- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.701
Aynen canımaz kaldı kuzuşş zmn geçmk bilmiyor giibi geliyo ama geçiyor sabır annesiii
Aynen kuzum yarin ola hayrolaSabır kuzum buna da şükür.
Tüplerim açıktı.Raporumda iki seçenek yazılmıştı ya y rahim ya da kalp rahim sanırım bunların tıp terimleri olarak, çeken doktor Y rahim dedi. Sonra ben bir prof a gittim. O hastanedeki tüp bebek doktorunu çağırdı ikisi 3 boyutlu ultrasonla rahmime baktılar hafif kavisliymiş. Bu da dünya üzerinde normal kabul ediliyormuş. Umarım sizinde bir problem çıkmazAnladim sagolunSizin sonucunuz nasıl cikmisti
Beni evlat edinmek istermiisinŞifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanherşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Daeısı sana canım benimyok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz
Ah bu adamlar hep tembel
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah
Ohhhh şifa olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım
Dualarımız sizinle tatlı hamileler. Sağlıcakla bebişleri kucağınıza alın inşallahöyle kuzu ama daha bitmedi birini atlattık çok şükür ki darısı size olsun inşallah böyle şeyleri sizde burada yazıp bizimle paylaşırsınız dilerim kii allahtannn
Aynen canımçok yerinde bir karar kuzuşummm bak bndede ultrasonda baktı dün prosedür gereği kan alcam dedi sadece aldı ve ondada bi sorun çıkmadı çok şükür önemli olan ultrason dedi dün perinatolog iyiler bebişlerrr
O zaman şuan sana geçmiyor gibi geliyor ya bir bakmışsın detaylıya gidiyorsunYokk canım ne uykusu uyuyamıyorum 2 gündüryarında test versem de artışı görsek (inşallah) kese günü verse diye düşünüyorum
Gel yavrum gelBeni evlat edinmek istermiisin
Altini severim
bak eniştenin kalbine giden yolu nasıl da biliyorsun 22 ayar falanŞifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanherşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Daeısı sana canım benimyok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
Ah bu adamlar hep tembel
Ohhhh şifa olsun
hop dur sırada bekleyen enişten var.Beni evlat edinmek istermiisin
Altini severim
sağol canım benim, hamd olsun iyiÇok geçmiş olsun canım nasıl şimdi durumu
Doğru söylüyorsun canım bazen başımıza öyle şeyler geliyorki, bende aç kalırımda kimseden kuruş istemem o yüzden bende birikim yapmayı severim. Sen zaten tutumlu birine benziyorsun öyle hissediyorumŞifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Amin canım benim
Ah bu adamlar hep tembel
Ohhhh şifa olsun
Enistee yatirim vaad ediyor onceligi ona verebilirlerbak eniştenin kalbine giden yolu nasıl da biliyorsun 22 ayar falan
hop dur sırada bekleyen enişten var.
Canım enişteyi evlatlık almam ağzımdaki lokmayı alır çok yedin derbak eniştenin kalbine giden yolu nasıl da biliyorsun 22 ayar falan
hop dur sırada bekleyen enişten var.
Evet yaa geçmiyor gibizaman şuan sana geçmiyor gibi geliyor ya bir bakmışsın detaylıya gidiyorsunbi bakmışsın doğuma
garanti veremem diyebilirCanım enişteyi evlatlık almam ağzımdaki lokmayı alır çok yedin der
Doğru söylüyorsun canım bazen başımıza öyle şeyler geliyorki, bende aç kalırımda kimseden kuruş istemem o yüzden bende birikim yapmayı severim. Sen zaten tutumlu birine benziyorsun öyle hissediyorumBir ara eşim bebek bezi çok pahalıymış arkadaşlarım öyle diyor alsak mı şimdiden diyodu aklıma o geldi hahah
Ben de anestezisiz 750 ye çekildim herhangi bir sorun çıkmadı ama biraz dar ve ince yapıdaymış kanallar.. Açık konuşucam canım benim ağrım oldu bir den giren maksimum adet sancısını düşün öyle.. Eşim işinden dolayı benimle gelmemişti o gün (şubatta çekildim bu arada) hastaneden çıktım zor yürüyerek otobüse binmedim taksiye bindim de öyle eve geldim ağrı 1 saat falan sürmüştür abartılacak çok bişey yok ama ağrı oldu 2 günde kanama oldu sonrasında ama doktor filmin etkisinden olacak endişelenme demişti. Her ne olursa olsun çekil bence korkulacak bişey yok ağrı olsa da adet ağrısı gibi zaten..Kizlar sizin açık mı cikti sonuclar nasildi yani temizse belki ağrınız olmamıstır ama bi tikaniklik varsa ağrı artar belki bilemiyorum kararsiz kaldim nasil yaptirsam diye
Subatta 850 cekilmstm anestezisizKizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Yarın ilk heyecanlı adım, ikinci testEvet yaa geçmiyor gibiheyecandan hiçbişeye odaklanamıyorum
Enişteye ben garanti veriyorumgaranti veremem diyebilir
valla hemde ne bıkkınlık artık kafaları yemek üzereyiz napacağımızı şaşırdıkhadi inşallah bi virüs bitse de rahatlasakkk artıkkkkk bıkkınlık geldiii vallahiiii
oyy inşallah kuzumm inşallahhhsize de böyle sevineceğimiz zmnlar gelsin inşallah bbgmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?