Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ohh ellerine sağlık beybi ben daha işten çıkamadımmm kocam bey makarna yanına şinitzel istemiş canı onu almış yanınada patates kızartıcam teeemmmmemm
Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn
Ayy kız olurmu dersin. Amaaann bilirse bilsin larimm yav artık düşünmicem sanki onada torun için uğraşıyoruz napalım
Olur mu olur valla aman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar
Kızlar femara kullandınız mı yan etki yaptı mı acaba
Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim

Ne yalan söyliyim avakoda yediğimde bende böyle olmuştum yaa
Ben de hiç yiyemiyorum yaa

ahahahahah bende aynen ama ben yoğurda koyup yiyorum dene güzel oluyor tek asla tüketilecek bir şey değil allah affetsin
ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu

Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn
Olur mu olur valla aman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar

Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim

Ben de hiç yiyemiyorum yaa
Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık

birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu

Hakkinda hayirli olsun cnm tedavin sonunda bebeğine kavusursun insallah

Canım kanama alanı kapanmış şükür progestan bırak dedi..oksapar ve folik asit devam ..cinsiyet bişey söylemedi ben de sormadım erken diye ..düzen laboratuvarına 160 lira ödeme yaptım.Ebru hanım muayenesi içinde aynı ücreti ödedim nakit 650 kredi kartı 700 yani ..1 ay sonrasına randevu verildi bayramdan sonraki haftaya inşallah gideceğim Bulantılarım içinde 1 ay daha devam eder ama azalır dedi bakalım

Ahhaahha hiçbirşeyin olgunu iyi değil porti

Yaziklarim olsunn
İki mulayimm insanizz
Bicaktan korkarim ve döt tutar beni
Yeminle tam dayaklıksınız
Oh binlerce şükür yeşilcim aslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış

Ohh oh cok sevndm canm bnm darısı bizlere olsun inşallah hep böyle güzel devam eder
Evett bebişim farkındayım her oynayanı aslında davet etmeliyim çok ayıpkar bir kadınım
ASLINDA sen şey de bnde onların düğününde oynarım ödeşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…