Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• images (4).webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 29
Ohh benim icinde gecerli kusum. Zaten gidip oglusumu gormusum. Alttan bi gulumsemesini de yakalamisiz daha ne olsun
Ayyy daha ne olsun maşallah bebişime kimi andırıyor
Allahım cinsiyetleri de belli maşallah onlara sağlıkla büyüsünler inşallah
Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruz amin hepimizinkiler inşallah
Oyyy ne çok konuştunuz hepsini de okudum
Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin
Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor
Gerçekten bazı şeyleri seviyorlar. Nutella dondurma muz

Onları ben de seviyorum örtmenim

Kuzu mayısın 17 sinde bitiyo yasak.
Ben 15-20 arası tahmini transfer olucam işte ne yapıcam pek bilemedim gebe olunca işten çıkaramıcaklarını biliyorum aslında ama benm hiç çalışma düşüncem yok bu durumda nasl ilerler bu süreç bilemiyorum gebe olan da 9 ay boyunca izin durumu oluyormu onuda bilemedim

Zahmet olacak

Yaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canım

Ben pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyu

Yeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu için ne kadar düşkünsün maşallah

İlaci okuduysan korunma oneriyorlar ilactan 7 gun sonra normal iliski yaziyordu canim
Ama ben dun kadin dogumcuya gittimde bunu hic sorun etmeedi.
okudum ama dediğin gibi 7 gün sonra demiş benimde zaten yumurtlama v.s dersek covidden 3 hafta geçmiş olacak. Neyse inşallah sağlıklı bi şekilde bende anne olurum

bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaa konuşmam ama halı kaldırtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…