- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.821
Hahahah bu önemlibari öleceksek tok ölelim aç gitti demesinler
Kız histeroskopi den sonra da medline da yiyecek verdiler14 bin verince atesli meyve fln bekleerim
Kız verdikleri kahvaltı tabağı kebap filan değil çok aç kalmayınBen 1 hafta aç gezerim, orda yemek yiyeceğim diye
Eds lerin aktif olduğunu bile bile yediyseBizim adam da yesinsanırım sabah Eds cezası yedik, yaslarda enişten
Adanaya gelip de kebap yerine kahvaltı tabağı demekHahahah bu önemli
Kız histeroskopi den sonra da medline da yiyecek verdilerhem de 4 bine
Kız verdikleri kahvaltı tabağı kebap filan değil çok aç kalmayın
He basireti bağlandıEds lerin aktif olduğunu bile bile yediysehiç sızlanmasın
enişte senii ne hallere düşürdü yavrmm bnmmBen 1 hafta aç gezerim, orda yemek yiyeceğim diye
banada verdiler ekmek arası sandvç meyve suyu su ve meyveBirden webcam ini açtıııııı
Opudan sonra verdiler acıbademde bana canım ama eşimle ikimiz yedik tabak boldu valla
Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık
Kesin bilgi nisam yayalım
HahahaAdanaya gelip de kebap yerine kahvaltı tabağı demek
HahahahHe basireti bağlandıEds ye girdik mi dedim he dedi, sonra unuttu, bas gaza yavrum bas gaza, kim tutar seni bas gazaaa oldu
banada verdiler ekmek arası sandvç meyve suyu su ve meyvebnmki ucuz yollu
Merhaba canım. evet raporum çıktı çok şükür :) perşembe günü dosya doldurmak için gideceğim. bat günüm ayın 10'unda. o zaman da tedaviye başlayacağız inşallahnur1134 canım senin tüp raporun çıktı mı
bende bu 3 günlük tatilde her yeri kaldırdım. bir dahaki ay tüp bebek yaptıracağım için belki o zaman yapamam dedim bir umut işteValla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamam
Ayyybak gördün mü canım. Çok tecrübe ettik bunları sen bize güven
Ohhh antikorluyum diyorsun
Adam sevse dert sevmese dert napsın bu adam sana
Afiyet olsun kızlar
Napayım canım napayım gel sen yap
Valla seve seve yapmak zorundayımağırlaşınca yapamam bunları
Canım benim çok sevindim sağlıklı günlerde kalın inşallaheşin 3 ay seninle mi kalacak? Dana yardımcı olur yükünü alır biraz
İnşallah kuzumşansın bol olsun
Evet kuzum hamd olsun gönlümüze göre oldu. Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
YaaaaaMerhaba canım. evet raporum çıktı çok şükür :) perşembe günü dosya doldurmak için gideceğim. bat günüm ayın 10'unda. o zaman da tedaviye başlayacağız inşallah
Harika yapmışsın canım. Gebelikte yapmak zor olur, insan nefes nefese kalıyor eski enerjim yokbende bu 3 günlük tatilde her yeri kaldırdım. bir dahaki ay tüp bebek yaptıracağım için belki o zaman yapamam dedim bir umut işte
valla eşimin her zamanki halleri. bir gün iyiyse bir gün tanıyamıyorum adamı. çok fevri davranıyor, evliliğin pek de farkında değil. aileden gelen bir durum diye düşünüyorum. görümcem de aynı şekilde eşine karşı sevgisi saygısı yok. varsa yoksa annesi, eşim. dua ediyorum onun için. sakin kalmaya çalışıyorumYaaaaaniye söylemiyorsunnnn
Çok heyecanlandırdın beni
İnşallah tedavin başarıyla geçecek muradına kavuşacaksın. Eşin ne diyor? Biraz olsun motive oldu mu? Durumları düzeltebildiniz mi biraz
