- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.901
ayyyyyy hadi gelsin beklenen annnn bi an önceeeeeAdetimi bekliyorum 2 gün kaldıheyecan dorukta hiç adet olacağıma sevineceğim aklıma gelmezdi
Canımcım ben dış gebelik geçirdimya ondan sordum acaba kese görene kadar sürekli 2 günde bir tekrarlanıyormu diyesenin süreç suan daha da heyecanlı kendimi senin yerine Koyunca kalbim pırpır ediyo Çarşambaya cook az kaldı nasıl geçiriyorsun günlerini
bizim her zmn dötümüzeee bsyler batıyo duramıyoruzzzAaaa gotunde batan bisi olan 2.kisi
ayyyyyyyyyy missssssssssssssssssssssss süperrrrrrrr çok çok sevndm cnm bnm saglıkla kucagına al inşallahKIzlar kalp atisi duydum şükür Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin❤
hadiii mucizennn bu ay yüzü suyu hürmetine sana gelsin balımmmSelam kızlar
CanımLaRisaCca nasılsın? 4. Kez çatlama iğnemi olacağım bugün oruçlu olunca evde kendim yapayım dedim dualarınızı bekliyorum galiba benim yumurtalar geç büyüyor adetten sonra 18. Gün yeni büyümüş
ayyyyyyyyyy hadii varannn 4 güzel haberi veren asyam olduuu misss gibi bir günnnnnKızlar sonucum çıkmış PROLAKTİN 159dan 18e düşmüş kaç gündür kasık agrim vardı yumurtan gelişiyor dedi
yok canım. Kliniği aradım, doktorla görüşüp dönüş yapacaklar.C Capanin Gururu Teyom haber yok mu teooo
Aynen canim ilaç kullandımAman diyim ben 39 a yükseldi diye yerlerde surundum.Naptın ilaçla mi düştü.
Aynen asko çok sevindim 159 dan 18e düşmesineayyyyyyyyyy hadii varannn 4 güzel haberi veren asyam olduuu misss gibi bir günnnnn
Teşekkür ederim kuzum benimayyyyyyyyyyyy süper haberr kuzuşş hadi rast gelsin işin gücün canımmmm
Yok canım bana 2 kez yaptırdıAdetimi bekliyorum 2 gün kaldıheyecan dorukta hiç adet olacağıma sevineceğim aklıma gelmezdi
Canımcım ben dış gebelik geçirdimya ondan sordum acaba kese görene kadar sürekli 2 günde bir tekrarlanıyormu diyesenin süreç suan daha da heyecanlı kendimi senin yerine Koyunca kalbim pırpır ediyo Çarşambaya cook az kaldı nasıl geçiriyorsun günlerini
Yaa çok iyi.. çok sevindim, gelsin yumişler :)))Kızlar sonucum çıkmış PROLAKTİN 159dan 18e düşmüş kaç gündür kasık agrim vardı yumurtan gelişiyor dedi
Yaaa canım gözün aydın hadi sağlıkla al kucağına inşallahKIzlar kalp atisi duydum şükür Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin❤
İnşallahhh canım
Sağol tatlım benimhadiii mucizennn bu ay yüzü suyu hürmetine sana gelsin balımmm
Varan 4Kızlar sonucum çıkmış PROLAKTİN 159dan 18e düşmüş kaç gündür kasık agrim vardı yumurtan gelişiyor dedi
Ayyy teyzesi onu yerrrrEveet teyzesi çok şükür 7.2 mm dedi doktor çok heyecanlıyım ultrason resmi elimde uyumuşum ya
Ne demek canımCanım benim çok teşekkür ederim
Selam canım hiç meraklanma. 17-24 mm arasında çatlatma iğnesi vuruyoruz. 18 de vurmayıp ertesi gün vurduysan yumurtan 19-20 mm civarında olmuştur. İdeal boyuttur hiç merak etme. İnşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursunkızlar merhabaa bu ay femara kullandım 12.gün 18mm di bitane yumurta büyümüş, doktor 13.gün gel ya da 13.gün akşam ovitrelle yapabilirsin dedi ben gidip baktıramadım 13.gün akşamına yaptım iğneyi sizce sakıncası olmuş mudur baktırmalı mıydım bi gün daha mı beklemeliydim valla kafam karıştı ne diyosunuz
Öğretmenim günaydın mı kaldı AllasenAaa günaydın canım dersteydim ancak bakabildimnasılsın her şey yolunda mı?
Yengooooevet canım tam erimiyo malesef bende kullandım bardağın kenarında kalıyo birazı.
