Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum nasılsınn giremedim 2 gündür o kadar yorgundum ki telefonu elime alasım gelmedi dün ve bugün yemek ve temizlikle geçti hep birde bi arkadaşım hamileydi 29+3 te doğum yaptı bebek küvezde çok üzüldüm çok küçük ona dua ediyorum bol bıl inşallah toplarlar sağlıkla büyür

Bakalım yarın belli olacak canım inşallah biliyorum aslında şuan belirti olmaz ama insanlar buraya yazınca ister istemez sende kendini dinliyorsun
Eşin evdeyken çok iyi olur canım ama sen sadece histereskopi olacaktın dimi canım? Onda opu gibi oluyormuş uyuyup uyanıyormuşsun hemen korkma inşallah çok güzel geçecek

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bebeğim.
D dilaaaaaaaa cım cevap geldi
Aman aman Allah hastaneye düşürmesin kuzum ya hele şu dönemde...vitaminlerin desteği olmuş yinede ya korumamış belki ama hafif atlamayı sağlamış şükür ki
Aynen öyle canım illaki bir faydası var muhakkak kullan sakın bırakma iyi olacak inşallah
O kadar haklısın ki canım .. resmen paranın gözüne vuruyorlar ve zor bulunuyorlar. Her bulduğun da güzel temizleniyor.
İnşallah benim de 4. Aydan sonrasını konuşacağım aylar doğum hazırlığı yaptığım günlerim olur bu gebeliğimde,sağlıkla ilerler inşallah her ay uyumaya razıyım inan

Aynen oyle canim. Bende onceden kendim yapiyodum kuzu. Ama is hayatim cok yogun olunca cumartesi de calisinca zor geliyodu artik.surda bi sene oncesine kadar gelen kadin vardi ki onuda binbir dil dokmeyle cagiriyorum. Yarim gunde yetiyodu zaten. Ama simdi benim icin daha da zor oluyo. Gunluk icin robotu kullaniyorum . Sagolsun esimde yardimci oluyor diyer konularda. Ama detayli icin birileri gerekiyor. Fiyatlari yuksek ama yapacak biseyimde yok

Ne demek kuzum bi bakıyım dedim sayfayı okuyamam ama belki etiketlenmişimdir dedim hissetmişimçok sayfa var direk sona geldim

Sonuna kadar devam edeceğim inşallah canım benim

Sana sabredip test yapmama ödülünü vermek üzere LaRisaCca yı sahneye davet ediyorum

Neden o kadar yüksek ki nerdesin canım bize gelen abla 200 e geliyor işini bitirmeden de gitmiyor ya çok şükür

Kuzum hic endiselenme. Senin sag salim gelecek bebeklerin bu sefer. Icini ferah tut. Iyi dusun ki iyi olsun. Ben oyle yapiyodum bu gebeligimde. Ki biliyosun cokta kolay gecmedi ilk donemim.

Kuzum biz küçük şehirde yaşıyoruz,maaşlarımız iyi hamd olsun, zorlansak ben de dikkat ederim. Ama kocam beyin zihniyeti çok farklı işliyor. Kardeşigil de çift maaş onlar kendiler temizliyor, biz niye kadın çağırıyoruz diye düşünüyor. Ben de benim işyerimde herkes çağırıyor diyorum. Eğer rahat etmeyeceksem niye çalışıyorum. Çocuğumuz olmazsa başkasına kalacak boşuna para biriktirme diyorum

Neden o kadar yüksek ki nerdesin canım bize gelen abla 200 e geliyor işini bitirmeden de gitmiyor ya çok şükür
Canim kocaeli gebzedeyim . 200 e geleni burda hic duymadim acikcasi.su son bir senedir fiyatlari uctu zaten. Geleni bulmak zor. Binbir nazla . Duzgun is yapanda ayri zor.

Canim kocaeli gebzedeyim . 200 e geleni burda hic duymadim acikcasi.su son bir senedir fiyatlari uctu zaten. Geleni bulmak zor. Binbir nazla . Duzgun is yapanda ayri zor.
Ooo inanmıyorum ya neden o kadar fazla ki yani tamam kolay değil bir evi temizlemek ama o kadar da değil evet ya düzgün yapanı bulmak zor gerçekten biz 4 senedir bu ablayla yapıyoruz şükür iyice alıştı o bizim eve işini de çok düzgün yapıyor yakın olsaydın sana yollardım ama uzakmış gebze

Canım ben iyiyim çok şükür. Demek yemek yaptın temizlik yaptın ha? Vay vay vay ellerin dert görmesin canım
Bebişe çok üzüldüm canım ,bebişler çok güçlüdür geçecek atlatacaklar inşallah
LaRisaCca ben hamiş olursam paralı muayenelere de gidemem bu gidişle merdiven altı doğururum artık
Bunu oturup düşünüp önlem almalıyız
Evladim, çocumm, uşagum olmalı
Ozamannn sigarayı bırakıyoruz güllll

Yok canim ben sana hak veriyorum . Valla ben ilk evlendigimde kendimi paraliyodum. Ama baktim ki bosuna eziyet ediyorum kendime. Dedigin gibi imkanin olmasa zaten oyle bi istegin olmaz. Ama imkanin varken kendini yipratmak cok mantikli degil. Arti herkes bir olacak diye bisey yok. Esinin tutumu bu konuda cok mantikli degil ama bazi insanlar oyle. Benim babamda biraz o kafada. Eve birini alalim desek ne gerek var der yani.

Valla öyle canım baya bi yoruldum ama 4 gün rahatım zaten cuma da tatil yaşasın 23 nisannn yemekler hazır iftara ay inşallah kuzum inşallah sağlıkla çıkar dünden beri onunda üzüntüsü mahvetti beni inşallah sağlıkla çıakr anasına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…