- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.761
Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçiaşkım benim aklıma geldi içim kaynadı
Cuma uzak yabugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır
İnşallah görelim o günleri canım benim
Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz
Daha aşık olcan bana
Ayyy daha ne olsunOhh benim icinde gecerli kusum. Zaten gidip oglusumu gormusum. Alttan bi gulumsemesini de yakalamisiz daha ne olsun
Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruzAllahım cinsiyetleri de belli maşallah onlara sağlıkla büyüsünler inşallah
Oyyy ne çok konuştunuz hepsini de okudum
Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor@shlls ve @MelodiminEsi nerelerde ?
Gerçekten bazı şeyleri seviyorlar. Nutella dondurma muz
Kuzu mayısın 17 sinde bitiyo yasak.Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorumbu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur
Günaydın bebişimiş yerini bilemediğimden bahane de uyduramıyorum
A ah çok mu zekiymiş o müdür. Sakın öyle birşey yapma. Tüp ile birlikte inşallah gebe kalırsan çıkaramazlar da seni. En kötü durumda tazminatını alırsın
Senden gıymatlı mı kız çek gitsin, ektiririz
Zahmet olacakYarım saattir halıları kaldırıyorum afaganlar bastı bana. Ama oturma odasındaki halım koltukların altına giriyor, yatak odasında da yolluklardan biri şifonyerin altına giriyor. Kaldıramam onları eşim gelince kaldırsın
Müge anlı olmasa napcaktık bilmemNapim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz
13.14 haftalardaki ultrasonda taklalar atıyordu çok hareketliydi şimdi durulduAllahım nazlı şeysağlığı yerinde olsun da yakındır hareketleri de
Yaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canımYarım saattir halıları kaldırıyorum afaganlar bastı bana. Ama oturma odasındaki halım koltukların altına giriyor, yatak odasında da yolluklardan biri şifonyerin altına giriyor. Kaldıramam onları eşim gelince kaldırsın
Ben pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyuAyyy daha ne olsunmaşallah bebişime kimi andırıyor
Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruzamin hepimizinkiler inşallah
Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin
Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor
Onları ben de seviyorum örtmenim
Yeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu içinYa aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçiaşkım benim aklıma geldi içim kaynadı
Cuma uzak yabugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır
İnşallah görelim o günleri canım benim
Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz
Daha aşık olcan bana
Nazını sevsinler13.14 haftalardaki ultrasonda taklalar atıyordu çok hareketliydi şimdi duruldutam nazlı oldu
Özel hastanede mi cektireceksinizBende yarın cektircem anestezi olmayacak bakalim nolcak
okudum ama dediğin gibi 7 gün sonra demiş benimde zaten yumurtlama v.s dersek covidden 3 hafta geçmiş olacak. Neyse inşallah sağlıklı bi şekilde bende anne olurumİlaci okuduysan korunma oneriyorlar ilactan 7 gun sonra normal iliski yaziyordu canim
Ama ben dun kadin dogumcuya gittimde bunu hic sorun etmeedi.
sana dondurma stogu yapsınlarrrbende dondurma yiyince hareket bol
kızzz bir çekmeden gidiyor mu hepsiiiSenden gıymatlı mı kız çek gitsin, ektiririz
bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaaYarım saattir halıları kaldırıyorum afaganlar bastı bana. Ama oturma odasındaki halım koltukların altına giriyor, yatak odasında da yolluklardan biri şifonyerin altına giriyor. Kaldıramam onları eşim gelince kaldırsın
slm söyle bzdenSosyallesmeye geldim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?