- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.721
Olsun kuzu bir tek o kalsın onda bi şey yokOnu düşündüm ama sonra ya bebek düşündüğümüzden iri ya da minik olursa diye son aylarda almaya karar verdim . Ama aklına ne geliyorsa herşey var evde bir tek kendileri yok
Hayır canim yapmadim bi daha bekliyorum cumayı
inlakkah kuzum gelebilirsek mutlaka haber vericem o zaman kadar sizin göbüşlerde iyice büyür zatennn ayyyŞifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanherşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Daeısı sana canım benimyok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz
Ah bu adamlar hep tembel
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah
Ohhhh şifa olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah o günleride göreceğiz tatlımBabam iyi şükür canım. Test için de çok heyecanlıyım ya sanki hamilelik testim çıkacak
Ayyy evet canımYarın ilk heyecanlı adım, ikinci test
Şifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanherşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Daeısı sana canım benimyok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz
Ah bu adamlar hep tembel
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah
Ohhhh şifa olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım
Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçiOlsun kuzu bir tek o kalsın onda bi şey yokBirde bebeklerde seçiyomuş bezi pişik falan oluyormuş bazısı öyle duymuştum o yüzden tek bir bez stoklamayın diyorlardı
Cuma uzak yaHayır canim yapmadim bi daha bekliyorum cumayı
inlakkah kuzum gelebilirsek mutlaka haber vericem o zaman kadar sizin göbüşlerde iyice büyür zatennn ayyy
Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruzAyyy evet canımsen napıyosun kuzucuklar napıyo
Daha aşık olcan banaçok seviyordum seni daha bir sevdim bak
Laricim minnos anne .
Canım hayırlı olsun hamileymişsin şimdi buraya bakıyodum ben de çok çok sevindim hayıelrlu uğurlu olsun
Ya o kadar oldu mu bilmiyorum 30unda gideceğim bakalım durumlar nasılGünaydın cero
Ya cerooo 1.300 gr olmuşsunuzzz
Ohhh öpücüğüm de geldi artık günüm güzel geçerLaricim minnos anne .
Canım en son konuştuğumuzda pek rahatın yoktu. Doğum yapmışsındır diye düşünmüştüm 38 e gelmişsin maşallahCanım hayırlı olsun hamileymişsin şimdi buraya bakıyodum ben de çok çok sevindim hayıelrlu uğurlu olsunsağlıkla inşallahh
Olmuş gebelik takviminde öyle yazıyorYa o kadar oldu mu bilmiyorum 30unda gideceğim bakalım durumlar nasıl
Tabi ki ediyordur kıpır kıpırdır oBabasi da sakin huylu ona cekti herhalde . Yada belki de hareket ediyor ama ben anlamiyorum
Aa sen gittin mi doktora ben bir süre bakamadım buralara. Oh ense kalınlıkları ve burun kemikleri de normal müthişAaa süper konuya denk geldin canım . Ben de yazacaktım unuttum. C Capanin Gururu Teyom @edaecoo ile konuşmuştuk ama daha karar vermemiştim. Canım benim randevumu 26 nisana ertelemişti adanadaki dr um. Ben de en son 2 nisanda bebekleri görmüştüm yerimde duramıyordum. Burdaki dr umla görüştüm 2 li taramaya size gelecem dedim gel dedi. Gittik. Hamd olsun bebekler iyi,ense kalınlıkları burun kemikleri filan yerinde. Problem çıkmadı hamd olsun. Öyle olunca adanaya gitmekten vazgeçtim. Şimdi gidecem muayene 650₺ nakit ile. 160₺ tahlil parası. Arabaya 250₺ yakıt koycam, yedim içtim derken 1200 ₺ civarında masraf olacak. O yüzden orayı iptal ettim.
Evet teyzoşumuz bir kız bir erkeğizAa sen gittin mi doktora ben bir süre bakamadım buralara. Oh ense kalınlıkları ve burun kemikleri de normal müthiş
aaaa ne güzel olmuş ben yeni gördüm bunuBu arada bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendik
Amin ömürcümmaaaa ne güzel olmuş ben yeni gördüm bunu
Allah saplıcakla kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?