Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim selamlar
Yumurtalar milimle ölçülüyor kuzucum cm değil. Nasıl 1 mm bile olmamış olur. Bu tedavide İlk gittiğinde bundan daha büyük ölçüde yumurtan ölçülmüşmüydü yoksa ilk kontrol mü? Bence yumurtan çatlamış ve artık kullanmaya devam etmenin anlamı yok4 günde 1 mm den en az 17 mm ye gelmesi mümkün değil tedavi iptal. Dr unun devam et demesi çok anlamsız

Canım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş.

Canım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş.
Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutma

Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutma

Allah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.

O zaman doktorun ellerine bıraktım kendimi gitti nasip gerisi artık hücrelerimiz ne cevap verir tedaviye bakalım strese hayır.
Dönüp bakıyorum dünden beri laricim ne olursa olsun kocamla çok çok güzel zamanlar gecirmisim. Ne bilim bı duygulandım birlikte buyumusuz gibi. Çok güzel zamanlarda yan yana durmusuz zorluklarinida aşarız ne diyelim. Olmadı iki edi büdü yaşar gideriz needelim

Hayirli haberlerini bekliyoruz bu ay canim insallahh❤

Ay bisi kalmamis bebislerle randevun var insallah❤❤
Aynen kuzum heyecanla bekliyorum inşallah
Allah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.
Allah razı olsun canım
Bak ne güzel bunları hatırlaman düşünmen merak etme inşallah bebişin gelecek yeterki sen inancını kaybetme kuzucum ben gönülden inanıyorum
Ayyy sütlacım benim tatlım
İyiyim sen nasılsın
Rabbim orucunu kabul etsin hayatım.
Bu ramazan yüzü hürmetine rabbim bu tedavinle bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah
Olsun 18. Gün olsun nihayetinde büyümüş kaliteli olsun döllenip gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…