Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şimdi değil, önce gonal F 200 7 Gün, GonalFnin 4. gününden itibaren 4 gün de Cetrotide 0,25 mg. Teşekkürler kuzum, yürüyüş yapıyordum hafta 3 kere ama hergüne çıkarırım :))

Nice mutlu yıllara kuzum Seneye bebişlerle gireceksin çok güzelll :))))
yemekte köfte, kısır ve salata var :)

Canım şimdi değil, önce gonal F 200 7 Gün, GonalFnin 4. gününden itibaren 4 gün de Cetrotide 0,25 mg. Teşekkürler kuzum, yürüyüş yapıyordum hafta 3 kere ama hergüne çıkarırım :))
Kız seni dövecem ha senin msj larını anlamakta güçlük çekiyorum
Nice mutlu yıllara kuzum Seneye bebişlerle gireceksin çok güzelll :))))
yemekte köfte, kısır ve salata var :)
İnşallah seneye hepimiz bebişlerimizle girelim benim duam bu

Aynen Bbgmm saglıkla gelsinler gerisi önemli degil seninde az kaldı kuzuş heyecan dorukta Allahım sag salim bir çırpıda kavuştursun sizi
Canımm aminn 3 hafta sonra alacakmış öyle dedi kontrolde. Sağlıkla gelsin korku heyecan hepsi birbirine girdi

Yaaaa allahım ikisinden de nasip etti bak sabrım sonu selamet Sağlıkla gelsin minnoşlar Ablalarını da 3 hafta sonra alacakmış doktor öyle dedi son kontrolde

Ayyyyy daha dün test sonucunu ağrılarınla acilde öğrendin rabbim esirgesin sağlıkla gelsin
Dimi yaa rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah Kızlar valla hep yanımda oldunuz artık çok bakamasam da hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Sizde bana dua edin. Seviliyorsunuz

Yaaaa allahım ikisinden de nasip etti bak sabrım sonu selamet Sağlıkla gelsin minnoşlar Ablalarını da 3 hafta sonra alacakmış doktor öyle dedi son kontrolde
O ablayı nasıl sever sararım ben biliyor musun kurban olsun simge teyzesi maşallah

[QUOTE="LaRisaCca, post: 67922821, member: 775719"

Ayyy teyzesi onu yerrrr Allah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi

Evet çok mutluyum ama korkuyorum da ultrasona direk o karnıma baktigi anda direk gördüm keseyi insaallah kalp atışını da duymak nasip olur ondan sonra biraz rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…