Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ten randevu tarihleri hiç gelmiyor heyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Yaaa sorma canım eşime bugün gidelim dedim ama inat benim kocam hastaneyi aradım çarşamba doluymuş ama gelin sekreter halleder dediler inşallah alırlar ya

ayyyyyyyyyy missssssssssssssssssssssss süperrrrrrrr çok çok sevndm cnm bnm saglıkla kucagına al inşallah
Amin canim benim cumlemuz insallah bebislermzi kucagmza alalim saglikla mis kokularını dusunmek bile cok guzel

bizde 2 kere verdk cnımm bnm

Hayırlısı kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsın
Valla ders anlatmaktan elime telefonu ancak bir de üç gün tatildi mis gibi ondan sonra derse dönmek zor oldu ne yalan söyleyeyim arada kaçamak yapıp uyuyorum
En güzel öğretmen Uyuyan öğretmen en güzel ders boş ders
Yaaa sorma canım eşime bugün gidelim dedim ama inat benim kocam hastaneyi aradım çarşamba doluymuş ama gelin sekreter halleder dediler inşallah alırlar ya
Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etme
Bugünde böyle. Ne inatcı keçi yumurtam var ya
Koç yumurtası mübarek inattt ama koyulmuş yine geliyor gelmekte olan belli

Kızlar, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?
Canım cetrodite büyümüş yumurta çatlamasın diye vurulur baskılamak için sen neden şimdiden başlıyorsun anlamadım. Ben hepsini aynı anda vuruyorum. 16:00-21:00 arası istediğin saatte vurabilirsin demişlerdi, aynı saatte vurma zorunluluğun yok demişlerdi. Vücut rahat olsun dolaşım bozukluğu olmasın diye hergün yürüyüş de yaptım canım

Hahaha valla ya bitse de şu dersler bir kurtulsak

Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandım

Hahaha valla ya bitse de şu dersler bir kurtulsak
Hazirana az kaldı cero
Peki siz şmdi haziranda okullar kapanınca 1 aya yakın dosya evrak işleri filan yapıyordunuz ya o nasıl olacak?
Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandım
Vallahi çocukların kölesi olacak gibi duruyoruz portim Allah bizi de korusun
Tarhana çorbası
Patatesli börek
Salata
Amannnnn ne böreği bu yufka mı

Ay amin aminn larimm

yufka kız tabi. Dışardaydım gelirken aldım yıfkacıdan elceeğzlerime kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…