- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.221
Tesekkur ederim Allah bekleyen isteyen herkese versin insallahBende bekleyeyim bakalım adet olmazsam artık test yaparım siz şanslıymışsınız sabah negatif akşam pozitif çıkmış ne güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
İnşallah canım, rabbim bizim de mucizemizi verir inşallah :))canım ben de mayısa kaldım artık. inşallah güzel haberler veririz buradan :)
aminn güzel anne aminnnDualarımdan çıkmıyorsunuz ki hep dualarımdasınızinşallah rabbim tez vakitte nasip etsin canım benim
Oldu ki bak görKoşarım koşarım inşallah olsunda
Bolovia bir kızım bir oğlum olacakmışTesekkur ederim Allah bekleyen isteyen herkese versin insallah
Larissacığım herkse cevap vermiş, kıyamam kuzuma :) tüm sayfayı kaplamış mesajınArchi cim sen bana söylemiştinnrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaabir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin
Kızoha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallahduacınız güzel teyzoşumuz
Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Valla ben kesede hiç yanılmadımbak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar
Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsin
Evet canım hissetmiştininşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı
Portiiii aminnndarısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum
Ahahahah ağlayarak bize koş sen de
Ben de öyle hissediyorum archi ko
Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum
Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallahduacınız
Canımm benimminşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum
Canımmm çok teşekkür ederiminşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım
Teo mAllah ım sen konuyu biliyorsun, amin
Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim
Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah
Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninle
Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuk
Her zaman kalbimiz sizinle
Canımıniçiisenin haber de yakın daa
inşallah tez zamanda :)İnşallah canım, rabbim bizim de mucizemizi verir inşallah :))
Vay anasını ya, neler varmış da biz bilmiyormuşuzKuzu kese yuvarlaksa kız elipsse erkek oluyor genelde
Herkes üşenmemiş mutluluğuma ortak olmuş ben de herkese birer dua etmeyeyim mi canım benimLarissacığım herkse cevap vermiş, kıyamam kuzuma :) tüm sayfayı kaplamış mesajın
Takıl bize hayatını yaşaVay anasını ya, neler varmış da biz bilmiyormuşuz
Tabiki canım, takdir ettim seni , bitanesin sen, her topik başkanı senin gibi değilHerkes üşenmemiş mutluluğuma ortak olmuş ben de herkese birer dua etmeyeyim mi canım benim
Bizim sınıf başkanı C Capanin Gururu TeyomTabiki canım, takdir ettim seni , bitanesin sen, her topik başkanı senin gibi değil
ama en yaramazları seçerler genelde, ben gayet akıllı usluyum
Ayy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinYaaa beyazgülüm benimmmöyle gördü dr amca Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Aminnn canımmmAyy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
Ayy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
erkek görünüyor keseye göre bnmde böyleydii
Aminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsinArchi cim sen bana söylemiştinnrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaabir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin
Kızoha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallahduacınız güzel teyzoşumuz
Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Valla ben kesede hiç yanılmadımbak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar
Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsin
Evet canım hissetmiştininşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı
Portiiii aminnndarısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum
Ahahahah ağlayarak bize koş sen de
Ben de öyle hissediyorum archi ko
Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum
Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallahduacınız
Canımm benimminşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum
Canımmm çok teşekkür ederiminşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım
Teo mAllah ım sen konuyu biliyorsun, amin
Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim
Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah
Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninle
Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuk
Her zaman kalbimiz sizinle
Canımıniçiisenin haber de yakın daa
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhAyy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsinbu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
hadi soralımmmm en sevdiğim konuAminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsin
larii menüleri erkenden sorsanmı fikirlenelim
Ayy inşallah canım senin dediğin gibi olur test günü geldikçe stres bastıOldu ki bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?