsanmı fikirlenelim
Yok kuzucum hiç stres yapma bebişleri strese sokmayalım nasılsa varlarAyy inşallah canım senin dediğin gibi olur test günü geldikçe stres bastı
resmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzzSen alttan alttan başkalarını gaza getiren kendi akıllı oturan kızsın
Erkek bebek kesesi aşko maşallah Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Oval tatlım oval
Evet tatlımm soralımmm
Yok kuzucum hiç stres yapma bebişleri strese sokmayalım nasılsa varlar
bnm mönümmm belli degillll bulmaya çalışıyorummmEveeettt hanımlar bugünün mönülerini rica ediyorummm.
Ben akşama et sote ve sebzeli (garnitürlü)pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum ayran ile birlikte
Ahahhaah çok mantıklıresmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzzdoktorlardn önce cinsiyet tahmn edenler olarak iyi para kırarız biz bu işten
Pırasa makarna ve mercimek çorbasıEveeettt hanımlar bugünün mönülerini rica ediyorummm.
Ben akşama et sote ve sebzeli (garnitürlü)pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum ayran ile birlikte
Afiyetler olsun canımmm ellerine sağlıkkPırasa makarna ve mercimek çorbası
Gerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynenSen alttan alttan başkalarını gaza getiren kendi akıllı oturan kızsın
Erkek bebek kesesi aşko maşallah Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Oval tatlım oval
Evet tatlımm soralımmm
Yok kuzucum hiç stres yapma bebişleri strese sokmayalım nasılsa varlar
sağlıkla büyüsün canım maşallahAyy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
Etli nohot yahnisi ve pirinç pilavı :)))hadi soralımmmm en sevdiğim konu
Amin canim tum isteyenlerin guzel haberlerini alirz insallah bu mubarek ayda❤sağlıkla büyüsün canım maşallah
Insallah cnm benim bir kizim var oglan da kabul saglikli olsundaerkek görünüyor keseye göre bnmde böyleydiihayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah cnm bnmm
İcime dogdu biliyor musunn ama sen oglanlar diyordun bende soylemedim birseyOldu ki bak gör
Bolovia bir kızım bir oğlum olacakmış
hadi soralımmmm en sevdiğim konu
bnde onu hiç anlamıyorum ama bnm doktorumun asistanı melek daha önce söylemiştimmmAhahhaah çok mantıklıkız var ya asistanlar dr lardan daha kibirli. Nelerine güveniyorlarsa artık
yalnız nasıl yapacaksam işten 6:30 da çıkıyorum eve 7 de geliyorum ahahaha ezana 1 saat kala dün öldüm ya ama b.k sürdürmem kendimebende tam bunu dicektm valla ağzınıza sağlık..çünküm artık evimde yiyorumLaRisaCca nazar değdi kız kv bizi eve almıyor vakalar arttı diye hahaha gerçi teklif etti ben yollarım diye ama dedim yok ben yaparım
Evet hayatım erkek kesesi buGerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynen
Ooooo mönüüü sağlammmEtli nohot yahnisi ve pirinç pilavı :)))
İcime dogdu biliyor musunn ama sen oglanlar diyordun bende soylemedim birseyamaaaa en guzelii bu bir kiz bir oglan insan daha ne isterki masallahhh saglikla gelsinler insallahh
At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2827070 su manzaraya bayılıyorumbide hep bunu düşünüyorum ben ekmekleri parçalayıp hazırlayan kadar kuşlar sürekli gakliyor ya bı sürü kuş oluyor bianda acaba çağırıyorlar mi birbirini kafamda deli sorular
Gözüm kalmış resmenbende tam bunu dicektm valla ağzınıza sağlık..çünküm artık evimde yiyorumLaRisaCca nazar değdi kız kv bizi eve almıyor vakalar arttı diye hahaha gerçi teklif etti ben yollarım diye ama dedim yok ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?