Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende sadece hiteroskopi varmis
Bende perde gorunumu yarim
Rahim sekil bozuklugu
Tuplere yakin 2 adet kist
Ben öleyim stresteenn
Ferah tut icinii ben dicem azcik sakinlestirici neyin takin
Gerek yokki bayılacağını anlayacak mısın sanıyorsun

iyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalık

Günaydınlarrrr efenimmm. Köyden geldik, duş aldım. Birazdan işe gideceğim
shtler olsun canımm
Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn
biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii

Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn
Geçmiş olsun canım valla bende de şekil bozuklugu var ama ne derece bilmiyoruz onun için hiatereskopi yapıyor aman ben ettim sen etme stres yapma.

Rahim filminden de igne deedi kafana dikkat et dedi küt gittim
Kafaya Bir sey olmadı di mi
iyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalık
Ellerine sağlık canım benim
shtler olsun canımm

biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii
Demet ve Alişan da ismail yk var

Suanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadece özellerde ilgi iyi olur zaten. Ben üniversitede opudan çıktım eşime dediler meyve suyu al özellerde kahvaltı vs veriyorlarmış duyduğuma göre

Canım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriye
Haklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belki

www. bomba bombaaa bir güzell bekler burdaaaa o dudaklar bal yanaklarrrr
Birden webcam ini açtıııııı
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadece özellerde ilgi iyi olur zaten. Ben üniversitede opudan çıktım eşime dediler meyve suyu al özellerde kahvaltı vs veriyorlarmış duyduğuma göre
Opudan sonra verdiler acıbademde bana canım ama eşimle ikimiz yedik tabak boldu valla
Haklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belki
Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık
Kız LaRisaCca simgoş kesin yemek veriyorlar değil mi sonuçta o kadar para vireceğiz
Kesin bilgi nisam yayalım

Bizim adam da yesin sanırım sabah Eds cezası yedik, yaslarda enişten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…