- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.781
Günaydın canımSelaamm kizlar günaydınnasıl gidiyo bakamadım çok kaç gündür yoğunluk çoktu. Tüp Bebek raporu için evrakları toparliyorum yarın son teste giriyorum. bakalım hayırlısı
Kahvaltı hazırlıyorum kuzuşum sen napıyosunnapıosn bebişim nasılsn
ohh ellerine ssaglık afyt olsun bbgm bnde işe geldm işteee rutin işlerrle meşgulummmmGünaydın canımherşey yolunda. Raporun çıkmak üzere demek hangi test kaldı
Kahvaltı hazırlıyorum kuzuşum sen napıyosun
Birikmiş değil mi? Aman çok yorma kendini. Birşeyler yedin mi,miden nasıl bugün?ohh ellerine ssaglık afyt olsun bbgm bnde işe geldm işteee rutin işlerrle meşgulummmm
Rapor için yarın tüm evrakları teslim ediyorum hiatereskopi ye giriyorum sonra doktorun vereceği tarihi bekliyorum.Günaydın canımherşey yolunda. Raporun çıkmak üzere demek hangi test kaldı
evet bbgm birikmiş 3 gün olunca tatil illa ki zor oluyo pazrtesi günleri.. bugün kabine toplantısı varmış yne yasak gelecekmiş glba bu sfer 2 hafta konuşuluyor 9 gün degl..Birikmiş değil mi? Aman çok yorma kendini. Birşeyler yedin mi,miden nasıl bugün?
Tüpte sayı önemli değil canım. 1 milyon bile olsa içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar olacakRapor için yarın tüm evrakları teslim ediyorum hiatereskopi ye giriyorum sonra doktorun vereceği tarihi bekliyorum.Ama eşimin testleri iyi değil sayı çok az beni endişelendiriyo bu durum
Yiyorum yavaş yavaşevet bbgm birikmiş 3 gün olunca tatil illa ki zor oluyo pazrtesi günleri.. bugün kabine toplantısı varmış yne yasak gelecekmiş glba bu sfer 2 hafta konuşuluyor 9 gün degl..
yedm kuzum hemde saat 7 olmamıştı midem açlıktan kazınıyorduu1bardak süt 1 tane yumrta 1 tane salatalık 1 dilim ekmek labne peyniri 1 adet kuru kayısı 3 tane badem gömdüm sen yedn mi bbgm
Selam canım paylaşımın için teşekkürlerDua Zinciri Oluşturalım 🌸
Herkese Selamün Aleyküm 🌸 Bu mübarek Ramazan ayında ibadetlerimizin yanı sıra dua kardeşliği yapmanın ne kadar faziletli olduğunu hepimiz biliyoruzdur. Bunun için hamile kalamayan arkadaşlarım ve kendim için Allah rızası için Enbiya Suresinin son sayfasını 70 kişi bir defa olmak üzere Ramazan-ı...www.kadinlarkulubu.com
MerhabaHamile kalmak isteyen ve hamile kalamayan arkadaşlarım açtığım başlıkta dua zinciri başlatıyoruz gelmek istermisiniz
Teşekkür ederim canım
Millet tese ile 2 adet sperm ile hamile kalıyor. Yeter Allahın izniyle sen umudunu yitirme Rabbim ol derse neler olmazTeşekkür ederim canımYarın sabah kuzum bakalım bu t şekil olayına bı bakacağını söylemişti. Ya bizim sperm yıkama sonrası 600 bin kalmış morfoloji bakilamamis bile sayı az olduğu için umarım yeterlidir
ohhhhh misssss bbgmmm süperrr yap yap vallahi bnde iç işlerimi bitirmeyi planlıyorum yasak olursa yasak sonrası da kadın alırım iyi olurYiyorum yavaş yavaşoyalana oyalana.
Ben de o kararı bekliyorum. Balkon duvarım yarım kalmıştı eğer yasak çıkarsa kocamla onu yaparız, aktivite olur bize. Annemden de alet kutumu alayım, kendime takılar yapacağım bi milyon boncuğum var takı tasarımını epeydir yapmıyordum yoksa evde baygınlık geçiririm. Taşlı tuşlu babetler sandaletler aldı m onlara göre yapıp takacam
İnşallah kuzum valla yine sıkıntı yaptım galibaMillet tese ile 2 adet sperm ile hamile kalıyor. Yeter Allahın izniyle sen umudunu yitirme Rabbim ol derse neler olmaz
Nasılsın canımGunaydinnn
Valla ben epey süredir kendime yazlık ayakkabı almıyordum. Giymiyordum ki.. sürekli işteyim, yaz aylarında hep organizasyonlarım vardı. Şimdi evdeyim diye bol bol giyerim. Bir sürü terlik yığmışım, eşimin giymedikleri filan vardı hepsini attım vestiyeri temizlerken, doğum günü sebebiyle hediye almak isteyenlere de bana şunu al bunu al dedimohhhhh misssss bbgmmm süperrr yap yap vallahi bnde iç işlerimi bitirmeyi planlıyorum yasak olursa yasak sonrası da kadın alırım iyi olurbnm geçen seneden bi dünya yığdığım sandelet ve babetim var bu sene almıcam cnkü dolapta koyack yerim yok
Canım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriyeİnşallah kuzum valla yine sıkıntı yaptım galibagoguslerimde kaşıntı gibi ağrılar var iki gündür yine stres yaptım prolaktin yükseldi geri sanırım eşimde çok stres yaptı sayı için ilaç takviye bisryde yazmadı bilemedim valla nasıl olacak
Sende sadece hiteroskopi varmisTeşekkür ederim canımYarın sabah kuzum bakalım bu t şekil olayına bı bakacağını söylemişti. Ya bizim sperm yıkama sonrası 600 bin kalmış morfoloji bakilamamis bile sayı az olduğu için umarım yeterlidir
Günaydın halloş ameliyat heyecanı sardı mıGunaydinnn
Güno bebişim seni bu saatte görünce buralarda çok duygulandımGünaydınlarrrr efenimmm. Köyden geldik, duş aldım. Birazdan işe gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?