Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
edaecoo kalkıp mutfak dolabını temizleyeyim diyorum ama hiç enerjim yok
Sakin ol champs ben de haftasonu dolap temizleyeyim dedim en üst raftan borcam falan kaydı üstüme düştü
Sabah hematolojiye gittim sonunda.. tüp bebek tedavilerinde progesteron kanı koyulaştırıyormuş doktorun kan sulandırıcı verebilir dedi. Asprin sordum ikisi farklı mekanizmalar işe yaramaz dedi. Düşüklerin çok da ilgisi yok bunlarla falan dedi hatta bana düşük yapanlar geliyor ben tahlil yaptırmıyorum dedi genlerden bi şey faktör 5 önemliymiş bende heterozigot o gen o yüzden çok sorun değil dedi.
Hem bu genler içinde önemli olanlar var hem bu testi yaptırmıyor hastalara... gerçekten ben bu doktorları anlamıyorum artık sonuç olarak kan sulandırıcı çok gerekli değil, doktorun verebilir dedi ama doktor vermiyor galiba başka dr a gidicem. Hatta genetik testlere de gerek yok dedi. Kan yayma yapıldı onun sonucunu bekliyorum

Faktör 2 ve 5 heterozigot bile olsa çok önemli, ne demek sorun değil Bence de başka bir dr lazım

Faktör 2 ve 5 heterozigot bile olsa çok önemli, ne demek sorun değil Bence de başka bir dr lazım
Kendi doktorum iğne vermiyor diye hematolojiye gittim o da işte hemen hemen aynı şeyleri söyledi.. sonuçta bu test olmadan bile iğne veriyor doktorlar başka doktoru ciddi düşünmeye başladım

Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık
İnşallah iyi olur ilk seferde sonuç alırız kalbim pıt pıt sizin cocuklara arkadaş olur
Ön tavsiyeleri alırım ama ne yiyelim ne içelim bu süreçte ne edelim varmı tavsiyen

Ayy canım benim senin de kafanı karıştırdım, özür diliyorum. Galiba sen haklısın.
Doktordan geliyorum şimdi, normalde gelecek regl de başlayacaktı Tüp bebek işlemleri.. ve güzel haberrr bu akşam başlıyorum iğnelerime

Canım belki regl olmamıssındır, ara kanama tarzı birşeydir? Çok az geldi 2 gün sürdü dedinya aklıma ara kanama geldi.
Evet canım benim öyleymiş sabah aradım Dr. umu olabilir normal dedi, 3. günüm reglim başlayacak mıyız tüpe dedim, gel bakalım dedi, gittim ultrasonla baktı evet dedi bugün başla :))) sağda ve solda antral foliküllerim varmış, şuan herşey normalmiş. Kan da aldılar. Ya nasip .. :))

Hayırlı olsun canım aklımdaydın, ilk denemede yavruna kavuş inşallah

Yok canım 2 defa yaptım onlar kese için randevu verdi sende durumlar ne canım
Adetimi bekliyorum 2 gün kaldı heyecan dorukta hiç adet olacağıma sevineceğim aklıma gelmezdi
Canımcım ben dış gebelik geçirdimya ondan sordum acaba kese görene kadar sürekli 2 günde bir tekrarlanıyormu diye senin süreç suan daha da heyecanlı kendimi senin yerine Koyunca kalbim pırpır ediyo Çarşambaya cook az kaldı nasıl geçiriyorsun günlerini

Kızlar hepinize selam ben yumurtam çatladı mı acaba diye düşünürken meğersem büyümemiş bile bugün 13. günüm muayeneden geldim şimdi yumurtam sadece 1 cm bu ay 3. Klomen tedavim doktorum ilacı yarım yarım 4 gün daha kullanmamı söyledi.. O kadar umutla gitmiştim ki çünkü geçen ay 13. Gün yumurtam 21 cm Di..klımrn kullanırken böyle Bi sorum olmadı daha önce

Ooo harika bir haber bu hadi hayırlı olsun senin için çok güzel bir şook olmuştur gelsin kaliteli yumurtalar

Bu eşinin ve ailesinin hareketleri bana travmatik hatıralarımı getiriyor senin için çok dua edeceğim güzel kalpli arkadaşım rabbim seni korusun rabbim senin arkanda olsun inşallah eşinin aklına kalbine merhamet iyi huy güzel ahlak aşk sevgi saygı düşürsün
He tabldotta 3-5 bişi serpili
Gotunde batan bisemi var
Kaşındırıyo gibi
ayyy bnmde yapmam lazım ama hemn yapmıcammm bnmde enerjm sıfır sıfır sıfır o yzdn seni gazlayamıyorumm
Sen ne demek istediğimi anlıyosun bak
Canım inşallah sende birşey yoktur Allah korusun . Ellerine sağlık güle güle kirlet
Seço alemsin ha .
Başka doktor da sana aynı şeyi söyledi hala sen daha çok biliyon sen başla şu tedavine zaten takipte başka doktorla yola devam edeceksin yazdırırsın sağlık ocağı bile yazıyor
Kızlar merhaba prowomen aldım ama erimiyo şişede çalkalamama rağmen hala erimedi üzerinde duruyo, birde 2 çeşit kullananlar hangisini kullanıyorsunuz
Canım ben hiç kullanmadım erimeyen toz di mi
ödemem ki ödemem ki
Ödersen geri alamazsın allama
İnşallah iyi olur ilk seferde sonuç alırız kalbim pıt pıt sizin cocuklara arkadaş olur
Ön tavsiyeleri alırım ama ne yiyelim ne içelim bu süreçte ne edelim varmı tavsiyen
Kuzum aminnnn
Benim dr hiçbirşey yasaklamadı herşey serbestti ben sadeve d vitamini ve folik asiti önceden aldım doktora söylemeden. O kadar iğnelere başlayınca rutin ile ilgili yine bolca konuşuruz
Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey de sakin mutlu stressiz yaşadım
Yaaaaaaa günün 2. Güzel haberi senden geldi bak
Maşallah tek denemede olsun kucağın dolsun inşallah
Hergğn yürüyüş yap muhakkak kan dolaşımı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…