Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olumlu düşün canım inşallah bulamamıştır yine kendini rahatlatmak istersen bi test yaptır istersen iyiyim bende canım çarşambayı bekliyorum çarşamba inşallah göreceğiz bi aksilik çıkmazsa
Bir süre sonra yaptırmayı düşünüyorum kuzum
Hadi sağlıcakla görün inşallah canım benim

Kendimi çok fazla dinliyorum kuzum o yüzden psikolojik olarak bulaştı mı acaba diyorum sürekli inşallah havalardandır bir 10 gün daha ve hasta olarak kaldıramayacağım

Tansiyon falan yazınca korktum kız gebelikte malum önemli dikkat et kendine neden öyle oldun ki acaba

Bugün yapmadım temizlik yarın ilaçlatalım artık derin bir temizlik görünüyor ufukta bahar temizliği olmuş olacak bir yandan da

Zaten sırf o sebepten her dediğine susup oturduk ya
Bizde de aynı, terste çıkamıyorum el mahkum diye alttan alttan laf vura vura sürekli ima ediyorum istediğimi ama yemiyor çift embriyo meselesini hele ki ama sonunda ikna ettim

Ohh çok şükürr gelmiş geçmiş olsun canım benim
Valla ben bugn pek iyi deglm midem den dolayı bbgm sürekli yataktayım çıkmadım hiç yuvarlanıyorum sürekli
Allah razı olsun kuzum benim

Ay bugün bir girdim ikinizde rahatsızsınız noldu böyle senin mide larinin tansiyonu

Olumlu düşün canım inşallah bulamamıştır yine kendini rahatlatmak istersen bi test yaptır istersen iyiyim bende canım çarşambayı bekliyorum çarşamba inşallah göreceğiz bi aksilik çıkmazsa
Kuzumm kese görene kadar tekrarlıyor musun bhcg yi yoksa 2 defa yapıp bıraktın mı

Kuzuş aslında karıştırmadm ama kuru fasulye mantı ve humus sanırım bnde bomba etkisi yaptı 3 de gazlı şişiriici cnkü

Canım yorgunluktan olmuştur o gün uykusuz kaldım ama şuan gayet iyiyim çok şükür
Temizlikten kaçış yokkk hiç bitmiyor hiçççç
Bizde de aynı, terste çıkamıyorum el mahkum diye alttan alttan laf vura vura sürekli ima ediyorum istediğimi ama yemiyor çift embriyo meselesini hele ki ama sonunda ikna ettim
Çift embriyo önemli
Canım haklılığınız varsa herşeye ısrar edin
Kızlar bişey dicem şimdi gece 12 den sonra ilişki oluyor ya onu mesela bugün oldu desek 25 i olarak mı oldu diye yazayım takvime 26 sı olarak mı?
Canım ben öyle olduğunda 25 i olarak sayıyorum
Günaydın dın dın dın
Günaydın bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…