- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.001
Doğum günün kutlu olsun prenses nice mutlu huzurlu yılların olsun tospiklerinle eşinle ailenle beraberEvet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günümdoğum günü pastası yicess
ettim de işe yaramadı canım. Kliniği aradım bugün. Hocayla görüşüp döneceğiz dediler. Maalesef dönüş olmadı
Zurna sipariş ettikEvet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum
Benim mönüm :
- lahana sarma
- Pirinç pilavı
- ayran
Ay kuzum ya niye bu kadar uzattılar ki acaba? Bazen tlf açan varya adını yazmayayım şimdiettim de işe yaramadı canım. Kliniği aradım bugün. Hocayla görüşüp döneceğiz dediler. Maalesef dönüş olmadı
Aynen bence de idare edilir diye düşünüyorumAnlaşırsın bence biz hiç doğum yaptı diye sözleşme yenilememe yapmadık. Hep zümresi o kişiyi idare etti
Bilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorumAy kuzum ya niye bu kadar uzattılar ki acaba? Bazen tlf açan varya adını siyazmayayım şimdi unutmayız ama unutabilmek durumundqn dolayı 1, 2 saat sonra hatırlatın kendinizi demişti bana hakikatende 1, 2 saat sonra aradım unutmuşlar seninde öyle oluyor olabilir mi
Aaa canım benim doğum günün kutlu olsun. Bebişlerle ve ailenle sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah
ettim de işe yaramadı canım. Kliniği aradım bugün. Hocayla görüşüp döneceğiz dediler. Maalesef dönüş olmadı
Kuzum aramazlar ise tekrar ara bence hatta söyle dönüş yapacağız dediniz meşgul olduğunuz için unuttuysanız diye düşünüp aradım diye falan de bence utanılacak birşey yok uzun zaman oldu yinede sen bilirsin de ben olsam arardım Bay X kızsa bileBilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum
canım yarın ya da öbür gün testini tekrarla istersen. Kimilerinde iğne etkisi uzun sürebiliyor. İnşallah hamişsindirBugün ovitrelleden sonra beta hcg testim 17.01 iğnenin 12.günü doktor şüpheli dedi sizce varmıdır varmı aranızda böyle olan
artık yarına inşallah.Kuzum aramazlar ise tekrar ara bence hatta söyle dönüş yapacağız dediniz meşgul olduğunuz için unuttuysanız diye düşünüp aradım diye falan de bence utanılacak birşey yok uzun zaman oldu yinede sen bilirsin de ben olsam arardım Bay X kızsa bile
Evet doktorda öyle söyledi test tekrarlanıcakmış inşallah ya o kadar çok istiyorum ki 9 aydırcanım yarın ya da öbür gün testini tekrarla istersen. Kimilerinde iğne etkisi uzun sürebiliyor. İnşallah hamişsindir
Portim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederimLaRisaCca larişimin canım kenkemin güzel annenin doğum günüsüymüş iyiki doğmış iyiki varmışş
Eki Görüntüle 2834933
Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallahHe ya atlı kovalıyor sanki 10-15 kişiyi yediler bir süre daha bir eşim gitmezse ölmezler
Kıııızzzz bu arada doğum gününmüşdoğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli bir yaş dilerim yeni yaşında evlatlarını hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına ve sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahhh
Ağam benimle eglenir galibabizim sabahlari kalkis en gec 7
Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallahAaaaLaRisaCca kuzucum dogum gunun mu bugun senin niceeee nice mutlu musmutlu huzurlu yillara kuzum cücüklerinle tum sevdiklerinleee e bide bizle tabikiii
Buda asıl olan
Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canımBen daha çok biliyorum değil kendi içlerinde çelişiyorlaröğleden sonra test sonucu için tekrar gittim, bir damarın tıkanmadan risk var diye ilaç veremem dedi tedavi için de kan sulandırıcıya doktorun karar versin dedi, bu konuda hematoloji camiası da kadın doğumcular da ikiye ayrılmış durumda kesin net işe yarıyor demiyorlar dedi. E bunu zaten biliyorduk kendim parayla da alırım da kullanmam güvenli mi bu dr ne diyecek gittim yine arada kaldım
E sana dedim ki arakuzum aramadılar gıcık oldum, yarın tekrar arayacağım. Mecburuz diye mi bu kadar rahat davranıyorlar acaba
Seçommm
Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olurCanım benim kendi derdimden görmemişim doğum gününü. Nice güzel yaşların olsun inşallah. Hanen cıvıl cıvıl mutlulukla dolsun. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun
Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallahDoğum günün kutlu olsun prenses nice mutlu huzurlu yılların olsun tospiklerinle eşinle ailenle beraber
Oooo Afiyet olsun canımZurna sipariş ettik
Yeşillik salatası
Havuç tarator
Şalgam
Tatlı yapmadım yapmayı da düşünmedim akşam meyve tabağı yaparız yeter artar hatta didim
Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunurAynen bence de idare edilir diye düşünüyorum
Oyy cero cum çok teşekkür ederimAaa canım benim doğum günün kutlu olsun. Bebişlerle ve ailenle sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah
Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledirBugün ovitrelleden sonra beta hcg testim 17.01 iğnenin 12.günü doktor şüpheli dedi sizce varmıdır varmı aranızda böyle olan
ben olsam bıt bıt didiklemiştim... Sabır konusunda gerçekten süpersin :)Bilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum
İnşallahPortim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederim
Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallah
He yaaa buldum eğlenecem tabi
Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallah
Sevgi pıtırcığım benim çok seviyorum seni
Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canımben olsam kesin kullanırım
E sana dedim ki ara
Seçommmteşekkür ederim
Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olur
Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallah
Oooo Afiyet olsun canım
Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunur
Oyy cero cum çok teşekkür ederimhepbirlikte nice senelere inşallah
Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledir
Bizden bıkıp ararsın artık benceartık yarına inşallah.
Halleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?Suanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa
merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışımcoconatt semptom yok di mi vallahi aklım hep sende inşallah hasta olmadan atlatırsın canım
Mucizemibekliyorummm
@kizinbiri9
@Nureella kuzucum ne yaptın durumundan haberdar etmedin bizi
@ebru2812 canım ne alemdesin özletme kendini
@EbrarAsell geldiğinde
@Omur-un Hatunu biz de seni like canım
Lumix ne yaptın canım
Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciisEvet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum
Benim mönüm :
- lahana sarma
- Pirinç pilavı
- ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?