Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sessizce ve umutsuzca şuralarda geziyorum siz ne yapıyonuuuz. Karar verdim ekimde iğneli aşılama denicem bi kere sonra da tüp bu bebeğin kendi geleceği yok azcık daha ısrar istiyor cinsiyeti belli olan varmııı larişkonun bellliydi ama yeşilçay edaco ve melinda öğrendi mii

Hiç umutsuz olma canım vakti gelince sen istemesen de gelecek bunu çok defa tecrübe etmedik mi bence aşılama deneme tüp düşüneceksen hazır olduğunda direk tüp yap. Canım şuan sadece ben biliyorum cinsiyeti

Ben özeldeyim ya valla temmuza kadar da çalıştırırlar bizi ağustosa kadar da bakalım sözleşme zamanımız geliyor. Şartlarımız nasıl olacak yeni doğum yapmış biriyle devam etmek isteyecekler mi falan kafamda deli sorular anlayacağın

Ya öyle mi dersin ben de öyle düşünüyordum ama arkadaşlarım bi kez de olsa aşılamaya şans ver dedi o yüzden bikez de olsa denemeyi istemiştim

Özelde sözleşmeler şubatta bitirilir ki herkes başka okul arayışına girebilsin. Benim en geç sözleşme yenilemediğim öğretmen bilirdi ki yeni dönemde bizimle değil sizde öğretmen çaresiz bırakılıyor

Ya öyle mi dersin ben de öyle düşünüyordum ama arkadaşlarım bi kez de olsa aşılamaya şans ver dedi o yüzden bikez de olsa denemeyi istemiştim
Canım aşılama doğal döllenme. Şans %20 en iyi ihtimalde. İlaç ise tüpte kullanılan iğneler. O kadar masrafa ne gerek var direk tüp yaparım yerinde olsam

Valla biz 5 senedir hep haziranda falan yeniliyoruz. Ama diğer okullarda öyle yapıyor en azından bizim burada Şu anda zaten burayla anlaştım anlaştım karnım burnumda iş görüşmesine gidemeyeceğim için

Canım aşılama doğal döllenme. Şans %20 en iyi ihtimalde. İlaç ise tüpte kullanılan iğneler. O kadar masrafa ne gerek var direk tüp yaparım yerinde olsam
Haklısın ben ekime kadar enine boyuna bunu düşüneyim

Valla biz 5 senedir hep haziranda falan yeniliyoruz. Ama diğer okullarda öyle yapıyor en azından bizim burada Şu anda zaten burayla anlaştım anlaştım karnım burnumda iş görüşmesine gidemeyeceğim için
Anlaşırsın bence biz hiç doğum yaptı diye sözleşme yenilememe yapmadık. Hep zümresi o kişiyi idare etti

NORMAL kuzuş artık sıkıntılar başlayabilir şikayetimiz yok çekeriz yeter ki saglıklı olsunlar sn nasılsın bugn kendini dışarı atıcakmısın
Doğru söylüyorsun kuzum yeterki sağlıklı olsunlar biz çekeriz kahırlarını daha çıkamadım canım eşimin vertigosunu tetikledi ilaçlar denge problemi var evdeyiz el mecbur

Doğru söylüyorsun kuzum yeterki sağlıklı olsunlar biz çekeriz kahırlarını daha çıkamadım canım eşimin vertigosunu tetikledi ilaçlar denge problemi var evdeyiz el mecbur
O oldu bende de heryer sallanıyor gibi oluyor tansiyon problemi oluyor ama bunlar uxun süreçte geçiyor canım endişelenme

Çok saol aşkoo bende çok sevindim yani degerlendirme yaptık artık gerisi Allah'a kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…