Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi soralımmmm en sevdiğim konu

menüleri alayımmmmmmmmmmmm
Kızz ya sizde hamişsiniz yaa aslında canınız ceker diye ben söylemeye çekiniyorum bazen Ama lari soruyo napayımmm Şimdi fikre ihtiyacım varr

ama en yaramazları seçerler genelde, ben gayet akıllı usluyum
Sen alttan alttan başkalarını gaza getiren kendi akıllı oturan kızsın
Ayy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
Erkek bebek kesesi aşko maşallah Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Aminnn canımmm uzmanlar edaecoo ve LaRisaCca şimdik bu oval mi yuvarlak mı oluyor. Aydınlatın bizi.
Oval tatlım oval
Aminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsin

larii menüleri erkenden sorsanmı fikirlenelim
Evet tatlımm soralımmm
Ayy inşallah canım senin dediğin gibi olur test günü geldikçe stres bastı
Yok kuzucum hiç stres yapma bebişleri strese sokmayalım nasılsa varlar

resmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzz doktorlardn önce cinsiyet tahmn edenler olarak iyi para kırarız biz bu işten

resmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzz doktorlardn önce cinsiyet tahmn edenler olarak iyi para kırarız biz bu işten
Ahahhaah çok mantıklı kız var ya asistanlar dr lardan daha kibirli. Nelerine güveniyorlarsa artık

Gerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynen

yalnız nasıl yapacaksam işten 6:30 da çıkıyorum eve 7 de geliyorum ahahaha ezana 1 saat kala dün öldüm ya ama b.k sürdürmem kendime ama kadında haklı kız üst katta ki yenge covid çıktı bizim ağzımıza kadar geldi e dayısı ile çalışıyor eşimde bizi de bir korku aldı ama hayırlısı bakalım

Gerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynen
Evet hayatım erkek kesesi bu inşallah tutar zaten bir prensesin var bir de tosunun olur
Etli nohot yahnisi ve pirinç pilavı :)))
Ooooo mönüüü sağlammm
İcime dogdu biliyor musunn ama sen oglanlar diyordun bende soylemedim birsey amaaaa en guzelii bu bir kiz bir oglan insan daha ne isterki masallahhh saglikla gelsinler insallahh
Ya biz ilk keseleri gördüğümüz bir kız bir erkek dedik ama ben hep neden oğlanlar diyordum birine babamın adını koyarım diye sağlıkla gelsinler inşallah hepimize cücülerimiz
At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyor
Eki Görüntüle 2827071 birde bu var göl manzaralı koyun resimleri

Gözüm kalmış resmen senin bir planın var mı akşama aklında olan birşey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…