Rabbim kalbine ferahlık versin selamete çıksrsın inşallah. Ama tüp bebek işini destekliyor o da çocuk istiyor değil mivalla eşimin her zamanki halleri. bir gün iyiyse bir gün tanıyamıyorum adamı. çok fevri davranıyor, evliliğin pek de farkında değil. aileden gelen bir durum diye düşünüyorum. görümcem de aynı şekilde eşine karşı sevgisi saygısı yok. varsa yoksa annesi, eşim. dua ediyorum onun için. sakin kalmaya çalışıyorum
eşim çocukları çok seviyorum ondan yana sorun yok zaten çocuk istiyor en başından beri. tüp bebeğe sıcak bakmıyordu sadece aşılama yaptırırız falan diyordu. şimdi de ne zaman hastaneye gitsek dönüşte mutlaka kavga çıkıyor. işte erkekler kadınlar kadar sabırlı olamıyor ne yazık ki. defalarca konuştum. bak bu ilaçları iğneleri kullanmak kolay değil insan psikolojik olarak yoruluyor dedim. üzerine bir de görümcem bizim gittiğimiz hastaneye gidecekmiş hamile ya. ben seni götürürüm abla annemin gelmesine gerek yok diyor. yani bir kıyaslama yaptığımda kendimi çok değersiz hissediyorum.Rabbim kalbine ferahlık versin selamete çıksrsın inşallah. Ama tüp bebek işini destekliyor o da çocuk istiyor değil mi
Eşin bunu neden yapıyor gerçekten anlamıyorumeşim çocukları çok seviyorum ondan yana sorun yok zaten çocuk istiyor en başından beri. tüp bebeğe sıcak bakmıyordu sadece aşılama yaptırırız falan diyordu. şimdi de ne zaman hastaneye gitsek dönüşte mutlaka kavga çıkıyor. işte erkekler kadınlar kadar sabırlı olamıyor ne yazık ki. defalarca konuştum. bak bu ilaçları iğneleri kullanmak kolay değil insan psikolojik olarak yoruluyor dedim. üzerine bir de görümcem bizim gittiğimiz hastaneye gidecekmiş hamile ya. ben seni götürürüm abla annemin gelmesine gerek yok diyor. yani bir kıyaslama yaptığımda kendimi çok değersiz hissediyorum.
o da dışarıdan beni destekliyor gibi görünüyor ama içini bilemem ki. geçen gün eşimin olmadığı bir yerde bana diyor ki ben onları hareketli büyüttüm sen evin içinde hareketsiz büyümüşsün o yüzden yumurtalarının sayısı az olmuş olabilir diyor. üstelik ben ona böyle bir şey söylememişken. eşime sordum ben söylemedim sen söylemişsindir diyor. cahil insanlar uğraşmak istemiyorum en nihayetinde ne desem o da oğlunu haklı görecek. bebek olunca düzelir diye düşünmüyorum ama çocuğumu o doğrultuda yetiştirmek istiyorum. mesela kayınvalidem diyor ki çocuk olunca işten çıkmak falan yok ben bakarım diyor. görümcem diyor ki benimki birkaç aylık olmuş olur ben sana yardım ederim diyor. yani ben kimsesiz değilim ki benim de annem var. belki ben annemin gelmesini bana bakmasını istiyorum. ailemle zaten araları bozuk. eşim aileme sevgi göstermemi bile kıskanıyor ama kendisi sürekli olarak telefonda konuşuyor evlerimiz çok yakın zaten görüşüyor ediyor. bende özledim diye ağlayınca sanki kırk yıldır görüşmüyorsun diyor. ailem biraz uzakta oturuyor.Eşin bunu neden yapıyor gerçekten anlamıyorumama ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Kv n ile bu durumu görüştün mü? Madem sadece onları dinliyormuş. Olaya bir el atar belki. Sonuçta sana da yazık bak anne olma mücadelesindesin. Bebek olunca düzelir diye mi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?