ben içip tekrar bardağa biraz su koyup çalkalayıp kalanları da içtim öyle daha iyi oldu pek kalmadı bardakta
CansınHahah
Yüreği güzel insancansın teşekkür ederim
Değerlendirmen harika olmuş canımEvet mm Di canım yanlış yazmışımvalla canım ben hatta buraya yazmıştım sen de cevap verdin 9. Gün akıntı oldu ve belim ağrıdı bende çatladı mı acaba diye buradan fikir alma amacıyla yazdım 10.ve 12. Günü değerlendirdik her ihtimale karşı.. Bu tedavide klomende sonra ilk defa gidiyorum normalde 10. Gün giderdim ama cumaya denk geldi ve yasak vardı o gün doktorda pazartesi gel demişti. Bundan önceki 2 ay bu zamanlarda en az 20 mm yumurtam olurdu.. Doktor muayene etti ve daha 1 mm dedi ama rahim kalınlaşmış çok iyi dedi.. Çatlamış olsa görmez miydi acaba.. Çok iyi bir doktordur mesleğinde de aslında.. Ben de yumurta tembelliği var zaten o yüzden böyle olması beklenebilir bir durum dedi doktor
Nasıl rahat edeceksen kuzumaslında 27 ve 28 ini değerlendir dedi doktor
Dur seni etiketleyeyim
C Capanin Gururu Teyom a sorup gaza getirmek istemiyorumC Capanin Gururu Teyom haber yok mu teooo
Bir daha ara canım nedir bu günlerdir yapılamayan geri dönüşün sebebi ya hu (gaza getirmeyecek olana bakyok canım. Kliniği aradım, doktorla görüşüp dönüş yapacaklar.
Canım endişe etme değerlendirmelerin yeterli inşallah bu ay gebe kalırsınArkadaslar gecen çarşamba igne oldum sadece çarşamba ve perşembe ilişkiye girebildim sonra giremedim acaba tutmuş mudur
Kuzucum evet biz de 2 gün arayla kan verdik düzenli artış görüldüyse yeterli buYok canım bana 2 kez yaptırdıedaecoo ve LaRisaCca ya nasıl yaptırdılar acaba belki herkesin değişir kimi keseye kadar yaptırır belki adetin inşallah gelir canım hemen başlarsın bu sürece valla sorma baya heyecanlıyım biraz korkum var görecek miyiz keseyi nasıl iyi mi bi sorun olacak mı diye merakla bekliyorum bana kalsa bugün gidecektim ama eşim bekleyelim dedi doktorda çarşamba doluymuş buarada aradan gircem inşallah
Zaten randevu tarihleri hiç gelmiyorİnşallahhh canımşu çarşamba olmak bilmiyordu
Ayy inşallah dediğin gibi olur miss gibi olur canımVaran 4edaecoo kız ne mübarek pazartesi Allah esirgesin maşallah kuzucum çok sevindim gözümüz aydın bak herşey nasıl da yoluna giriyor bin şükür
Ayyy teyzesi onu yerrrrAllah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi
Ne demek canım
Selam canım hiç meraklanma. 17-24 mm arasında çatlatma iğnesi vuruyoruz. 18 de vurmayıp ertesi gün vurduysan yumurtan 19-20 mm civarında olmuştur. İdeal boyuttur hiç merak etme. İnşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Öğretmenim günaydın mı kaldı Allasenrabbim kolaylıklar versinnnn
Çok şükür şuan herşey yolunda rabbim böyle ilerletsin inşallah. Sen nasılsın?
Yengoooo
Cansın
Değerlendirmen harika olmuş canımçatlamışsa eğer kontrolsüz olarak yakalamış oldun mis gibi . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesterona bakması lazım canım.çatladıysa da sana söylemez ki sorumsuzluk onda olmuş olur çünkü hadi inşallah bu ay ki tedavinle gebe kalırsın.
Nasıl rahat edeceksen kuzum
Dur seni etiketleyeyim
C Capanin Gururu Teyom a sorup gaza getirmek istemiyorumdaha bay x ile işi var
Bir daha ara canım nedir bu günlerdir yapılamayan geri dönüşün sebebi ya hu (gaza getirmeyecek olana bak)
Canım endişe etme değerlendirmelerin yeterli inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzucum evet biz de 2 gün arayla kan verdik düzenli artış görüldüyse yeterli bu
Zaten randevu tarihleri hiç gelmiyorheyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Valla ders anlatmaktan elime telefonu ancak bir de üç gün tatildi mis gibiVaran 4edaecoo kız ne mübarek pazartesi Allah esirgesin maşallah kuzucum çok sevindim gözümüz aydın bak herşey nasıl da yoluna giriyor bin şükür
Ayyy teyzesi onu yerrrrAllah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi
Ne demek canım
Selam canım hiç meraklanma. 17-24 mm arasında çatlatma iğnesi vuruyoruz. 18 de vurmayıp ertesi gün vurduysan yumurtan 19-20 mm civarında olmuştur. İdeal boyuttur hiç merak etme. İnşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Öğretmenim günaydın mı kaldı Allasenrabbim kolaylıklar versinnnn
Çok şükür şuan herşey yolunda rabbim böyle ilerletsin inşallah. Sen nasılsın?
Yengoooo
Cansın
Değerlendirmen harika olmuş canımçatlamışsa eğer kontrolsüz olarak yakalamış oldun mis gibi . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesterona bakması lazım canım.çatladıysa da sana söylemez ki sorumsuzluk onda olmuş olur çünkü hadi inşallah bu ay ki tedavinle gebe kalırsın.
Nasıl rahat edeceksen kuzum
Dur seni etiketleyeyim
C Capanin Gururu Teyom a sorup gaza getirmek istemiyorumdaha bay x ile işi var
Bir daha ara canım nedir bu günlerdir yapılamayan geri dönüşün sebebi ya hu (gaza getirmeyecek olana bak)
Canım endişe etme değerlendirmelerin yeterli inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzucum evet biz de 2 gün arayla kan verdik düzenli artış görüldüyse yeterli bu
Zaten randevu tarihleri hiç gelmiyorheyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?