Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu düşündüm ama sonra ya bebek düşündüğümüzden iri ya da minik olursa diye son aylarda almaya karar verdim . Ama aklına ne geliyorsa herşey var evde bir tek kendileri yok
Olsun kuzu bir tek o kalsın onda bi şey yok Birde bebeklerde seçiyomuş bezi pişik falan oluyormuş bazısı öyle duymuştum o yüzden tek bir bez stoklamayın diyorlardı

inlakkah kuzum gelebilirsek mutlaka haber vericem o zaman kadar sizin göbüşlerde iyice büyür zatennn ayyy

çok seviyordum seni daha bir sevdim bak

Olsun kuzu bir tek o kalsın onda bi şey yok Birde bebeklerde seçiyomuş bezi pişik falan oluyormuş bazısı öyle duymuştum o yüzden tek bir bez stoklamayın diyorlardı
Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçi aşkım benim aklıma geldi içim kaynadı
Hayır canim yapmadim bi daha bekliyorum cumayı
Cuma uzak ya bugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır
inlakkah kuzum gelebilirsek mutlaka haber vericem o zaman kadar sizin göbüşlerde iyice büyür zatennn ayyy
İnşallah görelim o günleri canım benim
Ayyy evet canım sen napıyosun kuzucuklar napıyo
Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz
çok seviyordum seni daha bir sevdim bak
Daha aşık olcan bana

Canım hayırlı olsun hamileymişsin şimdi buraya bakıyodum ben de çok çok sevindim hayıelrlu uğurlu olsun sağlıkla inşallahh
Canım en son konuştuğumuzda pek rahatın yoktu. Doğum yapmışsındır diye düşünmüştüm 38 e gelmişsin maşallah
Teşekkür ederim güzel teyzoşumuz inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa cücülerimi
Ya o kadar oldu mu bilmiyorum 30unda gideceğim bakalım durumlar nasıl
Olmuş gebelik takviminde öyle yazıyor

Aa sen gittin mi doktora ben bir süre bakamadım buralara. Oh ense kalınlıkları ve burun kemikleri de normal müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…