Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Hiç böyle fiyatlar ödemedim valla canım. Şuan fiyatlar nedir bilemiyorum ama 2019 da 500₺ bile değildi anestezisiz

Özelde mi canim? Napsam bende sasirdim. Yok mu 2021 de çektiren
Evet canım özelde çektirdim. Ağrı bir anlık oluyor 1-2 dk kadar girmeden 20 dk önce bir ağrı kesici iç canım. Ben öyle ciddi bir ağrı çekmedim yani

ne desem bilemedim

İyi yapmışsın canım. Ne kadar yakın gibi görünsede Adana dediğin gibi şuydu buydu derken sana bayağı masrafı oluyor. E şimdi iki beben olacak ona göre birikim yapmakta lazım Sahi kızlar ya bazen eşim diyor ki kenarda güzel bir para olması lazım çocuk için, bende herkes biriktirebildiği kadar koyuyordur diyorum. Sonuçta herkes bütçesi kadar atıyordur kenara siz ne düşünüyosunuz bu konuda bir tavsiyeniz var mı

Ayy çok tatlısınız biz de öyleyiz çok şükür. Allah kalbinizi hep sıcacık tutsun
aminn kuzum aminnn ne kadar güzel böyle evlilikler olunca etrafımda da çok mutlu oluyorum rabbim her zaman böyle olmayı nasip etsin bizlere eşlerimiz böyle bizi sahiplenen,seven,saygı gösteren adamlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez inşallah

oyy balımmm bnmm sizde çok tattlısınızz çok teşekkür ederiz bu düşüncen içinnn inşallah bir gün bir yerde denk gelir de buluşuruz
ben yazın bu lanet virüs biterse antep mersin adana vs oralarda gezicem size de şurdayım dicem sizde müsait olursanız gelirsiniz anca o zaman denk geliriz

Kizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Canım bana pahalı geldi. Ben 9 ocakta echomarda çektirdim 900 tl anestesisiz. 100 tl içinde hoca farkı vermiştim yani 800 falan aslında.Hafif regl ağrısı olmuştu dayanılmayacak gibi değil ki ben iğne korkusundan zamanında bayılmış insanım

Hi iyi bari kullanayim da içimi iyice temizlesin. Evet serinlemiş burası da cicekleride balkona koymuştum biraz hava alsınlar içerde deterjan kokusundan etkilenmesinler diye şanstan şimdide soğumuş eşim mübarek kalkarsa alacak içeride kalkarsa insallah

Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorum bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur
Kesinlikle katılıyorum kafan yerinde değilse değildir kabul etmek lazım önce
Bu arada testlerinin büyük kismi çıkmış amh 1.54, prolaktin düşmüş diğer değerler referans içinde inşallah rahim filmi sperm testi kaldı onlarda iyi gelirse bakalım doktor ne karar verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…