Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok yerinde bir karar kuzuşummm bak bndede ultrasonda baktı dün prosedür gereği kan alcam dedi sadece aldı ve ondada bi sorun çıkmadı çok şükür önemli olan ultrason dedi dün perinatolog iyiler bebişlerrr

ben 2019 da özelde 400e çektirmiştim anestezili. Çok pahalı geldi canım
Ben çekildim canım daha öncede yazdım sana ama bişey demedi bana sen başka biriyle konuşuyorsun o sırada
Kizlar sizin açık mı cikti sonuclar nasildi yani temizse belki ağrınız olmamıstır ama bi tikaniklik varsa ağrı artar belki bilemiyorum kararsiz kaldim nasil yaptirsam diye

Anladim sagolunSizin sonucunuz nasıl cikmisti

Bende anestezi almak istemiyorum öyle yapayim o zaman sagol canim
Şifa olsun canım benim
Füze ataydın ölmezdim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksan herşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Yaaa çok sevindim ! Hadi hayırlı olsun canısı Sende ikizleri tek örnek giydirecek misin Lari itiraf et gerçi kız erkek zor olur aynı giydirmek
Daeısı sana canım benim yok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
ben yazın bu lanet virüs biterse antep mersin adana vs oralarda gezicem size de şurdayım dicem sizde müsait olursanız gelirsiniz anca o zaman denk geliriz
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz
Ah bu adamlar hep tembel
eşim hastaneye kan sonuçlarımı almaya gitmişti hiç bi sorun çıkmamış çok şükürrr
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah
yarasın sanada cücüklere de beybimmm bnde pazara gidicm iş yerine çok yakın meyve alıcamm
Ohhhh şifa olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…