Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim Allah razı olsun Senin bebişler nasıllar bi ara rahatsızlanmışsın herhalde iyi misin bulantı falan varmı

Yaaaaaaa günün 2. Güzel haberi senden geldi bak
Maşallah tek denemede olsun kucağın dolsun inşallah
Hergğn yürüyüş yap muhakkak kan dolaşımı önemli
Güzelim ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ki çok ani başladık... eczaneden daha tüm iğnelerimi getirecekler, bekliyorum :)
2. kez regl oldum diye üzülüyordum, herşeyde bir hayır varmış...

İnşallah canım benim Allah razı olsun Senin bebişler nasıllar bi ara rahatsızlanmışsın herhalde iyi misin bulantı falan varmı
Bulantılarım 3 haftadır yok kurtuldum ondan kuzucum. Hafta sonu tansiyon düşüklüğü yaşadım biraz zor toparladım ama çok şükür şimdi iyiyim maşallah
Güzelim ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ki çok ani başladık... eczaneden daha tüm iğnelerimi getirecekler, bekliyorum :)
2. kez regl oldum diye üzülüyordum, herşeyde bir hayır varmış...
İşte bak görüyor musun neyin bizim için hayırlı olduğunu sadece rabbim biliyor demekki zaman geldi

Bak ne güzel bunları hatırlaman düşünmen merak etme inşallah bebişin gelecek yeterki sen inancını kaybetme kuzucum ben gönülden inanıyorum
İnşallah kuzum inşallah
Yine ağzından bal damliyo kız cansın icim ferahladi bak yine az biraz konuştukya iyi geldi doktoruma daha güçlü gideceğim yarın o bebeği istiyom hocaaa dicem

İyi canım güzel haberlerle gelirim inşallah

Aynen öyle canım, Rabbim en güzelini en hayırlısını bilir

İnşallah kuzum inşallah
Yine ağzından bal damliyo kız cansın icim ferahladi bak yine az biraz konuştukya iyi geldi doktoruma daha güçlü gideceğim yarın o bebeği istiyom hocaaa dicem
Her zaman sohbet ve dedikoduya hazırız komutanım
O bebiş buraya gelecekkkkk
İyi canım güzel haberlerle gelirim inşallah
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bugün muhakkak değerlendir kuzucum

kızlar merhabaa bu ay femara kullandım 12.gün 18mm di bitane yumurta büyümüş, doktor 13.gün gel ya da 13.gün akşam ovitrelle yapabilirsin dedi ben gidip baktıramadım 13.gün akşamına yaptım iğneyi sizce sakıncası olmuş mudur baktırmalı mıydım bi gün daha mı beklemeliydim valla kafam karıştı ne diyosunuz

Kızlar merhaba prowomen aldım ama erimiyo şişede çalkalamama rağmen hala erimedi üzerinde duruyo, birde 2 çeşit kullananlar hangisini kullanıyorsunuz
evet canım tam erimiyo malesef bende kullandım bardağın kenarında kalıyo birazı.
ben içip tekrar bardağa biraz su koyup çalkalayıp kalanları da içtim öyle daha iyi oldu pek kalmadı bardakta

Evet mm Di canım yanlış yazmışım valla canım ben hatta buraya yazmıştım sen de cevap verdin 9. Gün akıntı oldu ve belim ağrıdı bende çatladı mı acaba diye buradan fikir alma amacıyla yazdım 10.ve 12. Günü değerlendirdik her ihtimale karşı.. Bu tedavide klomende sonra ilk defa gidiyorum normalde 10. Gün giderdim ama cumaya denk geldi ve yasak vardı o gün doktorda pazartesi gel demişti. Bundan önceki 2 ay bu zamanlarda en az 20 mm yumurtam olurdu.. Doktor muayene etti ve daha 1 mm dedi ama rahim kalınlaşmış çok iyi dedi.. Çatlamış olsa görmez miydi acaba.. Çok iyi bir doktordur mesleğinde de aslında.. Ben de yumurta tembelliği var zaten o yüzden böyle olması beklenebilir bir durum dedi doktor

ayyyyyyyyyyyy süper haberr kuzuşş hadi rast gelsin işin gücün canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…