- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.801
Gerek yokki bayılacağını anlayacak mısın sanıyorsunSende sadece hiteroskopi varmis
Bende perde gorunumu yarim
Rahim sekil bozuklugu
Tuplere yakin 2 adet kist
Ben öleyim stresteenn
Ferah tut icinii ben dicem azcik sakinlestirici neyin takin
İyimm canimm ise gidiyorummsennNasılsın canım
Rahim filminden de igne deedi kafana dikkat et dedi küt gittimGerek yokki bayılacağını anlayacak mısın sanıyorsun
iyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalıkValla ben epey süredir kendime yazlık ayakkabı almıyordum. Giymiyordum ki.. sürekli işteyim, yaz aylarında hep organizasyonlarım vardı. Şimdi evdeyim diye bol bol giyerim. Bir sürü terlik yığmışım, eşimin giymedikleri filan vardı hepsini attım vestiyeri temizlerken, doğum günü sebebiyle hediye almak isteyenlere de bana şunu al bunu al dedim
Canım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriye
shtler olsun canımmGünaydınlarrrr efenimmm. Köyden geldik, duş aldım. Birazdan işe gideceğim
biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiiiSende sadece hiteroskopi varmis
Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn
Geçmiş olsun canımSende sadece hiteroskopi varmis
Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn
Suanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaashtler olsun canımm
biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii
Ah kıyamam üzülme senGünaydın halloş ameliyat heyecanı sardı mı
Güno bebişim seni bu saatte görünce buralarda çok duygulandımsıhhatler olsun bebişim
Sağol canım benimshtler olsun canımm
biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii
Kafaya Bir sey olmadı di miRahim filminden de igne deedi kafana dikkat et dedi küt gittim
Ellerine sağlık canım benimiyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalık
Demet ve Alişan da ismail yk varshtler olsun canımm
yok yok atmzzzz biz neler atlattık bunu mu atlatmıcaz hemm bebişee bi tık daha çok yaklaşıyorsunSuanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa
www. bomba bombaaa bir güzell bekler burdaaaa o dudaklar bal yanaklarrrrKafaya Bir sey olmadı di mi
Ellerine sağlık canım benim
Demet ve Alişan da ismail yk var
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadeceSuanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa
Haklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belkiCanım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriye
bari öleceksek tok ölelim aç gitti demesinler
14 bin verince atesli meyve fln bekleerim
Ben 1 hafta aç gezerim, orda yemek yiyeceğim diye14 bin verince atesli meyve fln bekleerim
www. bomba bombaaa bir güzell bekler burdaaaa o dudaklar bal yanaklarrrr
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadeceözellerde ilgi iyi olur zaten. Ben üniversitede opudan çıktım eşime dediler meyve suyu al özellerde kahvaltı vs veriyorlarmış duyduğuma göre
Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artıkHaklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belki
Kesin bilgi nisam yayalım
Aynen öyle,tokluk önemlibari öleceksek tok ölelim aç gitti demesinler
Bizim adam da yesinBirden webcam ini açtıııııı
Opudan sonra verdiler acıbademde bana canım ama eşimle ikimiz yedik tabak boldu valla
Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık
Kesin bilgi nisam yayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?