- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.861
Canim hayirli olsun insallah bebisine kavusursunAh canım ben,m çok teşekkür ediyorum, heyecanlıyım.. cuma ultrasonda bakacak bir daha haftaya pzt ve çrş toplama olacak haber verecekler...
Canım benim selamlarKızlar hepinize selamben yumurtam çatladı mı acaba diye düşünürken meğersem büyümemiş bile bugün 13. günüm muayeneden geldim şimdi yumurtam sadece 1 cm bu ay 3. Klomen tedavim doktorum ilacı yarım yarım 4 gün daha kullanmamı söyledi.. O kadar umutla gitmiştim ki çünkü geçen ay 13. Gün yumurtam 21 cm Di..klımrn kullanırken böyle Bi sorum olmadı daha önce
Canım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş.Bu eşinin ve ailesinin hareketleri bana travmatik hatıralarımı getiriyorsenin için çok dua edeceğim güzel kalpli arkadaşım rabbim seni korusun rabbim senin arkanda olsun inşallah eşinin aklına kalbine merhamet iyi huy güzel ahlak aşk sevgi saygı düşürsün
He tabldotta 3-5 bişi serpili
Kaşındırıyo gibi
Sen ne demek istediğimi anlıyosun bak
Canım inşallah sende birşey yokturAllah korusun . Ellerine sağlık güle güle kirlet
Seço alemsin ha .
Başka doktor da sana aynı şeyi söyledi hala sen daha çok biliyonsen başla şu tedavine zaten takipte başka doktorla yola devam edeceksin yazdırırsın sağlık ocağı bile yazıyor
Canım ben hiç kullanmadımerimeyen toz di mi
Ödersen geri alamazsın allama
Kuzum aminnnn
Benim dr hiçbirşey yasaklamadı herşey serbestti ben sadeve d vitamini ve folik asiti önceden aldım doktora söylemeden. O kadariğnelere başlayınca rutin ile ilgili yine bolca konuşuruz
Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey desakin mutlu stressiz yaşadım
Yaaaaaaagünün 2. Güzel haberi senden geldi bak
Maşallahtek denemede olsun kucağın dolsun inşallah
Hergğn yürüyüş yap muhakkak kan dolaşımı önemli
Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutmaCanım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş.
Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutmaCanım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş.
Ayyyyyy varan 3KIzlar kalp atisi duydum şükür Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin❤
Amin cnm insallah tum kardeslerime bu duyguyu yasatsin Rabbim tez vakitteAyyyyyy varan 3
Yok mu arttırannnnnnnnnAllah esirgesin yavrucağı minnoş anne
Cuma günü bebeğim bizim buluşmamızAmin cnm insallah tum kardeslerime bu duyguyu yasatsin Rabbim tez vakitte❤2 hafta sonra gdcgm tekrar senin ne zmn kontrol
Ay bisi kalmamis bebislerle randevun var insallahCuma günü bebeğim bizim buluşmamızheyecanla bekliyorum randevu günlerimi
Allah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutma
O zaman doktorun ellerine bıraktım kendimi gittiKuzum aminnnn
Benim dr hiçbirşey yasaklamadı herşey serbestti ben sadeve d vitamini ve folik asiti önceden aldım doktora söylemeden. O kadariğnelere başlayınca rutin ile ilgili yine bolca konuşuruz
Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey desakin mutlu stressiz yaşadım
Hayirli haberlerini bekliyoruz bu ay canim insallahh❤Selam kızlar
CanımLaRisaCca nasılsın? 4. Kez çatlama iğnemi olacağım bugün oruçlu olunca evde kendim yapayım dedim dualarınızı bekliyorum galiba benim yumurtalar geç büyüyor adetten sonra 18. Gün yeni büyümüş
Sağol canım seninde hayırlı olsunHayirli haberlerini bekliyoruz bu ay canim insallahh❤
Aynen kuzum heyecanla bekliyorum inşallahAy bisi kalmamis bebislerle randevun var insallah❤❤
Allah razı olsun canımAllah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.
Bak ne güzel bunları hatırlaman düşünmenO zaman doktorun ellerine bıraktım kendimi gittinasip gerisi artık hücrelerimiz ne cevap verir tedaviye bakalım strese hayır.
Dönüp bakıyorum dünden beri laricim ne olursa olsun kocamla çok çok güzel zamanlar gecirmisim. Ne bilim bı duygulandım birlikte buyumusuz gibi. Çok güzel zamanlarda yan yana durmusuz zorluklarinida aşarız ne diyelim. Olmadı iki edi büdü yaşar gideriz needelim
Ayyy sütlacım benim tatlımSelam kızlar
CanımLaRisaCca nasılsın? 4. Kez çatlama iğnemi olacağım bugün oruçlu olunca evde kendim yapayım dedim dualarınızı bekliyorum galiba benim yumurtalar geç büyüyor adetten sonra 18. Gün yeni büyümüş
Gerçekten şok gelişmeler ya...sabahtan beri bir telefon trafiği evden nasıl çıktım gazladım kliniğeOoo harika bir haber buhadi hayırlı olsun senin için çok güzel bir şook olmuştur gelsin kaliteli yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?