Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az kaldı kuzuşş zmn geçmk bilmiyor giibi geliyo ama geçiyor sabır annesiii
Aynen canım bi yandan da korkuyorum dün çok ağladım ya bişey olduysa diye bi yandan da artcak mı kese görcez mi kalp atışı duyulcak mı o korkular başladı yaaa anne olmak istemek ne zorr annemin kıymetini daha iyi anladım

Anladim sagolunSizin sonucunuz nasıl cikmisti
Tüplerim açıktı.Raporumda iki seçenek yazılmıştı ya y rahim ya da kalp rahim sanırım bunların tıp terimleri olarak, çeken doktor Y rahim dedi. Sonra ben bir prof a gittim. O hastanedeki tüp bebek doktorunu çağırdı ikisi 3 boyutlu ultrasonla rahmime baktılar hafif kavisliymiş. Bu da dünya üzerinde normal kabul ediliyormuş. Umarım sizinde bir problem çıkmaz

Beni evlat edinmek istermiisin
Altini severim

öyle kuzu ama daha bitmedi birini atlattık çok şükür ki darısı size olsun inşallah böyle şeyleri sizde burada yazıp bizimle paylaşırsınız dilerim kii allahtannn
Dualarımız sizinle tatlı hamileler. Sağlıcakla bebişleri kucağınıza alın inşallah Yaa ne güzel dua bu Ay paylaşırım tabiki

Aynen canım rabbim sağlık versin inşallah
Yokk canım ne uykusu uyuyamıyorum 2 gündür yarında test versem de artışı görsek (inşallah) kese günü verse diye düşünüyorum
O zaman şuan sana geçmiyor gibi geliyor ya bir bakmışsın detaylıya gidiyorsun bi bakmışsın doğuma
Altini severim
Gel yavrum gel

bak eniştenin kalbine giden yolu nasıl da biliyorsun 22 ayar falan
Altini severim
hop dur sırada bekleyen enişten var.

Doğru söylüyorsun canım bazen başımıza öyle şeyler geliyorki, bende aç kalırımda kimseden kuruş istemem o yüzden bende birikim yapmayı severim. Sen zaten tutumlu birine benziyorsun öyle hissediyorum Bir ara eşim bebek bezi çok pahalıymış arkadaşlarım öyle diyor alsak mı şimdiden diyodu aklıma o geldi hahah

Onu düşündüm ama sonra ya bebek düşündüğümüzden iri ya da minik olursa diye son aylarda almaya karar verdim . Ama aklına ne geliyorsa herşey var evde bir tek kendileri yok

Kizlar sizin açık mı cikti sonuclar nasildi yani temizse belki ağrınız olmamıstır ama bi tikaniklik varsa ağrı artar belki bilemiyorum kararsiz kaldim nasil yaptirsam diye
Ben de anestezisiz 750 ye çekildim herhangi bir sorun çıkmadı ama biraz dar ve ince yapıdaymış kanallar.. Açık konuşucam canım benim ağrım oldu bir den giren maksimum adet sancısını düşün öyle.. Eşim işinden dolayı benimle gelmemişti o gün (şubatta çekildim bu arada) hastaneden çıktım zor yürüyerek otobüse binmedim taksiye bindim de öyle eve geldim ağrı 1 saat falan sürmüştür abartılacak çok bişey yok ama ağrı oldu 2 günde kanama oldu sonrasında ama doktor filmin etkisinden olacak endişelenme demişti. Her ne olursa olsun çekil bence korkulacak bişey yok ağrı olsa da adet ağrısı gibi zaten.. Hem bu bir film hemde tedavi şekli demişti doktor gebeliğe yardımcı demişti.. Sorun yoktu ama o incelik biraz genişledi dedi bana belki de ondan ağrım oldu benim öyle herkesin başka oluyor.. En son doktorla görüştüğümde biz filmden sonra 3-4 ay içinde gebelik bekleriz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…