Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy balımmm bnmm sizde çok tattlısınızz çok teşekkür ederiz bu düşüncen içinnn inşallah bir gün bir yerde denk gelir de buluşuruz

Babasi da sakin huylu ona cekti herhalde . Yada belki de hareket ediyor ama ben anlamiyorum
Çalışıyorsan belki de yoğunluktan farketmiyorsundur belki de dediğin gibi babası gibi sakin bir bebek
Evett herseyi hazir bile oda yaptik ona bide
Oyyy Rabbim içini doldurmak nasip etsin
başım ağırıyooooo ayy geçmedii deee ekrana bile bakamıyorummm
Ya hep bu havalardan kuzu ağrı kesici al bitane

İlaci okuduysan korunma oneriyorlar ilactan 7 gun sonra normal iliski yaziyordu canim
Ama ben dun kadin dogumcuya gittimde bunu hic sorun etmeedi.

İyiyim canım mola vermiştim bir kk ya bakayım dedim sen nasılsın buraları okuyordum yeni hamileler varmış hepsini tebrik ediyorum
Darısı sana olsun İnşallah biz de iyiyiz hamd olsun . Senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz

Çalışıyorsan belki de yoğunluktan farketmiyorsundur belki de dediğin gibi babası gibi sakin bir bebek

Oyyy Rabbim içini doldurmak nasip etsin

Ya hep bu havalardan kuzu ağrı kesici al bitane
hiç sorma burada hava kapalı sabah yagmur serpiştirdi ama sıkıcı bi hava var bi sürü işimde var tablo yapıyordum yarım kaldı işler birikmiş bugüne aksi gibi artık yapcm bsyler kuzu allahtn 4 te çıkcam

sen yedn mi bsyler napıosn

Amin canım Lari Sen bu hafta mı gidecektin doktora ?
Aaa süper konuya denk geldin canım . Ben de yazacaktım unuttum. C Capanin Gururu Teyom edaecoo ile konuşmuştuk ama daha karar vermemiştim. Canım benim randevumu 26 nisana ertelemişti adanadaki dr um. Ben de en son 2 nisanda bebekleri görmüştüm yerimde duramıyordum. Burdaki dr umla görüştüm 2 li taramaya size gelecem dedim gel dedi. Gittik. Hamd olsun bebekler iyi,ense kalınlıkları burun kemikleri filan yerinde. Problem çıkmadı hamd olsun. Öyle olunca adanaya gitmekten vazgeçtim. Şimdi gidecem muayene 650₺ nakit ile. 160₺ tahlil parası. Arabaya 250₺ yakıt koycam, yedim içtim derken 1200 ₺ civarında masraf olacak. O yüzden orayı iptal ettim.

Yemeği ısıtıyorum canım şuan. Burda da hava saçma sapan vallahi. Neyseki erken çıkacaksın bak dinlen bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…