- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.681
ben 2019 da özelde 400e çektirmiştim anestezili. Çok pahalı geldi canımÖzelde mi canim? Napsam bende sasirdim. Yok mu 2021 de çektiren
ben 2019 da özelde 400e çektirmiştim anestezili. Çok pahalı geldi canım
ohhh maşallah kzuum çok şükürrrrreşim hastaneye kan sonuçlarımı almaya gitmişti hiç bi sorun çıkmamış çok şükürrr
Hangi sehirdi canimKizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
bn yaklaşık bir 7 ay önce fln çektrmştim anestezili 1000 tl idi cnımmKizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Ben çekildim canım daha öncede yazdım sana ama bişey demedi bana sen başka biriyle konuşuyorsun o sıradaÖzelde mi canim? Napsam bende sasirdim. Yok mu 2021 de çektiren
çok yerinde bir karar kuzuşummm bak bndede ultrasonda baktı dün prosedür gereği kan alcam dedi sadece aldı ve ondada bi sorun çıkmadı çok şükür önemli olan ultrason dedi dün perinatolog iyiler bebişlerrrAaa süper konuya denk geldin canım . Ben de yazacaktım unuttum. C Capanin Gururu Teyomedaecoo ile konuşmuştuk ama daha karar vermemiştim. Canım benim randevumu 26 nisana ertelemişti adanadaki dr um. Ben de en son 2 nisanda bebekleri görmüştüm yerimde duramıyordum. Burdaki dr umla görüştüm 2 li taramaya size gelecem dedim gel dedi. Gittik. Hamd olsun bebekler iyi,ense kalınlıkları burun kemikleri filan yerinde. Problem çıkmadı hamd olsun. Öyle olunca adanaya gitmekten vazgeçtim. Şimdi gidecem muayene 650₺ nakit ile. 160₺ tahlil parası. Arabaya 250₺ yakıt koycam, yedim içtim derken 1200 ₺ civarında masraf olacak. O yüzden orayı iptal ettim.
Allaha bin şükür kuzumeşim hastaneye kan sonuçlarımı almaya gitmişti hiç bi sorun çıkmamış çok şükürrr
hadi inşallah bi virüs bitse de rahatlasakkk artıkkkkk bıkkınlık geldiii vallahiiiiben yazın bu lanet virüs biterse antep mersin adana vs oralarda gezicem size de şurdayım dicem sizde müsait olursanız gelirsiniz anca o zaman denk geliriz
ben 2019 da özelde 400e çektirmiştim anestezili. Çok pahalı geldi canım
Kizlar sizin açık mı cikti sonuclar nasildi yani temizse belki ağrınız olmamıstır ama bi tikaniklik varsa ağrı artar belki bilemiyorum kararsiz kaldim nasil yaptirsam diyeBen çekildim canım daha öncede yazdım sana ama bişey demedi bana sen başka biriyle konuşuyorsun o sırada
hadi inşallah bi virüs bitse de rahatlasakkk artıkkkkk bıkkınlık geldiii vallahiiii
Anladim sagolunCanım bana pahalı geldi. Ben 9 ocakta echomarda çektirdim 900 tl anestesisiz. 100 tl içinde hoca farkı vermiştim yani 800 falan aslında.Hafif regl ağrısı olmuştu dayanılmayacak gibi değil ki ben iğne korkusundan zamanında bayılmış insanım
öyle kuzu ama daha bitmedi birini atlattık çok şükür ki darısı size olsun inşallah böyle şeyleri sizde burada yazıp bizimle paylaşırsınız dilerim kii allahtannnSüper, için rahatlamıştır
Yokk canım ne uykusu uyuyamıyorum 2 gündür
size de böyle sevineceğimiz zmnlar gelsin inşallah bbgmmmmohhh maşallah kzuum çok şükürrrrr
darısı sizin güzel haberrlerinize bbgmmmm bnmmmAllaha bin şükür kuzum
tam da üstüne bastın
az kaldı kuzuşş zmn geçmk bilmiyor giibi geliyo ama geçiyor sabır annesiiiYokk canım ne uykusu uyuyamıyorum 2 gündüryarında test versem de artışı görsek (inşallah) kese günü verse diye düşünüyorum
İnşallah kuzum, inşallahdarısı sizin güzel haberrlerinize bbgmmmm bnmmm
tam da üstüne bastın
Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi durumuKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Şifa olsun canım benimBende anestezi almak istemiyorum öyle yapayim o zaman sagol canim
Sen bekle sniper im benFüze ataydın ölmezdim
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanİyi yapmışsın canım. Ne kadar yakın gibi görünsede Adana dediğin gibi şuydu buydu derken sana bayağı masrafı oluyor. E şimdi iki beben olacak ona göre birikim yapmakta lazımSahi kızlar ya bazen eşim diyor ki kenarda güzel bir para olması lazım çocuk için, bende herkes biriktirebildiği kadar koyuyordur diyorum. Sonuçta herkes bütçesi kadar atıyordur kenara siz ne düşünüyosunuz bu konuda bir tavsiyeniz var mı
Amin canım benimaminn kuzum aminnn ne kadar güzel böyle evlilikler olunca etrafımda da çok mutlu oluyorum rabbim her zaman böyle olmayı nasip etsin bizlere eşlerimiz böyle bizi sahiplenen,seven,saygı gösteren adamlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez inşallah
Daeısı sana canım benimYaaa çok sevindim !Hadi hayırlı olsun canısı Sende ikizleri tek örnek giydirecek misin Lari itiraf et gerçi kız erkek zor olur aynı giydirmek
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğizben yazın bu lanet virüs biterse antep mersin adana vs oralarda gezicem size de şurdayım dicem sizde müsait olursanız gelirsiniz anca o zaman denk geliriz
Hi iyi bari kullanayim da içimi iyice temizlesin. Evet serinlemiş burası da cicekleride balkona koymuştum biraz hava alsınlar içerde deterjan kokusundan etkilenmesinler diye şanstan şimdide soğumuş eşim mübarek kalkarsa alacak içeride kalkarsa insallah
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallaheşim hastaneye kan sonuçlarımı almaya gitmişti hiç bi sorun çıkmamış çok şükürrr
Ohhhh şifa olsunyarasın sanada cücüklere de beybimmm bnde pazara gidicm iş yerine çok yakın meyve alıcamm
Hakkında hayırlısı olsun canımKesinlikle katılıyorumkafan yerinde değilse değildir kabul etmek lazım önce
Bu arada testlerinin büyük kismi çıkmış amh 1.54, prolaktin düşmüş diğer değerler referans içindeinşallah rahim filmi sperm testi kaldı onlarda iyi gelirse bakalım doktor ne karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?