Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyyyy hadi gelsin beklenen annnn bi an önceeeee

hadiii mucizennn bu ay yüzü suyu hürmetine sana gelsin balımmm

Yok canım bana 2 kez yaptırdı edaecoo ve LaRisaCca ya nasıl yaptırdılar acaba belki herkesin değişir kimi keseye kadar yaptırır belki adetin inşallah gelir canım hemen başlarsın bu sürece valla sorma baya heyecanlıyım biraz korkum var görecek miyiz keseyi nasıl iyi mi bi sorun olacak mı diye merakla bekliyorum bana kalsa bugün gidecektim ama eşim bekleyelim dedi doktorda çarşamba doluymuş buarada aradan gircem inşallah

Kızlar sonucum çıkmış PROLAKTİN 159dan 18e düşmüş kaç gündür kasık agrim vardı yumurtan gelişiyor dedi
Varan 4 edaecoo kız ne mübarek pazartesi Allah esirgesin maşallah kuzucum çok sevindim gözümüz aydın bak herşey nasıl da yoluna giriyor bin şükür
Eveet teyzesi çok şükür 7.2 mm dedi doktor çok heyecanlıyım ultrason resmi elimde uyumuşum ya
Ayyy teyzesi onu yerrrr Allah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi
Canım benim çok teşekkür ederim
Ne demek canım
Selam canım hiç meraklanma. 17-24 mm arasında çatlatma iğnesi vuruyoruz. 18 de vurmayıp ertesi gün vurduysan yumurtan 19-20 mm civarında olmuştur. İdeal boyuttur hiç merak etme. İnşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Aaa günaydın canım dersteydim ancak bakabildim nasılsın her şey yolunda mı?
Öğretmenim günaydın mı kaldı Allasen rabbim kolaylıklar versinnnn
Çok şükür şuan herşey yolunda rabbim böyle ilerletsin inşallah. Sen nasılsın?
evet canım tam erimiyo malesef bende kullandım bardağın kenarında kalıyo birazı.
ben içip tekrar bardağa biraz su koyup çalkalayıp kalanları da içtim öyle daha iyi oldu pek kalmadı bardakta
Yengoooo
Hahah
Yüreği güzel insan cansın teşekkür ederim
Cansın
Değerlendirmen harika olmuş canım çatlamışsa eğer kontrolsüz olarak yakalamış oldun mis gibi . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesterona bakması lazım canım.çatladıysa da sana söylemez ki sorumsuzluk onda olmuş olur çünkü hadi inşallah bu ay ki tedavinle gebe kalırsın.
aslında 27 ve 28 ini değerlendir dedi doktor
Nasıl rahat edeceksen kuzum
LaRisaCca simgooooooooliiiii varan 1 olup güzel haber neydiii bn mi kaçırdım
Dur seni etiketleyeyim
C Capanin Gururu Teyom a sorup gaza getirmek istemiyorum daha bay x ile işi var
yok canım. Kliniği aradım, doktorla görüşüp dönüş yapacaklar.
Bir daha ara canım nedir bu günlerdir yapılamayan geri dönüşün sebebi ya hu (gaza getirmeyecek olana bak )
Arkadaslar gecen çarşamba igne oldum sadece çarşamba ve perşembe ilişkiye girebildim sonra giremedim acaba tutmuş mudur
Canım endişe etme değerlendirmelerin yeterli inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzucum evet biz de 2 gün arayla kan verdik düzenli artış görüldüyse yeterli bu
İnşallahhh canım şu çarşamba olmak bilmiyordu
Zaten randevu tarihleri hiç gelmiyor heyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor

Ayy inşallah dediğin gibi olur miss gibi olur canım sen ve Halleycik 9. Gün yazdığımda çatlamış olabilir değerlendir dediniz ben de öyle düşündüm zaten değerlendirdim 1 gün arayla. Bilinçli olarak . Teşekkür ederim çok kısmet artık çatladıysada hayırlısı bakalım canım

Valla ders anlatmaktan elime telefonu ancak bir de üç gün tatildi mis gibi ondan sonra derse dönmek zor oldu ne yalan söyleyeyim arada kaçamak yapıp uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…